De ce recenziile utilizatorilor sunt esențiale pentru orice site web

By cuongbv.com Updated: 05 Oct, 2018

Conceptul de marketing al reputației a început într-adevăr să decoleze în ultimii ani. Companiile încep să realizeze că obținerea recenziilor corecte de la clienți și utilizatori fericiți are un număr mare de beneficii. La urma urmei, marketingul de cuvinte din gură este cea mai puternică strategie de publicitate din lume de azi. Consumatorii apreciază opiniile clienților lor colegi mai mult decât orice mesaj de marketing produs de o afacere. Încă de când Google a început să afișeze comentarii despre stele în rezultatele motorului de căutare, cererea de comentarii utilizatorilor pe site-uri web a continuat să crească. Aici, vom examina doar trei dintre motivele pentru care recenziile utilizatorilor sunt esențiale pentru orice site web.


Vă ajută să vă poziționați mai bine în rezultatele căutării


În primul rând, recenziile și evaluările sunt esențiale pentru obținerea unui clasament mai bun pe paginile cu rezultatele motorului de căutare. Un studiu realizat de Moz în 2017 a constatat că semnalele de revizuire reprezintă aproximativ 13% din puterea de clasare pe care Google o folosește pentru a decide unde ar trebui să apară site-ul dvs. în legătură cu anumite cuvinte cheie și fraze. Asta înseamnă că recenziile sunt al cincilea cel mai important factor în SEO. Gazduirea de recenzii pe site-ul dvs. asigură de asemenea că clienții dvs. pot găsi informațiile de care au nevoie pe site-ul dvs., mai degrabă decât să-l caute în altă parte. Acest lucru oferă consumatorilor dvs. mai multe motive să rămână în jur și să citească conținutul dvs., ceea ce duce la o mai mare angajament.


Opinii pozitive Îmbunătățirea ratei de clic


În timp ce recenziile vă pot ajuta să vă poziționați mai bine pe paginile motorului de căutare, aceștia pot convinge mai mulți clienți să facă clic pe site-ul dvs. Web. Potrivit unui studiu recent, 56% dintre consumatori vor prefera să viziteze un site care are recenzii online. Chiar și Recenzările de pe alt site web vă pot ajuta să vă îmbunătățiți accesul la trafic și la cei care conduc. De exemplu, revizuirea StockTwits nu numai că îi învață pe oameni ce trebuie să știe despre o platformă socială importantă de tranzacționare a acțiunilor, ci și îi încurajează pe mai mulți oameni să meargă și să verifice și acel canal social.


Opinii pozitive Build Trust


În cele din urmă, recenziile pozitive ajută la dezvoltarea încrederii cu potențialii clienți. După cum știu toate companiile, credința este graiul sfânt al marketingului, pentru că este în cele din urmă ceea ce convinge oamenii să cumpere de la brand. Aproximativ 9 din 10 clienți spun că își dau seama dacă pot avea încredere într-o afacere prin citirea a aproximativ 10 recenzii. Desigur, acest lucru nu înseamnă că trebuie să încetați să obțineți recenzii de la clienții dvs. după ce ați trimis zece mărturii. Construirea unei reputații puternice pentru afacerea dvs. este un proces continuu, așa că asigurați-vă că încurajați cât mai multe feedback posibil . Totul, pornind de la imaginile clienților care prezintă cu noul lor produs pe social media, la studii de caz cu branduri B2B, pot ajuta o companie să genereze o prezență mai pozitivă online.


În timp ce conceptele de recomandări și recenzii de tip word-of-mouth au existat de ceva vreme, ele devin din ce în ce mai populare, companiile începând să-și dea seama cât de important este să-și protejeze și să-și construiască reputația într-o lume socială. Într-un mediu în care toată lumea este conectată și informată, recenziile sunt mai importante decât oricând.


Post original: De ce recenziile utilizatorilor sunt esențiale pentru orice site web