Titluri, titluri și antete: capturarea atenției cititorilor de blog

By cuongbv.com Updated: 28 Sep, 2018

Perioada de atenție a utilizatorului mediu a scăzut destul de drastic în ultimul deceniu și jumătate. Pentru a vă implica cu cititorii de bloguri în mod semnificativ, trebuie să le atrageți imediat atenția. Învățând să folosiți titluri, titluri și titluri într-o manieră strategică, veți merge mult spre a vă ajuta în această privință.


Începând cu anul 2015, atenția medie a atenției pentru oameni a scăzut de la 12 secunde până la opt secunde. De atunci, o atenție deosebită a fost acordată ideii de atenție umană, deoarece se referă la tendințele de marketing, vânzări și navigare pe internet. Și dacă este vorba de opt secunde, 12 secunde sau 15 secunde, realitatea este că utilizatorii și clienții online de astăzi nu pot rămâne concentrați prea mult timp înainte de a se distra și de a merge la o altă sarcină. Este doar modul în care funcționează creierul.


Din perspectiva unui blog, acest lucru este foarte problematic. Persoana medie are nevoie de patru sau cinci minute de concentrare susținută pentru a citi un mesaj de 1.000 de cuvinte. Câteva secunde de focalizare nu permite cititorilor să treacă peste primul paragraf.


Vestea bună este că poți să îi atragi atenția pe cititori pentru perioade mai lungi de timp - dar ai doar câteva secunde pentru a le câștiga.


4 sfaturi pentru titluri, titluri și titluri de atenție


Nu există o rețetă secretă sau o formulă de proprietate pentru a atrage atenția vizitatorilor dvs. de blog, dar aici sunt câteva sugestii ați putea fi de ajutor:


Arătați cititorilor dvs. de ce ar trebui să le îngrijoreze


Primul pas este să oferiți vizitatorilor un motiv de îngrijire. Cu alte cuvinte, ar trebui să fie evident încă de la început despre motivul pentru care conținutul dvs. merită consumat. Cu cât sunteți mai puțin vătămător în a răspunde la această întrebare internă, cu atât mai bine vor fi rezultatele.


Această pagină de la JunkACar.com este un exemplu excelent. Observați cum antetul include o declarație de valoare clară / chemare la acțiune: "Hei New Jersey ... Un apel chiar acum primește top-dolar pentru mașina dvs. de astăzi." Declarația este specifică (vizând cititorii din New Jersey), simplă (un apel ), și în timp util (astăzi). Presupunând că vizitatorii potriviți sunt invitați la pagină, acest antet va fi foarte eficient în a împinge oamenii mai departe în jos pe pagină și apela rapid la emoțiile și capacitățile lor de luare a deciziilor.


Întotdeauna puneți-vă pantofii cititorilor și întrebați întrebare, de ce ar trebui să le pese? Dacă nu există o declarație de valoare sau o chemare la acțiune în titlul, titlul sau antetul, nu faceți o treabă adecvată de a răspunde la această întrebare într-o manieră directă.


Scrieți titluri captivante


"Conturile de titlu reprezintă până la 50% din eficiența postării de blog. Dacă nu reușiți să faceți acest lucru puternic și să faceți clic pe clic, orice altă etapă de marketing pe care o luați va fi o pierdere totală de timp ", explică Neel Patel, marketer de succes și comerciant de internet.


Există numeroase sfaturi, trucuri și hack-uri pe care le puteți utiliza pentru a dezvolta titluri captivante, dar în cele din urmă vine în jos pentru a face apel la publicul țintă. Ce este motivul pentru care cititorii dvs. pot face clic și citesc?


Patel îi place să utilizeze numerele concrete și punctele de date din titlu, dacă este posibil. Acest nivel de specificitate atrage într-adevăr oamenii și îi încurajează să ia în serios conținutul.


Păstrați-o scurtă și simplă


Dimensiunea titlurilor și a titlurilor - în ceea ce privește lungimea cuvântului și numărul de caractere - este extrem de importantă. În timp ce fiecare situație va fi diferită, Outbrain raportează că titlurile cu opt cuvinte au o rată de clic peste 21% față de titlul mediu. După ce a spus că, undeva între 7 și 12 cuvinte este considerat ideal.


Păstrați oameni Guessing


Dacă dați totul departe în antetul unui post de blog, într-adevăr nu mai este prea mult pentru cititorul să descopere. Vrei să fii descriptiv în titlurile tale, dar ține-i pe oameni să ghicească.


Iată un exemplu recent de la TIME. Titlul citește: Este Hummus de fapt sănătos? Iată ce spun experții. Titlul în sine face o mică revelație, dar trebuie să citiți mai departe pentru a obține răspunsul real. Acesta este un exemplu foarte bun al unui titlu bine conceput, care ține cititorii angajați.


Nail prima impresie


Grabbing atenția unui cititor într-o lume supra-stimulată în cazul în care este dificil de a veni este o provocare imensă, să spunem cel puțin. Din perspectiva unui blog, totul începe cu prima impresie. Aveți nanosecunde pentru a arăta vizitatorii de ce conținutul dvs. merită consumat. Obținerea corectă a titlurilor, a titlurilor și a anteturilor vă va ajuta să vă angajați pe cititorii dvs. într-un mod semnificativ.


Postare originală: titluri, titluri și titluri: Grabbing Your Blog Readers Atenție