Cum de a găsi și de a angaja Freelancers pentru a ajuta Skyrocket Blog-ul dvs. de succes

By cuongbv.com Updated: 05 Oct, 2018

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le-a adus internetul este puterea pe care a dat-o oamenilor să își rescrie povestea vieții.
De la site-uri de comerț electronic la bloggeri la scriitori independenți și la toți ceilalți între ei, mulți milionari auto-datorați datorează succesul lor pe internet.


Și dacă sunteți un blogger și lucrați până la 6 figuri, probabil că vă întrebați cum reușesc alții să ruleze un blog înfloritor fără a fi ars.


Da, din afară se pare la fel de ușor ca publicarea unui cuplu de postări de blog pe săptămână și apoi să aștepți să auziți înregistrarea în numerar.


Dar odată ce este înăuntru, nu este la fel de plin de farmec și de simplu cum arată.


Deci cum o fac?


Simplu.


Îi angajează pe freelanceri.


Și cei buni la asta.


De aceea vreau să vă las să participați la acest secret comercial, astfel încât și dvs. să puteți prospera și să rulați un blog de succes.


Cum găsiți și închiriați scriitori independenți care vă vor ajuta să construiți și să dezvoltați un blog de succes?


Lasă-mă să-ți arăt cum.


1. Decideți că aveți nevoie de un Freelancer


Blogging-ul este o muncă grea.


Și o mulțime de asta la asta.


Ce trebuie să faceți cu cercetarea cuvintelor cheie, cu titluri care aspiră cititorii în postările dvs., scrierea propriu-zisă, social media, grafica și designul site-ului, precum și gestionarea afacerii.


Da, blogul dvs. este o afacere și ar trebui tratat ca atare.


Și un lucru pe care fiecare antreprenor știe este că nu poate reuși pe cont propriu.


Aici intră libertari.


Dacă blogul dvs. este un proiect de afaceri, atunci aveți nevoie de ajutor.


Odată ce ați determinat acest lucru, vă ajută să aveți mentalitatea că angajarea unui scriitor independent este o cheltuială necesară pentru afaceri.


2. Determinați ce aveți nevoie pentru a externaliza


Cu atâtea lucruri care vă cer atenția, este esențial să determinați ce sarcini vă veți preda la freelancer și pe care doriți să-l faceți mai degrabă.


Dacă scrisul nu este cea mai bună forță, atunci este ceea ce va trebui să externalizați. Pe de altă parte, dacă sunteți un scriitor bun (și vă place să scrieți), poate puteți angaja un agent independent pentru a face alte sarcini, cum ar fi grafica sau social media.


Cheia este de a elibera timp pentru a face ceea ce faci cel mai bine în timp ce dai cuiva mai bine acele sarcini pe care nu ești atât de bun la.


3. Decideți cât de mult sunteți dispuși să cheltuiți


Înainte de a ieși acolo și a obține cel mai bun freelancer, stabiliți un buget pe care îl veți menține.


Acest buget vă va ajuta atunci când vine vorba de prețurile de negociere și cu cantitatea de muncă pe care o veți oferi agentului tău liber.


Acesta vă va ajuta, de asemenea, să aveți o idee grosolană despre cât timp veți păstra pentru freelancer.


În elaborarea bugetului dvs. va trebui să luați în considerare rentabilitatea blogurilor dvs., trecând la tarifele pentru sarcinile pe care doriți să le externalizați și alți factori legali sau nu.


4. Proiectați o descriere clară a postului


Odată ce ați decis ce sarcină (sarcini) trebuie să externalizați, bugetul și cronologia, următorul pas este să realizați o descriere foarte clară a postului pe care o veți posta pe căi relevante (cum ar fi Freelancemyway) pentru a atrage și angaja dreptul de freelancer.


O descriere a postului prost elaborată vă va costa timp, deoarece veți ajunge să primiți întrebări de la persoane care nici măcar nu se potrivesc perfect jobului.


În descrierea postului dvs. trebuie să fie clar ce vă așteptați de la freelancer în ceea ce privește calificările și calitățile și, de asemenea, ceea ce oferiți și metoda dvs. de plată.


După ce ați terminat, postați anunțul cu descrierea postului și așteptați ca peștele să înceapă să se înțepenească (și să vă rugați să obțineți o piscină de mari profesioniști de la care să alegeți).


Dacă aveți prieteni în rețea care au lucrat cu freelancer înainte, puteți chiar să le cereți recomandări.


5. Scoateți candidații potriviți


Odată ce aveți o piscină suficient de mare pentru solicitanți, următorul pas este să scoateți diamantele din sticla simplu.
Două modalități minunate de a face acest lucru sunt trimițându-le un test (plătit sau nu) sau prin stabilirea unui interviu.


Cu tehnologia modernă, ambele metode sunt relativ ușor de implementat. Dacă faceți un test, puteți utiliza o platformă de colaborare, cum ar fi Trello sau Google Suite, pentru a facilita partajarea fișierelor.


Dacă te duci într-un interviu, ce fel mai bun decât să faci timp pe Skype? Cel mai mare avantaj al unui interviu prin Skype (sau Zoom) este că este mai ușor să cunoști tipul de persoană pe care o angajezi, deoarece vei putea să-i citești limbajul corpului prin interviu.


6. Desenați un contract


Odată ce ați selectat pe freelancer (i) pe care le considerați potriviți pentru blogul dvs., va trebui să încheiați un contract și să semnați ambele părți.


Un contract are un scop dublu:


Pentru a pune în scris responsabilitățile și limitele ambelor părți. Aceasta va include rezultatele și termenele.


Pentru a proteja ambele părți în cazul încălcării contractului.


În afară de un contract, un alt document important pe care va trebui să-l aveți pe semnul dvs. de liber profesionist este un acord CND sau acord de dezvăluire. Acest lucru îi va obliga pe freelancer să-și păstreze lucrarea pentru dvs. - munca și proprietatea.


7. Definirea procesului de comunicare


Un alt aspect care este esențial pentru angajarea unui freelancer este procesul de comunicare. În această economie independentă, o echipă poate fi împărțită în mai multe fusuri orare, făcând-o foarte importantă pentru a vă stabili metoda de comunicare.


Metoda de comunicare trebuie să includă platforma dvs. principală de comunicații, procesul și fusul orar primar.


Freelancers - cheia pentru a lua blog-ul dvs. la nivelul următor


Dacă doriți să vă luați blogul la un nivel complet nou, nu îl puteți face singur. Blogosfera este plină de exemple ale celor care au încercat - și s-au prăbușit.


Nu trebuie să fii mulțumit de stadiul platoului că blogul tău este acum. Tot ce trebuie să faci este să găsești și să angajezi un bun freelancer (sau o echipă) pentru a-ți oferi blogului aburul și vitalitatea proaspătă de care are nevoie pentru a urca (în trafic și profit).


Deci, du-te, luați această foaie de parcurs și îndreptați-vă spre stele.


Postare originală: Cum să găsești și să angajezi profesioniști independenți pentru a ajuta la creșterea rapidă a succesului blogului tău