Cumpărarea numelor de domenii - 6 greșeli de evitat

By cuongbv.com Updated: 28 Sep, 2018

Ce faci când ai altă idee strălucitoare? Cumpărați numele de domeniu înainte ca oricine altcineva să aibă aceleași valori ale creierului.


Un an mai târziu, când încep să vină amintirile de reînnoire, îți dai seama că nu era o idee atât de bună în primul rând. Costul reînnoirilor tale vine la sute de lire sterline pe an.


Nebun.


E timpul să preia controlul.


Greșeală 1 - căderea pentru fiecare ofertă specială


Vedeți un anunț pentru domenii .com de câte 1 £, și sunteți tentați să cumpărați câteva idei pe care le-ați simmerat în spatele minții dvs. pentru câteva luni. Apoi decideți să cumpărați domeniul co.uk sau .eu pentru a merge cu .com. Este atât de ușor ca misiunea să se strecoare pe dvs., iar factura la checkout este mai mare decât cele de 2 £ pe care ați planificat.


Sindromul ofertei speciale duce de asemenea la eroarea 2.


Greseala 2 - Achiziționarea de la diferiți registratori de nume de domeniu


Când faceți clic pe promoțiile de la diferiți registratori, este ușor să pierdeți evidența catalogului dvs. de nume de domeniu. Dacă domeniile dvs. sunt împrăștiate în jurul lumii virtuale, veți ajunge la 30 sau mai multe adrese fără să le realizați.


Dacă cumpărați dintr-un singur site, vedeți o listă a investițiilor dvs. curente de fiecare dată când vă conectați, astfel încât să vi se reamintească adresele URL pe care le dețineți deja și să vă gândiți de două ori înainte de a adăuga mai multe la listă.


Luați în considerare limitarea achizițiilor de domenii la doi agenți de înregistrare. Puteți compara prețurile ori de câte ori aveți nevoie de o nouă adresă web și găsiți cea mai bună afacere la acel moment.


Greșeală 3 - Extra


Înregistratorii își fac banii pe extrasuri: De aceea veți vedea Domeniul de confidențialitate ca o valoare prestabilită în plus cu fiecare adresă pe care o cumpărați. Debifați caseta și salvați până la 30 GBP pe domeniu.


Domeniul de confidențialitate este în mare măsură inutil pentru europeni (chiar și după Brexit), deoarece datele Whois sunt mascate automat, chiar și pentru domeniile pe care le-ați cumpărat cu ani în urmă.
-l


Imaginea de mai sus arată ce arată o căutare Whois pentru un nume de domeniu tipic cu un proprietar britanic. Domeniul de confidențialitate al domeniului este acordat pentru post-GDPR gratuit tuturor europenilor.


Alte facilități includ backup automat, certificat SSL și acces la un constructor de site-uri web. Citiți amprenta mică și luați în considerare cu atenție, dacă aveți nevoie de acestea înainte de a le da clic pe ele: Ele pot fi gratuite pentru achiziționarea inițială a unui nou domeniu, dar de obicei vor trebui să fie plătite pentru reînnoire.


Greșeală 4 - Utilizarea registratorilor străini


Utilizați un site care pretează domeniile în moneda dvs. proprie.


Este foarte tentant pentru un britanic care vede prețurile în dolari SUA, să se gândească la costuri ca la monopolul® și să cheltuiască mai mult decât ați plănuit.


Veți fi, de asemenea, lovit de comisioane de conversie valutară ridicată, cu excepția cazului în care aveți USD în contul dvs. PayPal și veți plăti o factură în dolari denominate folosind banii dvs. PayPal.


Greșeală 5 - Utilizarea unui registru care vinde datele dvs. de căutareMulți registratori vinde datele dvs. de căutare. Dacă căutați MonkeyFeetSmell.com pentru creierul dvs. actual pe majoritatea site-urilor de revânzare a numelui, acele site-uri vor vinde faptul că ați făcut căutarea la paraziți care stau la domiciliu, care ar putea cumpăra domeniul în speranța că vă vor căuta sute de lire sterline. Dacă nu pot revinde numele, îl returnează ca nedorit în două săptămâni, primesc o rambursare și nu ies din buzunar.


Căutați un registrator de nume de domeniu din Regatul Unit care vă garantează confidențialitatea în căutarea dvs. - Ridicați o întrebare în fereastra instant de chat pe care o utilizează majoritatea site-urilor și obțineți un răspuns fără echivoc înainte de a efectua orice căutări.


Greșeala 6 - cumpărarea fiecărei variante a domeniului dvs.Rezistati tentatiei de a cumpara fiecare extensie de domeniu pentru numele site-ului ales. Ai putea cheltui sute de lire sterline și încă nu acoperă nici un unghi. Dacă cineva dorește să creeze un site cu un nume similar, acesta va găsi o modalitate de a face acest lucru.


Cu toate acestea, în mod realist nimeni nu este probabil să fie interesat de la distanță pentru tine sau pentru noul dvs. site.
Limitați-vă la domeniile .com și co.uk dacă vizează grupuri de nișă internaționale și internaționale. Uitați-vă la domeniul .London dacă vă adresați utilizatorilor din Londra și luați în considerare o extensie de domeniu .eu dacă utilizatorii dvs. probabili au sediul în UE. În afară de acele excepții, păstrați-o simplu și economisiți-vă banii.


Povestea scurtăCumpărați dintr-un registru de nume local pe care puteți avea încredere, cumpărați numai nume de domenii pe care probabil că le folosiți și evitați extra-urile inutile. Investiția în nume de domenii este o afacere tot mai mare, dar trebuie să fii atent la calitate dacă te gândești la re-vânzare.


Post original: cumpărarea de nume de domeniu - 6 greșeli de evitat