10:47 15 væsentlige kriterier for SEO Ranking du bør vide

15 væsentlige kriterier for SEO Ranking du bør vide

By Anonymous Updated: 05 Oct, 2018

SEO er en kompliceret virksomhed. Siden begyndelsen af ​​den digitale markedsføringsalder kæmper iværksættere fra hele verden konstant over søgemaskinens placeringer.


Det er kompliceret og komplekst, fordi der er hundredvis af faktorer og mini-faktorer, der spiller en rolle i den ranking proces, som mærker skal følges.


Lad mig stille dig et spørgsmål. Er du godt parat til at klatre op på din hjemmeside op på stigen og gribe den 1st position af Google, Yahoo eller Bing med dit websted eller sider? Ved du hvad der kræves for at opleve SEO succes i 2018?


Du ser ... den komplicerede ting om SEO er for det meste det faktum, at søgemaskinens algoritmer er overvejende hemmelige. Den anden ting er, at placeringsfaktorerne løbende ændres af forskellige årsager (optimering, afslutning af udnyttelser, nye funktioner osv.) Hovedformålet med alle søgemaskiner er at optimere relevansen af ​​deres søgeresultater, så brugerne kan nyde en højere kvalitet erfaring ved at finde det, de har brug for på internettet.


Hvordan virker Google?


Hvis du ikke er bekendt med det grundlæggende, lad mig hurtigt forklare, hvordan Google fungerer. Nå skal jeg citere Googles egen erklæring:


"Googles formål er at organisere verdens oplysninger og gøre det universelt tilgængeligt og nyttigt."


Derfor, som du måske finder ud af, er Googles vigtigste opgave at levere relevans gennem deres søgeresultater. Sådan fungerer den kæmpe søgemaskine: 1. Googles hurtige robotter "gennemsøger" internettet med fantastiske hastigheder og besøger websider konsistent. Disse robotter kaldes crawlere eller edderkopper, og de hjælper Google indekswebsteder og websider.

 2. Når robotterne finder optimerede sider, gemmer og vurderer de dem (indeksering).

 3. Når en søgning udføres, organiserer Googles system og viser de mest relevante websteder / websider, der er relevante for det eller de specifikke udtryk, som brugere indsatte i søgefeltet.


Dit formål som en virksomhed er at forbedre din platform og websider på en sådan måde, at Google anser dem relevante, nyttige og derfor værdifulde.


Hvor mange rangeringsfaktorer har Google?


Svaret på dette spørgsmål er vagt, da ingen (undtagen Google) kan bekræfte antallet af signaler, der påvirker placeringer. Den berømte søgemaskine giver kun generelle retningslinjer, der skal lede webmastere gennem processen. Google har stoppet detaljerne for opdateringer, i det øjeblik folk begyndte at misbruge deres algoritmer.


Derfor har SEO-eksperter i 2018 formået at komme med et nummer: 200 + faktorer. Fortsæt nu. Der er ingen grund til at lade disse numre overvælde dig, fordi du næsten ikke starter!


Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle disse faktorer har samme betydning eller holder samme vægt. Dit job som webmaster er at anerkende, forstå og konsekvent anvende en række strategier, der vil lede dig mod den første side med søgeresultater!


I dagens indlæg vil vi se nærmere på 15 væsentlige kriterier for SEO-rangering, som alle hjemmesider skal udnytte for effektivt at kunne spille Googles spil. Lyder godt? Lad os komme til det.


En tilgængelig og crawlbar URL


Den 1st SEO ranking faktor Jeg vil gerne snakke om, er relateret til egenskaberne ved din hjemmeside URL. Du skal blot have en URL, som crawlere finder let at nå, vurdere og gennemgå.


I endnu enklere ord skal Google og resten af ​​søgemaskinerne kunne nå og få adgang til webadressen på dine sider med det formål at analysere og klassificere dit indhold. Du kan hjælpe crawlere ved at give følgende: • Et sitemap, der indeholder links til alle dit websteds sider. Hvis du bruger WordPress til at køre din hjemmeside, kan du udnytte Yoast SEO plugin (det er gratis) den nemmeste måde at opbygge sit sitemap på. Hvis du ikke bruger WP, kan du udnytte en gratis online sitemap builder.

 • En robots.txt-fil, som hjælper søgemaskiner som Google med at forstå, hvilke dele af dit websted der kan indexeres, og hvilke der ikke er.


Endelig Google har understreget at sikre websteder (HTTPS i stedet for HTTP) vil sandsynligvis rangere bedre på grund af de forbedrede sikkerhedsforanstaltninger, der gør det muligt for brugere at surfe sikkert på internettet. Hvis din hjemmeside ikke har en sikre SSL, skal du straks løse problemet!


Forbedret sidehastighed


Det er ingen hemmelighed, at jo hurtigere dine sider belastes jo bedre din placering vil se ud. Google har meddelt dette signal for længe siden, og siden da har webmastere gjort deres bedste for at optimere deres desktop version websites så meget, som de kan.


Årsagen er åbenlys - hvis en hjemmeside laver hurtigt, bliver brugerens oplevelse forbedret. Hvis siderne indlæses langsomt, vil søgemaskinen sandsynligvis afslutte hjemmesiden, en årsag, der påvirker et websteds afvisningshastighed negativt. Hvis du ikke vidste, er afvisningsprocenten på dit websted repræsentationen af ​​dine trafikbesøg. Hvis folk bruger 5 sekunder på et websted og forlader, Google opfatter det som et negativt signal.


Google har annoncerede en seriøs algoritmisk ændring, som vil blive anvendt fra juli 2018. Det siger i grunden, at mobil hastighed vil være en kritisk faktor, der vil påvirke alle typer af hjemmesider. De websteder, der ikke er mobiloptimerede, eller dem, der ikke indlæses hurtigt nok, vil lide negative konsekvenser. For at finde ud af din mobilwebsteds ydeevne, brug Googles mobil venlighed kontrol værktøj.


Mobil venlighed


I betragtning af at mobile søgninger har overskredet skrivebordet søger efter 2016, idet opmærksomheden på mobil-venlighed aspekt er afgørende for din rangordning ydeevne.


Kort sagt, Google prioriterer nu mobiloptimerede websteder ved at tilbyde dem prioritet, når det kommer til at tegne resultater. Derfor, hvis dine sider er optimeret til skrivebordet hovedsageligt, og en konkurrents websted er optimeret til mobil, vil konkurrenten sandsynligvis rangere bedre.


Her skal du kontrollere og rette, hvis du ikke allerede har gjort det: • Bruger du store skrifttyper for at forbedre læsbarheden på små mobilskærme?

 • Er dine menuer veloptimeret og let tilgængelige på mobil?

 • Er dit vigtigste indhold synligt og ikke afbrudt af annoncer?

 • Vigtigst af alt er din hjemmeside lydhør? Ændrer det øjeblikkeligt og automatisk dine sider, så de kan passe til enhver form for mobil skærm?


Domæne alder, autoritet og webadresse


En pålidelig undersøgelse fra Ahrefs der dækkede et gennemsnit på 2 millioner sider tyder på, at domæner, der er "levende" i mindre end et år, sjældent placeres på de første sider af Google. Derfor jo ældre hjemmesiden jo bedre. Hvis du lige har lanceret det, er det ikke en grund til panik. Der er hundredvis af andre måder at overvinde denne hindring på.


Dit websteds autoritet er defineret af flere faktorer. Stedets alder, indholdets kvalitet og konsistens, de backlinks, der fører til dine sider, og de sociale signaler, du modtager, er vigtige elementer, der definerer dit websteds autoritet. For nemt at identificere dit domænes eller sidernes autoritetsniveau skal du bruge Mozs link explorer værktøj.


Søgeordsoptimering


For det første afhænger Googles algoritme af søgeord. Når folk indsætter ord i søgemaskinen, indsætter de søgeord eller nøgleord. Derfor vil de søgeord, du vælger at prioritere i dit indhold, påvirke dine placeringer kritisk.


Søgeord forskning er en vigtig aktivitet, der hjælper dig med at identificere og anvende søgeord i dit fremtidige indhold. Men værktøjer er kun en del af jobbet. Den anden er dig, og din evne til at identificere hensigten bag dine brugers søgninger.


Folk søger internettet primært for at tilfredsstille deres behov og løse deres problemer. Jo bedre du ved og forstår din målgruppe, desto bedre vil du vide, hvilke søgeord de indsætter i søgemaskinens boks. Selvfølgelig, hvis dit indhold er også kvalitativt, relevant og omfattende, vil dine odds for rangering for dine nøje udvalgte søgeord forbedres.


Langt og omfattende indhold


Google har altid prioriteret indhold, for det meste fordi alt andet drejer sig om indhold. Faktisk er kvaliteten af ​​et websted indhold en af ​​de tre vigtigste faktorer at den berømte søgemaskine officielt har understreget gennem årene.


Indholdets længde ser ud til at have indflydelse på rankings, for det meste fordi det i vid udstrækning kan detaljere de løsninger, som søgernes brugere søger. Her er hvad kvalitetsindhold betyder: • Den indeholder nøgleord, der er gennemtænkt og godt optimeret.

 • Det løser et specifikt problem og tilbyder en specifik løsning.

 • Det er let at læse og let at forstå.

 • Den indeholder ikke tekstblokke.

 • Det har relevante interne og eksterne links, der fuldender løsningen.

 • Det er skrevet af en autoritativ figur.

 • Det er informativt.

 • Det er meget nyttigt og praktisk.


Et sådant indhold vil tiltrække positive reaktioner fra både dine besøgende på webstedet og Google. Det er alt årsag og virkning. Hvis folk bruger mere tid på dit websted, deler dine indlæg og nævner dit indhold på forskellige steder, vil Google automatisk gribe dette aspekt og give dig et løft i rankingen før eller senere.


Endelig endnu vigtigst, bør du vide, at Google værdsætter nyt indhold. Det betyder, at du konsekvent skal opdatere dit websted med nye kvalitative indlæg, der fortsat tjener brugerens problemer.


UX (User Experience)


Google er nu den mest avancerede søgemaskine derude. Ikke overraskende bruger den kunstige intelligensværktøjer, som direkte klassificerer og rangerer sider efter de signaler, de efterlader. En af hovedårsagerne til det er, at de erfaringer, brugerne har på forskellige hjemmesider, er yderst relevante, da de betyder, hvor godt en hjemmeside er "indbydende" sin trafik.


Her er nogle af de vigtigste brugeroplevelsesmålinger, som Google konsekvent sporer ned: • CTR (Clickthrough rate) - denne faktor repræsenterer andelen af ​​personer, der vælger dit websted over andre, når de præsenteres med forskellige muligheder af søgemaskinen. Hvis dit link klikkes, øges klikfrekvensen.

 • Afvisningsfrekvens - som jeg allerede har nævnt, repræsenterer dette antallet af personer, der forlader dit websted.

 • Dwell rate - dette udtryk repræsenterer den tid brugerne bruger på dit websted eller sider, når de har fået det.


Derfor giver den bedre brugeroplevelse dig den bedre statistik, du får. Google vil ikke gå glip af noget, så det giver dine brugere præcis det, de efterfølgende hjælper dig med at rangere højere.


backlinks


Backlinks har altid været et af de vigtigste aspekter af en SEO-strategi. Kort sagt, når flere websites linker til dit websites indhold, viser det sig, at du giver værdi og relevans for dine brugere. Det viser også, at du er en myndighed i nichen, og at dit indhold løser problemer.


Jessica Barnes, en professionel SEO linkbygger, der tilbyder billige skriftlige tjenester, har et råd til at give:


"Der er mange måder at henvende sig til en linkbygningskampagne, men den bedste praksis er at offentliggøre konsistent og kvalitativt indhold, som folk sandsynligvis vil dele. Hvordan kommer du op med originalt og uden for indholdet? Du kan bruge skyskraberteknikken, som drejer sig om at søge efter godt indhold og finde vendinger, der udvider eller fuldfører de skrevne emner. "


Bemærk at backlinks har deres kvalitet også. Hvis websites med høj autoritet linker til dine indlæg, vil backlinksne have en højere værdi end dem, der kommer fra lavere autoritetswebsteder. Der er også tre typer vigtige backlinking signaler: link autoritet, antallet af backlinks og mangfoldigheden af ​​backlinks.


Sociale signaler


EN undersøgelse som vurderes over 23 millioner sociale aktier tyder på, at der er en stærk sammenhæng mellem søgemaskine placeringer og sociale medier deling. Det er vigtigt at bemærke, at Googles officielle udsagn ikke antyder, at sociale signaler er et direkte rangordnet signal, og det kunne nok være sandt.


Det er dog let at bemærke, at de højest placerede websteder i Google (og ikke kun) har tendens til at have mange sociale aktier.


Den logiske forklaring er, at jo flere mennesker deler dit indhold på sociale medier, desto mere eksponering får det. Når dit indhold af høj kvalitet er udsat, får du flere chancer for at tiltrække backlinks af høj kvalitet fra autoritative kilder. Hvad det betyder er, at sociale aktier er en indirekte faktor, som kan påvirke din SEO ydeevne drastisk.


10.Relevante Titel Tags og Meta Beskrivelse


Titeletiketten og metabeskrivelsen er de første elementer, som Googles brugere kommer på tværs af, når de starter søgningen. Ved omhyggeligt at lave og optimere disse elementer sikrer du, at dine sider vil tiltrække den rigtige trafik, fordi folk vil være i stand til at forstå klart, hvad dit websted er ved at præsentere.


Primær, sekundær og relateret søgeord


Søgeordstæthed er et kontroversielt emne. Tilbage i de tidlige dage af Google udnyttede mange webmastere nøgleord til at rangere højere. De ville bruge et søgeord 100 gange, og deres indlæg ville rangere uden problemer. Siden da blev Google smartere og bedre til at analysere søgeord gennem indhold.


I dag er det ideelt, at du ikke misbruger dine primære søgeord. Det betyder, at du bør holde det naturligt uden at bekymre sig om deres tæthed.


Det er også ideelt, at du bruger sekundære søgeord (dem, der er meget relaterede til de primære) og også relaterede søgeord (synonymer). Tro det eller ej, Google er ekstremt avanceret, og det kan let identificere søgeordspulseforsøg.


12.Nøgleord i webadressen, Titel Tag, Meta Beskrivelse og H1 Tag


Det er ideelt, at din titel tag stjerner med et søgeord i stedet for det ender med en. Selvom Google ikke tæller dine titeltags og metabeskrivelser direkte som direkte ranking signaler, er disse elementer ekstremt vigtige, fordi de alvorligt påvirker dit websites klikfrekvens.


Inkluderende søgeord i webadressen på dine sider, i deres metabeskrivelser og i deres H1-tags vil understrege din hensigt, og Google vil straks bemærke det. Der er en mange diskussioner om vigtigheden af ​​at bruge nøgleord på de nævnte steder, men du bør forstå, at hvis du ikke misbruger dem, kan kun gode ting ske.


13.Billedoptimering


Optimering af dine billeder betyder at forbedre deres kvalitet, samtidig med at deres størrelse reduceres. Derved giver du ikke kun dine brugere en højere kvalitetsoplevelse (bedre visuelt indhold), men du øger også din websides og sidens belastningshastighed.


Derudover kan du sende relevans signaler til søgemaskinerne ved omhyggeligt at inkludere målrettede søgeord gennem billederne billedtekst, alt tekst og beskrivelse.


14.Ægte og korrekte forretningsoplysninger


Dette er et vigtigt aspekt, at hvert lokalt mærke skal være opmærksom på. Googles søgealgoritme kan differentiere onlinevirksomheder fra de offline, så hvis du kører noget fra internettet, skal du altid holde dine forretningsoplysninger rigtige og korrekte. Her er hvad du skal gøre og se efter: • Skriv din virksomhed på "Google My Business" og på Facebook

 • NAP - dette er navn, adresse og telefonnummer til din lokale virksomhed

 • Hold dine oplysninger opdateret på relevante mapper som Yelp

 • Optimer for lokale søgeord


15.Multimedieindhold


Billeder er en måde at forbedre mangfoldigheden og kvaliteten af ​​dit indhold på. Imidlertid er videoer, grafik, infographics, memes eller en anden form for multimedieindhold også vigtige ikke kun for Google, men også for din trafik. Du ser, Google har altid opfordret til mangfoldighed, selv i backlinking algoritmen.


Indholdets mangfoldighed overholder ikke reglen. Når det kommer til dine besøgende, kan du sikkert regne ud, hvor meget de vil nyde en langside, der ikke kun indeholder tekst, men også interaktive elementer som diasshows, lyd eller grafik. Her er SEO fordelene ved multimedie indhold: • Det øger den tid brugerne bruger på din hjemmeside.

 • Det opmuntrer til flere sociale signaler som f.eks. Likes, aktier og kommentarer.

 • Det forbedrer dit varemærkes omdømme og tillid; derfor vil flere mennesker besøge dig senere.

 • Det hjælper dine brugere med at forstå de løsninger, du tilbyder bedre.

 • Som et billede "taler tusind ord", kan du bruge det til at fortælle mere ved at bruge færre ord.


Takeaways


At beherske kunst og færdigheder i SEO-markedsføring, bør du først anerkende dens kompleksitet. Så, når du gjorde det, kan du begynde at eksperimentere. Du bør behandle dine SEO-forsøg som en rejse i stedet for et resultat. De fleste webmastere udvikler falske forventninger, fordi de tror, ​​at de har kontrol over spillet.


Du kan aldrig garantere at du ender med 1st side eller i de øverste 3 søgeresultater. Hvad du kan gøre, er at eksperimentere meget, få feedback efter hver handling og har meget tålmodighed. Hvis du klarer at ikke give op efter dine første hundrede fejl, gør du det rigtigt!


Post 15 Essential Criteria for SEO Ranking du bør vide dukkede først op på Rahul Yadav.