10 indiske mode bloggere du bør følge for stil tips i 2018

By cuongbv.com Updated: 05 Oct, 2018

Nu en dag kan ingen lide at leve i normal påklædning og leve på en måde er en kunst. Der er kun to måder at leve i mode, en til at ansætte en professionel mode designer eller kamp med din personlige garderobe. Men for at ansætte en professionel designer skal du være stærk med din bankbalance for at holde dig opdateret med de nyeste trends, du skal holde dig opgraderet med den nyeste mode på markedet, og den anden måde er at følge de bedste modebloggere, der udtrykker deres egen stil med publikum. Disse bloggere skaber en oplysende oplevelse for deres læsere ved at offentliggøre fotografier, videoer og hjemmesider, der er relateret til deres blog. Fashion blogging er en måde at nå frem til alle de fashion savvy mennesker og glæder fremskridtene med at udforske modeverdenen. De hjælper dig ikke kun med at lære de bedste måder at bære dit tøj på, men hjælper dig også med at bære dem trygt. Og hvem ønsker ikke at blive mere stilfuld, selvsikker og vil have kendskab udseende? Højre? Så hvis du leder efter ubesværede måder og ideer til at blive mere fashionable, skal du begynde at følge disse bedste modebloggere i Indien, som jeg skal dække i dette indlæg.


Bedste Fashion Bloggere at følge i 2018


1. Santoshi Shetty


Santoshi Shetty er en top fashion blogger baseret i Mumbai. Hun er meget dristig og bærer hendes selvtillid. Hun ejer en blog kaldet 'thestyledge'. Hun er arkitektur. Hun tænkte aldrig på at lande sig i modeverdenen. Indledningsvis bruger til at sende sin hverdagstilstand på Instagram, og senere begyndte folk at bemærke hende. Senere gik alt for strøm i hende, da mange mærker begyndte at nærme sig hende. Hun mener, at enhver kvinde bør elske sin krop, uanset hvad. Hun har vundet mange priser i modebranchen. Hun ejer et produktionshus, der håndterer sin YouTube-kanal. Hun er en af ​​de mest foretrukne bloggere af mange store mærker. Hun samarbejder med mærker som Nykaa, BBlunt, Maybelline, Metallic, H & M og meget mere. Hun blev præsenteret i det kosmopolitiske folkeblade og meget mere.


Hvorfor skal du følge hende?


Hvis du vil vide, hvordan du stiler din personlige garderobe end tillid til mine fyre, er hun den. Hun er en kvinde, der får dig til at føle dig selvsikker og motivere dig. Hun vil få dig til at tro på dig selv med alle dine ufuldkommenheder.


Følg hende på: STYLEDGE


2. Kritika Khurana


Kritika Khurana er en fashion blogger baseret i Delhi. Hun driver sin blog kaldet 'That Boho Girl' hun har afsluttet sin eksamen i Fashion & Design fra JD Institute of Fashion Technology. Senere startede hun sin egen online butik med navnet The Hype Shop. Hun er en You Tuber med en stor abonnent. Hun er en stor fan af Swarovski smykker. Hun elsker at style sig i bøhmisk udseende. Hun er inspireret af Erika Boldrin. Hun har en stor fan på Instagram på grund af hendes elegante og boheme udseende.


Hvorfor skal du følge hende?


Hun er meget mode og føler sig komfortabel i enhver stil. Hvis du har en boheme mode end ikke spilde tiden og tryk på følgeknappen lige nu.


Følg hende på: Thatbohogirl


3. Purushu Arie


Her har vi nogen ud af boksen. Purushu Arie er en mode blogger. Han er en mode designer og stylist. Han skriver modekolonnen i The Hindu. Han blogger også om væsentlige tips til styling til sine læsere. Hans blog blev bedømt blandt 5 top fashion blog i Indien i 2015 af Blogadda. Hans modefornemmelse er fantastisk.


Hvorfor skal du følge ham?


Godt!!! Jeg tror ikke, jeg skal sige dig alle hvorfor? Du er alle kloge nok. Alle mændene derude skal du følge ham lige nu ligesom virkelig lige nu.


Følg hende på: Purushu Arie


4. Shalini Mehta


Shalini Mehta er en super talentfuld fashion blogger fra Mumbai. Hun afsluttede sin eksamen fra National Institute of Design. Hun er redaktør og mode direktør på Fashion, Beauty & Lifestyle hjemmeside shalinimehta.com. Hun har erhvervserfaring inden for mode, styling, tv, biograf, teater og modeundervisning. Hun har endda arbejdet med tech startups, produktionshuse, teatergrupper, uddannelsesinstitutioner, magasiner, fashion events, mode designere, filmstjerner og internationale filmproduktioner. Hun bygger og udfører indholdsstrategi for shalinimehta.com, bygger langsigtede relationer til PR og reklamepersonale, og samarbejder med modeller, fotografer, bloggere og indholdsskrifter. . Hun har den eneste magasinblog for at kurere nyheder, fordi vi ved, hvad vores læsere kan lide.


Hvorfor skal du følge det?


Hvis du vil følge højkvalitets indhold relateret til mode og styling, bør du helt sikkert tjekke denne blog, da deres mantra er "indhold er kongen".


Følg hende på: Shalinimehta.com


5. Masoom Minawala


Miss Style Fiesta blog blev startet af Masoom Minawala tilbage i 2010. Hun er en af ​​landets mest indflydelsesrige kvinde iværksættere. 'Style Fiesta' er en mode blog og e-handel butik. Hun har en god modefølelse og holder sig opdateret med nyeste trends i modeverdenen. Hun har blogget om hendes fotos med kendte magasiner som Cosmopolitan og vogue. Hun har samarbejdet med forskellige mærker som Wrist wood, Zardosi og LIVA.


Hvorfor skal du følge hende?


Hendes blog er fyldt med enkle og elegante designs, som er perfekte til alle aldersgrupper. Hun styrer det enkleste outfit på en fremragende måde.


Følg hende på: Miss Style Fiesta


6. Aashna Shroff


Aashna Shroff er en Mumbai Based Fashion Blogger, der driver en blog 'The Snob Journal'. Hun er enkel og smuk. Hun er meget aktiv på sine sociale medier. Hun besøgte endda Paris for lux parfume mærke. Hun har også en stor fan på alle sociale medier og YouTube. Hun har en online shop kaldet 'The Snob Shop', som indeholder en samling af virkelig elegant mode outfit. Hun har arbejdet med mærker som Nykaa, Vero Moda, Koovs, L'oreal, Body Shop og meget mere.


Hvorfor skal du følge hende?


Hun har super fantastisk modefornemmelse, og hun vil også holde dig opdateret med de nyeste trends.


Følg hende på: Snob Journal


7. Gia Kashyap


Gia Kashyap er grundlæggeren af ​​Giasaysthat, som blev lanceret i 2010. Hun var en modeentusiast fra sin barndom. Hun arbejder som grafisk designer, da hun var 15 og sen kl. 18, startede hun sin egen t-shirt-forretning. Hun er en meget kreativ og talentfuld kvinde. Du kan finde mange modetrends og tilbehør mange andre ting på hendes blog. Hun deler også styling tips og hendes rejsedagbøger. Bortset fra dette har hun endda en sektion om mad, der hedder madlaboratorium. Hun har også startet en lille sektion på hendes hjemmeside, der er dedikeret til at yde freelance job til unge kvinder. Bortset fra mode elsker hun at skabe illustrationer, fotografering, spille bordtennis, redigere videoer, pc-spil og se dokumentarer. Hun har samarbejdet med mange mærker som UCB, shoppers stop, BIBA mange andre.


Hvorfor skal du følge denne blog?


Hvis du vil holde dig opdateret med de nyeste trends, skal du følge denne blog lige nu. Hun har mere end 100.000 tilhængere på Facebook og andre sociale medier såvel som twitter, Instagram.


Følg hende på: Gia siger det


8. Akansha Redhu


Akansha Redhu er en mode- og livsstilsblogger baseret i Delhi. Hun begyndte at blogge i 2010, hvor hun udtrykker sine tanker og ideer om mode og nyeste trends. Hun blogger også om sin rejseoplevelse. Hun har en fantastisk følelse af mode at style enhver outfit ligger i skabet. Med sine prisværdige blogs og selvfølgelig gør hendes fotografi sin blog mere kreativ og opmærksom. Bortset fra her mode ideer har hun et afsnit i sin blog, hvor hendes læsere kan købe nogle mode tilbehør af sit eget mærke ved navn CIRARE. Hendes yndlingsdesignere er Anju Modi og Ritu Kumar. Hun har også samarbejdet med store mærker som Michael Kors, SONY Mobile, Chanel, Bobbi Brown, Dior, Fiama Di Wills, Burberry, Vero Moda, Hermes, MAC Cosmetics, Carat Lane, Gap, Le Meridien, Honda, Chanel, H & M og mange mere anerkendte mærker.


Hvorfor skal du følge?


Lad det være din tomboy look eller udseendet af virkelig hot chic en hun vil guide dig perfekt for at være mere stilfuld og fantastisk. Hun hjælper dig med at kigge på dit bedste og ja helt sikkert hjælper hun dig med at matche dit tilbehør med dit outfit. Jeg tror, ​​at hendes blog er det perfekte stop for at forbedre din livsstil.


Følg hende på: Akanksha Redhu


9. Parimita Chakravorty


Parimita Chakravorty er en forfatter, blogger, funktionskritiker og en kommunikationsspecialist. Hun har en blog kaldet 'Mumbai Gloss'. Hun har skrevet til forskellige populære magasiner og hjemmesider relateret til skønhed, mode, smykker og livsstil. Hendes bog 'Look stunning at any size' er blevet værdsat og modtaget af læsere. Parimita arbejder også for at skabe opmærksomhed omkring endometriose i Indien; en stille epidemi, der bruger mange liv. Hun styrer en side 'Endometriosis India Files', hvor patienter diskuterer deres tilstand og diagnose.


Hvorfor skal du følge hende?


Hun er alt sammen i en kvinde. Avid læsere bør følge hende.


Følg hende på: MumbaiGloss


10. Tanya Virmani


Tanya Virmani driver en blog, der blev lanceret i 2011 ved navn Let's Expresso. Det er en af ​​Indiens top mode blog. Hun har samarbejdet med mærker Lakme, Veet, Kaya, Dove etc.


Hvem skal du følge denne blog?


Hendes blog er alt sammen, hvor alt er under et tag. Hendes blog har mange rejsehistorier, modeopdateringer, lækker mad og fejlfri skønhed. Hun fokuserer endda på at forbedre sin stil også. Abonnere på sin blog skal ellers være klar til at savne en masse spændende ting.


Følg hende på: Lad os Expresso


Så det er de bedste mode bloggere i Indien. Jeg håber, at jeg ikke har gået glip af nogen af ​​dem. Så hvilke fashion bloggere følger du og hvem giver dig mere inspiration? Hvem påvirker dig mere? Lad os vide og nævne det i kommentarfeltet nedenfor. Happy Fashion


Post 10 Indiske Fashion Bloggere Du skal følge for Style Tips i 2018 dukkede først op på Rahul Yadav.