10 trin, du skal tage for at få indflydelse på at markedsføre dit produkt

By cuongbv.com Updated: 28 Sep, 2018

Er du en ret ny opstart, der har alle markedsføringsaspekter, der fungerer perfekt? Din SEO er stellar, dine betalte annoncer når en masse kundeemner, og det indhold, du opretter, er værdsat og rost af dine besøgende.


Men på en eller anden måde er dit salg ikke så højt, som du havde forventet. Noget mangler, og du er ivrig efter at finde ud af, hvad det er. Trods alt gjorde du det ikke start din virksomhed bare for at give op i begyndelsen.


Du har sikkert hørt om influencer marketing, men har du nogensinde faktisk prøvet at kontakte en influencer? Hvis du ikke har det, er det tid til at gøre det, og det er af en meget simpel grund - jo længere du venter, jo mere tid vil du spilde, hvilket betyder lavere salg. Medmindre du gør det med det samme.


"Men hvordan skal jeg gøre det her? Kommunikation har aldrig været min kop te, især hvis jeg skal bede nogen om at gøre mig en tjeneste.


Hvis disse og lignende tanker ramler i dit hoved lige nu, bør du vide, at du ikke kunne være længere væk fra sandheden. For det første er det nemt at nå ud til influencer, og alle gør det (med mere eller mindre succes).


Og for det andet gør ingen dig en tjeneste. Influencer marketing er gavnlig for begge sider, og du er ved at finde ud af hvorfor.


I denne artikel kan du læse om de ti trin, der vil gøre enhver influencer ønsker at markedsføre dit produkt.


Men før vi begynder at notere trinene, vil vi have dig til at forstå, hvorfor influencer marketing er så vigtig.


Hvorfor har du brug for Influencer Marketing?


Influencers er mennesker, der er meget aktive på sociale medier og blogs. Og siden i den digitale verden spredte både gode og dårlige nyheder som brande, hvad influencere siger, har en stærk indflydelse på deres tilhængere.


Af denne grund er influencere også (i de fleste tilfælde) nichepromotorer og mærkeforkæmpere. De bruger deres popularitet til at reklamere for produkter og tjenester skabt af forskellige virksomheder og dermed tjene penge eller få en anden form for kompensation.


Selvom du har perfekt SEO på din hjemmeside og dit hold bestræber sig på at sætte din trafik i brand, skal du afstemme med, at dit hold ikke er nok. Fra tid til anden skal du komme ud for hjælp, og i dette tilfælde kan en influencer være præcis, hvad du har brug for.


På trods af det faktum, at vi lever i den digitale tidsalder og bruger skøre mængder tid på at læse onlineannoncer udgivet af mærker selv, tror folk stadig på tredjeparts anbefalinger mere end noget andet. Det er ligesom i det virkelige liv - hvis en komplet fremmed og din ven fortæller dig det samme, hvem skal du først tro på?


Nå, i dette tilfælde, min ven, du er en fremmed, og influencen er en ven. De bliver trods alt efterfulgt af hundredtusinder af mennesker, der stoler på alt, hvad de siger. Og i stedet for at tænke på, hvordan dette er uretfærdigt, bør du se situationen for, hvad det er og gøre det til din fordel.


Når en influencer fremmer dit produkt, er det ikke kun deres publikum, der lærer dig at kende, men også deres publikums netværk. Gennem en anbefaling eller en personlig historie kan en influencer drive trafik til dit websted, øg din sociale medier eksponering og hjælpe dit salg skyrocket, og alt dette takket være deres publikums loyalitet.


For at illustrere den store magt af influencer marketing er det nok at nævne, at for et par år siden et skønhedsmærke Glossier øgede deres salg med 600%. Slet ikke dårligt.


Når det kommer til at målrette influencers, er mode og skønhed ecommerce hjemmesider mestre. De er professionelle influencer headhunters. Selvfølgelig er det ikke så svært at finde en influencer i modebranchen, men hvis du ved hvad du gør, skal du kunne finde dem i enhver branche uden for meget besvær.


Nu hvor du ved, hvor vigtig influencer marketing er, kan du gå videre til det første af de ti trin, der får din produkt fremmet af en influencer og lancere din virksomhed i stratosfæren.


Vi advarer dig, det er en lang rejse. Men i sidste ende vil det være det værd - vi lover.


1. Gør din forskning


Hvis du var en mode model, vil du reklamere for tandpasta? Okay, måske ville du, hvis du havde et stort behov for penge, men det er ikke meningen.Det, vi forsøger at sige, er, at ikke alle influencere vil fremme alle typer produkter. Det betyder, at du ikke bare kan gå rundt og sende kolde e-mails til tilfældige influencere, der beder dem om at nævne dit mærke.Derfor er det første, du skal gøre, at komme med karakteren af ​​din perfekte influencer. Dette er de mennesker, der deler de samme værdier, messaging og brand image som dig. De skal være ærlige, mens de nævner dit mærke for at være tro mod deres publikum.


Så når du tænker på din perfekte influencer, skal du have dine kampagnemål og huske en person, der vil være i overensstemmelse med dine ideer. Faktisk ligner denne proces meget skabe en perfekt kundeprofil, med nogle få undtagelser, selvfølgelig. Men punktet er, at du skal gå igennem alle detaljer og se, hvilken slags person der er rigtig for dig.


Når du først har fået en liste over ønskede kvaliteter, kan du bruge værktøjer som Buzzstream eller Grin til at opdage de bedste influencer efter placering, kategori og social platform.


De fire grundlæggende kvaliteter at se efter i en influencer er:


- ægthed over for mærker


- nå


- engagement


- ekspertiseDerudover er det vigtigt at evaluere kvaliteten af ​​det indhold, som udvikleren udvikler.


Og når det kommer til de centrale spørgsmål, du vil huske på, mens du leder efter din ideelle influencer, overvej disse:


- Hvad er deres engagement sats? Med andre ord, hvor meget vil de opkræve for at fremme dit brand?


- Er personen relevant for din branche?


- Leverer han eller hun kvalitetsindhold, som faktisk påvirker deres tilhængere?


Du bør også ikke kun begrænse dig til de mest kendte personer i din niche. Influencers, der har betydelige, men ikke jordskræmmende følgevirkninger, kan også være yderst værdifulde for dig. Jo flere mennesker du når ud til (inden for rimelige grænser), jo større chancer for succes har du.Når du har fundet nogle få influencer du virkelig kan lide, er det tid til at gå videre til næste fase af din influencer marketing rejse.


2. Få en introduktion fra en fælles forbindelse


Netværk, netværk, netværk.Hvis du har værdifulde forbindelser i din branche, vil de meget sandsynligt kende en række influencer de kan introducere dig til.Lav en liste over alle de personer, du kender i din branche, og kontroller, om de kunne sætte et godt ord for dig med din potentielle influencer. Du bør ikke afstå fra dette, da det er den mest naturlige måde at blive bemærket på.Det er ligesom at være på en fest, hvor du ikke kender nogen. Men heldigvis kom du med en ven, så du kan stole på dem for at få dig til at blande dig med mængden, så folk ikke ser dig som en ubuden.


Nå, gæt hvad? Digital markedsføring er dette parti, kun uforligneligt større. Gensidige forbindelser er uvurderlige, og jo hurtigere du indser dette, desto bedre. Brug af dit eksisterende netværk til at komme i kontakt med nye mennesker er en af ​​nøglerne til at vokse en succesfuld virksomhed.Så skal du aldrig være genert, især på en fest. Spørg en person, som du allerede ved at introducere dig til de personer, du vil oprette forbindelse til.


Opbygge et personligt forhold


Nu hvor du har haft kontakt med en gruppe relevante influencer i din niche, er det tid til at begynde at opbygge personlige relationer med dem. Så populært som de måtte være, er de stadig kun menneskelige, hvilket betyder at sende dem en varm introduktion med et personligt præg, er vejen at gå.Der er utallige måder at opbygge et personligt forhold til en influencer på, men vi har besluttet at liste de seks mest effektive.


3. Engagere med dem på sociale medier


Sociale medier findes ikke kun for forretningsfremme. Ordet "socialt" betyder, at hovedformålet er, at folk får socialt. Eller i det mindste var det tilfældet.Forbindelse med din fremtidige indflydelse på sociale medier platforme er ekstremt vigtigt, især hvis det er, hvordan de primært når deres publikum.Så det første du bør gøre er at følge dem på Facebook, Instagram, Twitter eller andre sociale medier konti, de har.Det næste skridt er at engagere sig med dem. At dele deres Facebook-indlæg, kommentere deres YouTube- og Instagram-indlæg og retweeting nogle af deres tweets betyder, at du virkelig sætter pris på, hvad denne person gør, og hvordan de gør det.Men mange mennesker bruger denne taktik, så influencers er blevet næsten ufølsomme over for det, og du kan ikke bebrejde dem. Hvis du vil skille sig ud, skal du gå den ekstra mile. For eksempel kan du oprette en brugerdefineret infographic til deres indlæg og derefter dele et resumé på sociale medier. Hvis du ønsker at skubbe dem ud af deres fødder, kan du endda lave en video, der opsummerer dine yndlingsstykker af deres indhold.Det er vigtigt at gøre dette, før du selv tænker på at nå ud til dem. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at lære meget om din fremtidige influencer, men det vil også få fat i deres opmærksomhed.Jo mere engageret og kreativt du er, desto bedre. Men igen, hold det inden fornuft - du vil ikke have dem til at tro, du stalker dem.


4. Skriv om dem


Når du skriver et blogindlæg, skal du sørge for at nævne din influencer i den. Du kan også linke til et af deres indlæg i din blog eller sociale medier.Når du linker til en persons hjemmeside, de øjeblikkeligt få en anmeldelse på deres WordPress kommentarer dashboard. De vil også se dit link, så de kan besøge posten og se, hvordan du har linket til dem.Det tager lidt mere tid, men det garanterer succes. At anerkende og værdsætte deres arbejde vil få dig langt og etablere et fast forhold til din influencer.Nogle gange er det nok at give et citat fra influencer og link til deres blog, men du kan også oprette en brugerdefineret grafik og tilføje en 'klik for at tweet'-knap.Hvis du gør det korrekt, vil du få et godt indtryk på dem. De vil tænke: "Hej, denne fyr ved hvad han laver!"Bortset fra det, hvis du har dem på et websted med høj autoritet, vil dette tilføje mere værdi til linket, få dem mere trafik, eksponering og troværdighed.


5. Kommenter deres blogindlæg


En anden ting du kan gøre er at kommentere deres blogindlæg og dele dem. Dette gælder især for alle de influencere, der bruger blogs som den vigtigste måde at udtrykke sig på.Men gør ikke dette bare for at blive bemærket, fordi det vil have en negativ indvirkning på din opsøgende. Influencers kan lugte dette langt væk. Sørg for, at dine kommentarer er ærlige og præcise.


Når du kommenterer deres indlæg, skal du være tankevækkende og gøre dine kommentarer værdifulde og interaktive. Det betyder at vise taknemmelighed for deres indlæg, takke dem for, hvad de gør og måske endda dele din historie for at vise, hvordan de har hjulpet dig med at løse et bestemt problem.At lære af influencers kan være en god ting i sig selv, og det er en af de bedste metoder til at øge dit sociale medier ROI. Plus, det er en bonus, hvis du kan fortælle dem, at deres indlæg har været nyttige, da det gør din forbindelse stærkere.På den anden side, hvis du ønsker at blive bemærket hurtigt, kan du naturligvis angive en fejl eller et brudt link i deres indlæg, selvfølgelig, hvis der er en. Hvis din influencer er en sand professionel, vil de svare på dit spørgsmål eller din kommentar, hvilket er en fantastisk måde at starte en samtale på.Og selvfølgelig, aldrig efterlade anonyme kommentarer. Send altid kommentarer under dit navn og brug et billede. Det bedste ville være at bruge en Gravatar konto, så din influencer kan genkende dig også på andre platforme.


6. Mød dem ansigt til ansigt (hvis muligt)


Forbindelse med nogen på sociale medier er vigtig og værdifuld. Men at møde nogen i virkeligheden er helt anderledes.Du kan møde din influencer ved forskellige lejligheder som konferencer, arrangementer eller, hvis du er rigtig heldig, på en café.Hvis du deltager i førende konferencer i din branche, skal du prøve at finde ud af, hvem der skal være der. Selvom du er i gang, kan møde en person ansigt til ansigt være en stor ting. Så hvis der er nogle store skud, der deltager i en konference, skal du sørge for at du vises der og gør din tilstedeværelse kendt.Deltag i din indflydelsespersonens tale eller præsentation, og prøv at slå op på en samtale, hvis du har en chance. Spørg dem et par spørgsmål om emnet de dækkede eller bare nævne nogle af deres tidligere arbejde og hvor meget du beundrer det.Hvis du vil gøre noget mindeværdigt, hold en begivenhed og bede dem om at blive vist. Eller inviter dem til en kop kaffe, når du har etableret regelmæssig kommunikation online. Hvis du ikke kan møde dem, skal du oprette et webinar eller en virtuel konference og bede dem om at deltage.Som du kan se, er der så mange måder at få dit forhold et skridt videre og vise, at du virkelig bekymrer dig om din indflydelsesperspektiv personlighed og ekspertise.


7. Send dem en personlig email


Kommunikation på sociale medier er blevet en norm for mange mennesker, både til personlige og faglige formål. Men e-mails er stadig det første valg når det kommer til en-til-en-kommunikation.Til dette skal du have en professionelt branded business email så influencen ved, at du er seriøs og opmærksom på hvert enkelt aspekt af din virksomhed.Hvis du kører en opstart, ved du, hvor vigtigt det er at tilpasse dine e-mails. Hvor mange e-mails modtager du i din indbakke hver dag? Og hvor mange af dem læser du rent faktisk i deres helhed?Hvornår skriver en email til din influencer, skal du gøre hver enkelt del af e-mailen personlig. Dette er måden at vise, at du faktisk har brugt noget tid til dem.Mind dig, vi taler ikke om den email, der indeholder forslaget. Nej Nej Nej. Det er stadig for tidligt for det. Du er nødt til at opbygge et så stærkt forhold til din influencer, at de ikke kan nægte dig. Og dine første e-mails er bestemt ikke dem, der skal indeholde dit forslag.


Du bliver nok utålmodig og spekulerer på, om tiden til at lave dit forslag nogensinde kommer. Nå, tålmodighed er nøgleordet her. At kommunikere med en influencer er som at vække en pige. Du skal være tålmodig og vedholdende, vise at du virkelig vil lære dem at kende dem personligt og virkelig sætte pris på dem.Derefter skal du efter at have udvekslet flere e-mails med dem estimere, om du kan sparke ind med dit forslag, eller du skal bruge mere tid sammen med dem.Hvis sidstnævnte er tilfældet, bør du overveje at tage trin nummer otte.Alternativt, hvis du vil prøve at sende din influencer en kold email, skal du medtage nogle sociale bevis og nævne din ekspertise. Tag et kig på nogle effektive email skabeloner, sørg for at ændre dem, og du er god til at gå.


8. Arbejde med dem (og hjælpe dem, hvis du kan)


Dette er en stor. Hvis du spørger din indflydende til at arbejde sammen med dem og hjælpe dem på en måde, du kan, vil de se dig bedøvelse.Dette er en spilleskifter, og det kan være det øjeblik, hvor indflydelsen begynder at se dig som en ven i stedet for en forretningspartner. Men sørg for at du har udvekslet mange e-mails, kommentarer og meddelelser, før du gør det, så de ved hvad du gør, og om du rent faktisk kan hjælpe dem.Når du har oprettet en regelmæssig e-mail-kommunikation med dem, kan du spørge dem om dette enkle spørgsmål: Er der noget jeg kan hjælpe dig med?Og du kan hjælpe dem med noget, som at sende dem forretningsreferencer, pege på brudte links eller andre problemer på deres hjemmeside eller lade dem vide om nyttige værktøjer eller muligheder, de kunne bruge (uden reklame for dit eget produkt selvfølgelig).Hvis de har et stort antal tilhængere på sociale medier, kan du give dem et tip om at holde deres stillinger personligt nok, for eksempel. På den anden side, hvis de ofte skriver blogs, lad dem vide om de bedste blogging platforme de kan bruge.Det er en simpel psykologisk regel - når du hjælper nogen, vil de føle sig meget tættere på dig, selvom de ikke er villige til at indrømme det. Det er derfor, du skal give, før du tager.


Husk, at en ven i nød er en ven faktisk.


Skrive et forslag


På dette tidspunkt skulle du allerede have etableret et godt forhold til din influencer. Og gæt hvad? Nu er det tid til at skrive dit forslag.Du har kun to trin tilbage. Sørg for at udføre dem som en proffs.


9. Lav et win-win-forslag


Når du udarbejder et forslag, skal du huske på, at begge parter skal få noget ud af dit samarbejde. Hvis du får din produkt fremmes, skal du tilbyde passende kompensation.Dette kan være monetær kompensation, men kassere ikke andre former for kompensation:


- en gratis prøve af dit produkt


- gratis giveaways til deres tilhængere


- rabatkuponer


- affilierede linksFaktisk er det bedste at give indflydelsesmanden flere muligheder og lade dem gøre det endelige valg.Det er vigtigt ikke at oprette et one-size-fits-all-forslag. Hver influencer er unik, så lad det være din vejledning.Før du faktisk skriver forslaget, bør du overveje antallet af tilhængere, som influencen har på deres sociale medier. Dette er vigtigt, fordi din kompensationsplan ikke bør være den samme for en person, der har 1.000 tilhængere og en person med 20.000 tilhængere.Del også dine mål og forventninger fra partnerskabet for at hjælpe influencen til at forstå deres rolle og ansvar.Og uanset hvad der sker, opretholder gennemsigtigheden. Beskriv altid målene og målene for din influencer marketing kampagne.


10. Følg altid op


Husk en ting: Det er ikke verdens ende, hvis indflydelsesmanden ikke svarede på din første email eller dit forslag. Dette sker meget oftere, end du ville forvente.Med så mange mennesker, der sender dem e-mails og forslag, er det normalt, at de ikke kan læse dem alle. Måske læste de endda din email og ønskede at sende dig en e-mail, men noget afbrød dem, før de selv klikede på 'Svar'.Derfor er du nødt til at være vedholdende. Det er trods alt det sidste trin. Giv dig ikke op nu!


Hvis du spekulerer på, hvor hurtigt du skal følge op, er et par dage normalt godt nok. Medmindre du får et svar uden for kontoret, vent i to eller tre dage før sender en follow-up email.Når det kommer til indholdet i opfølgnings-emailen, skal du sørge for at inkludere følgende:


- En henvisning til din tidligere email


- et kort resumé af dit tilbud


- en opfordring til handling, der beskriver de næste trinDette er dog ikke den eneste opfølgningsmeddelelse, du skal skrive. Når din influencer gør deres del af jobbet succesfuldt, og din marketingkampagne er forbi, så husk at takke dem og nævne at du gerne vil arbejde med dem igen.


Konklusion


Helt en lang liste, ville du ikke være enig? Nå, du kan ikke sige, at vi ikke advarer dig. At nå ud til influencers er en lang og kompleks proces, men hvis du gør det korrekt, vil du være glad for at du har taget den vej.Disse ti trin er en sikker måde at opnå succes med influencers. Husk, alt begynder med grundig forskning. Du vil gerne vide så meget som muligt om din ideelle influencer som deres niche, engagement sats og kvaliteten af ​​deres indhold.Når du har fundet et par personer, der matcher dine kriterier, så spørg en fælles forbindelse for at introducere dem. Husk på, at fester er der for folk at blande sig.Så når du har haft kontakt med influencen, er det tid til at opbygge et kvalitetsforhold med dem. Ligesom os alle er de også mennesker, så du skal vise dem en vis opmærksomhed og påskønnelse, før du spørger dem en tjeneste «.At opbygge forholdet er normalt den længste del af hele opsøgende proces, hvorfor vi opdelte det i seks forskellige trin. Hvis du vil vinde hjertet af din fremtidige influencer, skal du skrive om dem i dine blogindlæg og kommentere deres indlæg, engagere dem på sociale medier, møde dem ansigt til ansigt, personliggøre dine e-mails og hjælpe dem, hvis du har en chance.Endelig er det vigtigt, at du opretter et forslag, der vil være til gavn for jer begge og aldrig tøve med at følge op med dine e-mails og forslag.Når du gennemfører alle disse trin med få influencers, vil du ikke kun blive en mester for influencer-opsøgende, men du vil også se din virksomhed vokse ved lysets hastighed.Om forfatteren:


Dave Schneider er grundlæggeren af LessChurn, churn reduction app. I 2012 forlod han sit job for at rejse verden og har besøgt over 65 lande. I sin fritid skriver han om SaaS og forretning på DaveSchneider.me.


Posten 10 skridt du skal tage for at få indflydelse på at markedsføre dit produkt dukkede først op på Rahul Yadav.