10:47 101 Bedste Blogging Tips - Tag din blog fra nul til helt

101 Bedste Blogging Tips - Tag din blog fra nul til helt

By Anonymous Updated: 05 Oct, 2018

Blogging Tips - Jeg ville ønske, at jeg havde det i tankerne, da jeg startede min egen blog. Jeg lavede denne blog gennem mange besvær og så opdagede visse blogging tips på vej gennem flere andre internet marketing blogs.


Du skal være lidenskabelig med at fortælle historier, dit personlige liv, din forretningsetik og produkter detaljer, eller du vil dele dine ting til dine læsere ... men spørgsmålet opstår her ... Gør du det rigtigt?


Hvis du er meget seriøs om blogging, og du vil blive anerkendt som en myndighed inden for din niche, er det dine blogging tips (Bloggers Checklist 2018)


Jeg vil give dig alt, hvad jeg har lært og oplevet om at opbygge en effektiv, sikret, sikker og inspirerende hjemmeside - naturligvis på min egen forenklede måde!


En fejl, som de fleste mennesker gør, er, at de polerer deres eget websted for blot søgemaskiner, men ikke for læsere. Jeg vil råde dig til at skrive til dine læsere, et ægte menneske og ikke botsene. Jeg vil også give ud af de værktøjer og ressourcer, der vil hjælpe dig med at dyrke din hjemmeside gennem blogging tips.


Jeg forsøgte mit bedste for at gøre dette indlæg så effektivt som muligt, så forhåbentligt vil du finde alle tip og ressourcer, der er nyttige, og hvis det gør det, skal du ikke tøve med at dele det med dine venner på sociale medier.


Blogging Tips til at gøre dig til en bedre Blogger


Lad os starte med forskellige blogging tips til at hjælpe dig med at fortsætte med din blog. Dette inkluderer din rejse fra at starte en blog til at skrive et indlæg, fra at skrive et indlæg for at få trafik, fra at få trafik til at gøre dit websted til et mærke.


Starttips 1. Vælg dit blog-domænenavn for at gøre det til et mærke i fremtiden. Lad det være et unikt navn, som ingen har brugt eller hørt om. Det skal være relateret til noget, som du vil blogge om.

 2. Få dit domæne registreret hos kendte registrarer som Namecheap.

 3. Vælg din web hosting klogt. Du kan gå til Hostgator eller Bluehost til at begynde med.

 4. Installer en CMS platform som WordPress, Joomla eller Drupal. Vi elsker WordPress og anbefaler det mest.

 5. Lær at kende WordPress platformen. Vi har 20 WordPress-træningsvideoer til at lede dig gennem WordPress-platformen og forskellige grundlæggende elementer i denne CMS-platform.

 6. Vælg et gunstigt tema for dit websted, der matcher og passer til din personlighed og brand.

 7. Beslut om de plugins, du vil installere på din hjemmeside, afhængigt af kravene til dit websted. Jeg vil anbefale disse plugins ... SEO ved Yoast, Shortcodes, Magic Action Box, Google Analytics, Akismet, Kontaktformular 7, Layered Popups, Tak mig senere, Ultimate TinyMCE, 404 Til Start, GC Message Bar, Pin den til billeder, Q2W3 Fixed Widget og WP Super Cache.

 8. Medtag obligatoriske sider på din hjemmeside som 'Om os' og 'Kontakt os'. Det er meget nødvendigt for dine læsere at vide mere om dig og hvordan de kan komme i kontakt med dig.

 9. Inkluder de lovlige sider som "Vilkår for brug", "Fortrolighedspolitik", "Ansvarsfraskrivelse", "DMCA-politik" og "Anti-spam-politik". På denne måde kan du lade dine læsere vide, at du slet ikke er ansvarlig for tab eller beskadige dem, mens de gennemgår og implementerer "takeaways" fra din hjemmeside.

 10. Blog om emnerne, som du er lidenskabelig for. De emner, du elsker mest, de emner, du vil dele med verden. Det kan være din ekspertise, eller det kan være noget, du lærer hver dag og vil blogge om. Det virker stadig på denne måde, fordi du lærer, implementerer og sætter din blog til at dele med dine læsere.

 11. Vær konsekvent under blogging, da din konsistens afgør din succes eller fiasko. Sørg for at du er i kontakt med dine læsere gennem dine blogindlæg eller seneste viden, du har fået eller med din nyeste oplevelse. Uanset hvad det måtte være, kan du dele det med dine læsere på bloggen.

 12. Du skal skrive dine indlæg og planlægge WordPress-indlæg for fremtidige datoer. På denne måde bliver du mere konsekvent og giver dine læsere strømmen af ​​forbindelse.

 13. Installer analytics for at identificere, hvad der bringer trafik til dit websted og på hvilke timer!

 14. Sørg for en regelmæssig daglig sikkerhedskopiering på dit websted for at sikre, at dit indhold på internettet (stillinger, billeder, data osv.) Er sikret, som kan hjælpe dig, når du mister dit indhold, hvis dit website bliver hacket.

 15. Hver dag lærer du noget nyt, implementerer det og deler det med dine læsere på bloggen.

 16. Bestem din niche, gå dybt ind i det, hold fast på det og fortsæt med at blogge med konsistens.


Layout og Website Structure 1. Overskriften eller firmanavnet på dit websted skal være tydeligt synligt - for det meste er det på venstre side af et websted.

 2. Sørg for, at dit tema understøtter mindst to navigationsmenuer. Dette giver dig mulighed for at få 2 menuer - en til sider og en anden til kategorier.

 3. Vælg farvekombination klogt og sørg for, at det er rimet gennem din hjemmeside.

 4. Sørg for, at dit websted er mobilt responsivt. Du kan tjekke det ved hjælp af denne hjemmeside.

 5. Undgå at bruge flash på din hjemmeside, da det gør din hjemmeside langsom og svært at blive favoriseret af søgemaskiner.

 6. Tilføj et søgefelt på din sidefelt.

 7. Sørg for, at du har ikoner til sociale medier eller sociale medier, følg knapper på sidebjælken eller i overskriften på dit websted.

 8. Sæt dit abonnementskasse på sidebjælken og også i slutningen af ​​hvert indlæg. Hvis en person kan lide indlæg, kan han / hun abonnere på dine fremtidige blogindlæg, så giv dem en nem mulighed for at gøre det.

 9. Sørg for, at stillingerne er væsentligt afsnit, og stillingen er mere læselig og læsbar for at sikre, at du får maksimal 'ophold over' på din hjemmeside.

 10. Undgå at skrive indlæg uden eller mindst afsnit.

 11. Vis relaterede stillinger nederst på hvert blogindlæg.

 12. Vis de mest populære indlæg på sidebjælken.

 13. Sørg for, at dit websted har en 404 fejlside. Hvis det ikke har det, så skal du ikke bekymre dig. Jeg har et arbejde rundt her.

 14. Gennemgå dine blogindlæg og bloggens hjemmeside i en anden browser ved hjælp af Browsershot eller netrenderer.

 15. Brug enten WordPress-kommentarsystem som Disqus, Facebook eller CommentLuv kommentarsystem, da de er almindeligt accepteret af kommentatorer.


Episk indhold 1. Skriv altid originale og autentificerede blogindlæg.

 2. Du må ikke kopiere nogen artikel fra internettet, da det kunne være plagiering, og du kunne sagsøges for at handle.

 3. Brug copyscape til at sikre, at du bruger mindst 70% unikt indhold på din hjemmeside.

 4. Brug billeder, som du har copyright til, eller brug billederne, der har 'Creative Commons License'. Du kan bruge dette indlæg på Buffer for at finde gratis billedkilder på internettet.

 5. Sørg for, at dine overskrifter er følelsesmæssige, regnemative og iøjnefaldende for at tiltrække flere øjne til dine blogindlæg.

 6. Hold dine afsnit meget korte som muligt, og brug mere hvidt mellemrum for at sikre, at dit blogindlæg er lettere at læse.

 7. Brug lister hvor det er muligt at opdele indholdet og gøre dit indlæg scannable.

 8. Tilføj relevante tags til dit blogindlæg.

 9. Udgiv dine blogindlæg under en bestemt bestemt kategori og ikke som standard under 'Ikke kategoriseret'.

 10. Udgiv ikke dit blogindlæg under flere kategorier. Én kategori pr. Post. Gør det en regel. Sæt dit indlæg i en bestemt relateret kategori og undgå at lægge i flere kategorier.

 11. Brug header-tags (H1, H2, H3 osv.), Hvor det er nødvendigt, og understreget eller dristig eller kursiver ordet eller linjen, hvor det er nødvendigt.

 12. Lav dine indlæg så længe som muligt, men det skal give værdi og ikke strække det unødvendigt.

 13. Skriv for de rigtige mennesker og ikke for søgemaskinerne.

 14. Din skrifttone skal være som om du taler til en anden person og ikke som et essay. Sæt nogle følelsesmæssige touch i dine stillinger, hvor det er muligt.

 15. Prøv at starte dit indlæg med historier, som får dine læsere til at vide mere om konklusionen.

 16. Brug 'Forfatterboks' i slutningen af ​​hvert indlæg for at lade læserne vide - hvem de skal have tillid til, og hvad er din baggrund og din kaliber.

 17. Undgå at bruge Jargons i dine blogindlæg - Vær specifik og vær klarere for dine læsere. Forklar hver bit i detaljer.

 18. Skriv dine blogindlæg som om du skriver til en nybegynder blogger.

 19. Gennemgå indholdet eller posten, før du udgiver for grammatiske fejl og stavekontrol. Du kan bruge stavekontrol.

 20. Spørg dig selv dette spørgsmål, før du offentliggør noget forkert indlæg. Giver det mening? Kan dette indlæg give værdi til mine læsere?

 21. Bed om kommentarer i slutningen af ​​hvert indlæg. Hvis du ikke spørger, svarer de ikke. Du er nødt til at vække dem ved at fortælle dem, hvad der er det næste skridt, de skal tage.


Search Engine Optimized Website 1. Indstil dit foretrukne domænenavn - enten www eller ikke-www. Du kan bare ikke have begge.

 2. Forkort dine webadresser, hvor det er nødvendigt, ved at fjerne stopordene

 3. Brug permalinks struktur som /% postnavn% / under Indstillinger> Permalinks i WordPress. Dette sikrer, at din titel fungerer som din postadresse også.

 4. Når du bruger billeder i dit indlæg, skal du sørge for at bruge ALT-tag. ALT-tag kan være beskrivelsen af ​​dit billede eller dit primære eller sekundære søgeord.

 5. Brug SEO plugins - Min favorit er YOAST.

 6. Hold titlen på dit indlæg til at være kort, unik og beskrivende nok (kun 65 tegn)

 7. Sørg for at holde metabeskrivelsen af ​​hvert indlæg forskellig fra andre. Metabeskrivelsen må ikke overstige 155 tegn for hvert indlæg.

 8. Udsæt ikke søgeord i dit indlæg.

 9. Hold nøgleordets tæthed omkring 2%, men overdriv det ikke.

 10. Sørg for at henvise til dine postoplysninger eller et emne eller en forklaring til en ekstern hjemmeside med højere myndighed end din. F.eks. Hvis jeg skriver om 'Karma', så vil jeg gerne have det linket til 'http://en.wikipedia.org/wiki/Karma' for at forklare mine læsere.

 11. Sørg for, at der ikke er nogen brudte links fra en hvilken som helst side. Broken links er de links, der ender i 404 fejl. Du kan bruge dette plugin til at blive opdateret af alle brudte links, der findes på din hjemmeside.

 12. Indsæt ikke mere end 100 links på en enkelt side, ellers bliver det ikke indekseret af Google.

 13. Sørg for, at dit websitehastighed er bedst. Dit websted skal indlæse inden for 2,5 til 3 sekunder. Du kan bruge værktøjerne som Pingdom, GTMetrix af Googles Page Speed ​​Insights til at kontrollere sidens hastighed. Du kan også se på indlæg på sidens hastighed her.

 14. Undgå at komme ind for at forbinde udvekslingsprogrammer. Dette vil påvirke din SEO ranking negativt.

 15. Sørg for, at du ikke har kanonicaliseringsfejl.

 16. Prøv at gøre dine blogindlæg interessante, så læserne ønsker at blive på dit websted i længere varighed og dermed reducere afvisningsfrekvensen. Reduktion af afvisningshastighed er et pluspunkt for dit websted.

 17. Tilmeld dig med Google Webmasterværktøjer og medtag dit websted ved at verificere ejerskabet af dit website. Dette sikrer, at du snakker direkte til Google ved hjælp af denne platform.

 18. Prøv at holde dine søgeord i begyndelsen af ​​dit indlæg.

 19. Sørg for, at dit indlæg er mindst 300 ord langt. Jo mere du skriver, og jo mere bruger du forskellige søgeord, bedre til dit blogindlæg for at få flere placeringer ... så fortsæt med at skrive mere og give mere værdi gennem hver af dine blogindlæg

 20. Sørg for, at søgeordet / keyphrase vises i webadressen til dit blogindlæg.

 21. Få dit sitemap.xml oprettet og send det til store søgemaskiner til indeksering af dine eksisterende blogindlæg og også for at opdatere dine fremtidige blogindlæg afhængigt af den valgte prioritet.


Blog-kampagner 1. Integrer dine sociale medier konti på din hjemmeside sidebjælke. Du kan sætte 'Følg' knapperne på sidepanelet for hver af de store sociale medier websites som Facebook, Google+, Twitter og Pinterest

 2. Sørg for, at du har sociale medier, der deler ikoner i starten eller i slutningen af ​​dit blogindlæg. De fleste blogs bruger også rullende delelinje for at sikre, at de får maksimal socialmedieeksponering gennem deres læsere. Du kan bruge Digg Digg plugin til at opnå det.

 3. Så snart du offentliggør dine blogindlæg, skal du sikre dig, at du deler det med dit sociale netværk. Du er den første til at starte processen med at dele dit blogindlæg.

 4. Du kan bruge en automatiseret platform som SNAP eller IFTTT for at opnå automatisk deling af dine blogindlæg, så snart du udgiver et indlæg.

 5. Analyser dine analyser og find ud af den bedste tid til at offentliggøre et indlæg. Du bør offentliggøre et indlæg blot få minutter, før læserne ankommer på din blog. Du vil bemærke dette fra din analyse læsning. Du skal muligvis spore denne statistik flere gange og derefter komme til en slutning af timingen for at offentliggøre dine fremtidige indlæg.

 6. WordPress har et feed genereret til din blog automatisk, men for at lade det tillade dine læsere at abonnere på dine blogindlæg, kan du bruge Feedburner eller MailChimp eller enhver anden gunstig autoresponder.

 7. Angiv abonnementsskemaet på din blogs sidebjælke for at tillade læsere at abonnere på dine seneste blogopdateringer.

 8. Følg altid dine konkurrenter for at vide, hvordan de fremmer deres blogs.

 9. Find et fællesskab omkring din niche på sociale medier netværk og deltage blandt medlemmerne ved at dele dine værdifulde blogindlæg.

 10. Du kan konvertere dit blogindlæg til en lyd og bruge iTunes til at gøre podcastabonnementer tilgængelige for læsere.

 11. Du kan oprette infographics fra dine blogindlæg og bruge den til at få kilometertal for trafik og SEO placeringer også.

 12. For mere trafik tips og tricks, anbefaler jeg dig at få min GRATIS bog, og hvis du ser seriøst på garanteret evergreen trafik, så vil jeg anbefale dig at kigge her.

 13. Du kan også deltage i flere G + -grupper, LinkedIN-grupper, Facebook-grupper og deltage i relaterede Pinterest Boards for at kunne dele dit indhold.

 14. Tag dig tid til at lave blogshopping. Kommenter på relaterede blogs i din niche. Hvis du er i Internet Marketing niche, så vil jeg byde dig velkommen til at deltage i vores blog hopping community på Facebook.

 15. Del værdifulde indlæg fra dine konkurrenter også, de vil værdsætte din handling og kunne også dele din med deres tilhængere.

 16. Bliv medlem af bloggenetværk som BlogEngage, BloKube, BizSugar eller Inbound.

 17. Deltag i relaterede nichefora og hjælp folk, der har brug for hjælp, og så kan du køre trafik til dine blogindlæg via et signaturlink.

 18. Du kan også gøre gæstebog, hvilket virkelig er den bedste måde at trykke på nye abonnenter fra en autoritetswebsted.

 19. Hvis du har råd til at få betalt trafik, skal du bruge Facebook, LinkedIN, StumbleUpon eller Solo Ads rute for at få højt målrettet nichetrafik til dine nye blogindlæg.

 20. Facebook er mere gunstigt, da du kan oprette en fanpage på Facebook og derefter øge posten for at få god trafik i få dage, og så afhænger det af dit blogindlæg og dets værdi på, hvordan viral det går.


Posten 101 Bedste Blogging Tips - Tag din blog fra Zero til Hero dukkede først op på Rahul Yadav.