10:47 19+ dokumenterede forretningsidéer for kvinder til at starte i 2018

19+ dokumenterede forretningsidéer for kvinder til at starte i 2018

By Anonymous Updated: 05 Oct, 2018

Forretningsidéer til kvinder - At arbejde hjemmefra er en af ​​de bedste måder at tjene og få det sjovt på. Masser af muligheder er tilgængelige for at starte de hjemme-baserede virksomheder. Der er flere muligheder til rådighed, hvad du leder efter. Nogle af dem bliver diskuteret her.


20 dokumenterede forretningsidéer til kvinder


1. Dagpleje


Dagpleje er et af de bedste forretningsidéer for kvinder. Størstedelen af ​​mellemklasse mand og kone skal tjene til at kortlægge to ender i en alder af høje priser. På grund af nukleare familier i mode er ingen bedsteforælder hjemme for at tage vare på deres børn derhjemme, det er meget vanskeligt og forvirrende spørgsmål for arbejdende kvinder, hvor de skal holde deres børn? I dag er dagcentret trending. Det er blevet et status symbol i samfundet. Nærmere bestemt i byerne er denne tendens meget almindelig, men i små landsbyer kan også kvinderne, der beskæftiger sig med arbejde, starte denne type dagcentre. Kvinderne i nærliggende områder kan betale gebyrerne i disse centre og kan gå på arbejde. Du kan starte denne forretning med mindst 30 børn. Huset kone kan også starte denne virksomhed, og hvis huskone, der er uddannet inden for hjemmevidenskab, tilføjer endnu en fjer i hatten.


Dette er ikke-franchise forretningsmodel. Du kan starte Day Care Center med franchise af KidZee, Euro Kids, Shanti Juniorer osv.


2. Undervisningsklasse


Hvis du er kandidat til videnskab, handel eller kunst, kan du tjene ved personlig coaching derhjemme. Undervisningsklasse er et af de populære forretningsidéer for kvinder. For at gøre dette kan jobbet med undervisning undervises nemt, hvis du har en B.Ed-grad eller et lærerjob. I dag er vigtigheden af ​​uddannelse vokset så meget, at den personlige coachingsindustri er meget udviklet. Forældre i middelklassen insisterer også på at give undervisning til deres børn ved at pakke kæledyr. Selvom du har en god grad, er det ikke muligt at få et øjeblikkeligt job. Personlig coaching kan udføres ved hjælp af denne tid. Du kan give undervisning til fem til syv til ti studerende af samme standard i dit hjem, og hvis du er komfortabel, kan du tjene ved at coaching dem i elevens hjem. Der er en statslig norm, at en person, der har en undervisning, ikke bør være ansat i et andet skole eller privat institut.


3. Yoga Studio


Næste forretningsideer for kvinder er Yoga Studio. Du kan tjene hjemme ved hjælp af Yoga Studio. Det er en populær øvelse i verden. Fem tusind år gammel gammel yoga teknik kan lære dig andre, eller du kan begynde at tjene penge ved at starte din egen yoga studio. Mange studier omkring dig vil undervise i forskellige typer yoga. Du kan kombinere forskellige metoder til yoga med forskellige typer mennesker og sundhedsforhold. For eksempel Hath, Iyengar, Ashtanga, Bikram, Kundalini, Vinyasa, Hot Yoga osv.


4. Personlig koge


Madlavning er en kunst, der kræver meget tid og lidenskab. Hvis du også har en kniv til at lave mad, så med denne særlige færdighed kan du tjene penge ved at nyde madlavning.


I dagens travle liv er der brug for mange hjemmelavede mennesker. Kokken efterspørgslen er høj i hver større by, herunder Ahmedabad i Gujarat. Du kan starte som en personlig kok til lønnede par og universitetsstuderende. Der er mange chancer for at få kunder fra deres gruppe.


Studerende, der studerer uden for huset, er hjemmefra, så deres personlige kokke og de andre boliger i nærheden, hvor kvinden i huset arbejder, mangler hun tid til at lave mad.


Under disse omstændigheder har de brug for en personlig kok.


5. SkønhedssalonHver kvinde, der ønsker at se smuk ud, går regelmæssigt til en skønhedssalon for hendes skønhed og tilbyder dyre skønhedsbehandlinger. Kvindens pung, der har en fremtrædende rupee, går til den branded skønhedssalone og forsøger at holde hende se smukke eller smukke. En mellemklasse kvinde går ikke til en stor skønhedssalon og har ikke dyre behandlinger. Det er dog nødvendigt at have en skønhedsbehandling, der ydes til hendes lomme. Så hun har fundet denne enkle og billige løsning, og dette er afhjælpe, skønhedssalon åbnet derhjemme. Kvinden, der driver en skønhedssalon til en lavere pris end markedet derhjemme, kommer derhen, og hvis hun ikke har denne slags komfort, skal man ringe til kvinden og give hende en skønhedsservice til hendes hjem. Du kan også tjene godt ved at starte en hjemmelavet skønhedssalon.


I udviklingslande som Indien, Kina og Brasilien vokser markedet for kosmetik hurtigt med en årlig vækst på 25%. Vi er 300 dollar (US $ 3 milliarder) af US Dollar's Beauty Services Industry. Bidraget fra små skønhedssalere til dette er ikke miniaturiseret. Skønhedssalonen på 50 store mærkevarevirksomheder er kun 15%. Det betyder, at 85% af de samlede indtægter er i navnet på små skønhedssaloner. Så tænk over de store muligheder for indtjening i dette område, som vokser! Hvis du har særlige færdigheder til at lave skønhedsbehandlinger, kan du også få attraktiv indkomst gennem dette.


Færdigheder til at lave forskellige typer skønhedsbehandlinger. Grundlæggende viden om kosmetologi Bedre, hvis de har studeret systematisk. Det er nødvendigt at opleve grundlæggende viden om hud, hår, makeup, brude sminke, hår styling mv og skønhedsbehandling. Det er nødvendigt at vide om de nyeste skønhedsbehandlinger og tendenser inden for teknologi og skønhed.


6. SyningHovedbehovet hos alle i samfundet er behovet: vafler, tøj og bygninger '. Personen har brug for tøj til at dække hans hud. Vi siger, at en fragtmand tusind fragttøj. Det betyder, at manden ud over sine egne behov vil bære friske tøj efter smag og styrke. Idéen med skræddersyning kommer fra det engelske ordsprog "Garment and Taylor Meet the gentleman". Skræddersyning kan udvikles i en storby eller i en lille landsby. Den dygtige håndværker-skrædder trænet i syning kan nemt tjene. På grund af at sy tøj i arbejdere, er der ingen tvivl om klar til marked. Generelt køber en person, der klæder sig selv, en klud eller hjemme eller i butikken og tager de syede tøj.


7. Håndarbejde'Lysperler i lyset af lyset ...' Dette er den berømte ritual om at repræsentere svigermor, Gangasati, om den subtile forståelse, der gives til sin svigerinde. Forskellige typer af prøver kan fremstilles af glas, plast, indisk, italiensk og andre perler som Japan. Derudover er legetøj, lysekroner, vægstykker, tegninger, keramik, duge, bordmåtte, armbånd, smykkeskrin, munching kasser, aftensæt, flasker, serviet stand, pung, bronzer, dyr af enhver art som elefanter, heste, kanin , hjorte, Hans, Papegøjer, Påfugle mv. kan laves. Bruges i perle legetøj, kranser, væg stykker mv gaver og emporium, kunsthåndværk, corporate og boligindretning. Mere uddannede kvinder kan reducere denne type arbejde, men hvis de analfabeter af landsbyer med ordentlig vejledning kan tjene dette arbejde smukt.


8. Emballeringsboks og mapperI den moderne æra er en smuk pakning af noget betragtes som en vigtig ting. Emballagen ser så godt ud som at være så attraktiv som muligt. Så den velassorterede emballageforespørgsel er endnu højere. Det er nødvendigt at sælge varer af god kvalitet ved at pakke dem i god pakning. Salget kan øges ved at lægge små håndklæder, saris, lak, plastartikler, kosmetik og andre fødevarer i god pakning.


Af denne grund kan pakningsvirksomheden også gøres pænt. Råvarer findes normalt kun fra markedet. Efterspørgslen efter salg er tilgængelig overalt. Denne forretning kan gøres i et nøddeskal. Pakkearbejdere kan have lidt viden om forskellige typer kasser, de kan organisere professionelt. Anslået en lakh rupees pr. Boks i forskellige størrelser kan laves pr. Måned.


9. Fremstilling af stearinlysLyset er i kirken på det sted, hvor stedet skal opbevares i Puja Ghar. Fester af nationale festivaler som Diwali, jul, uafhængighedsdag (15. august) og republikkens dag (26. januar) øgede forbruget af stearinlys i socio-religiøse festivaler. Forbruget af stearinlys stiger, når landsbyerne har elektricitet. Et simpelt stearinlys i byer er en indtægtskilde for mellemklassen kvinder, mens man opretter et skrøbeligt kunstnerisk stearinlys (Aromatic Candle) er et emne for hobby og kunst for velhavende kvinder. Derfor kan man sige, at byen eller den lille landsby, markedet for lille lys er meget stort. Du kan også generere indkomst ved at lave et stearinlys hjemme.


10. RegnskabRegnskab og bogføring er meget nemt at skrive. Det kan gøres fra hvor som helst. Denne forretning er en god mulighed for kvinder, der er ansvarlige for at forvalte deres familieansvar. Hvis du starter denne virksomhed alvorligt, kan du tjene op til Rs. 15.000 til Rs. 100.000 lakhs om måneden.


Regnskabskultur i Indien
Indledningsvis blev revisoren i Indien kendt som Munimji, som traditionelt plejede at se efter kontobogen kaldet 'Bahikhata'. Men gradvist voksede brancherne, så regnskabssektoren voksede med det. Når teknologien gik ind på markedet, plejede regnskabspraksis at være nyttig i regnskabsaflæggelsen.


Hvad skal man gøre i regnskab og bogføring?
I regnskabs- og bogholderiaktiviteter er der behov for at holde en detaljeret beskrivelse af finansielle transaktioner i forbindelse med dagligdags forretning. Regnskab omfatter normalt dataindtastning af køb, salg, kontant / bankbetalinger og kvitteringer og alle andre forretningsmæssige omkostninger.


Hvordan kan jeg bo hjemme?


Sammenlignet med Indien er regnskabs- og bogholderikultur i lande som Storbritannien, Australien og USA forskellige, fordi outsourcing er mere i fremmede lande end i Indien. Der er dog stadig ingen tendens til outsourcing til regnskab i Indien. Regnskab er back office arbejde og det er meget nemt at komme hjem. Dette arbejde er imidlertid ikke muligt for alle virksomheder hjemmefra, men for nogle virksomheder kan det nemt gøres hjemmefra. De virksomheder, der ønsker at arbejde på kontoen, sende dem dokumenter eller e-mails ved kurer til alle deres daglige transaktioner - dokumenter og du skal indstille dem i debet-kreditformatet.


Hvad er de industrier, der kan bruges til regnskabsføring?


Små IT Virksomheder
Restauranter
Et hotel der ikke har mere end 20 værelser
Skønhedssalon og skønhedssalon
Tour og rejsebureauer
Læger og fitness klubber
Konsulenter og fagfolk
butikker
Byens berømte CA-firma
Enhver lille virksomhed, der har en omdrejning af Rs. 1,00 crore


11. Kartofler ChipsSom en tør snack er markedet for kartoffelskiver omkring 7.000 til 7.500 crores i Indien. Vi har vokset i store mængder kartofler og bananplader hjemme i landsbyen Koth nær Ahmedabad og Dholka i Gujarat, men du kan gøre dette erhverv i nogen af ​​de hele Gujarat landsbyer.


Du kan også tjene Rs 10.000 ved at starte 5000 rupier om måneden ved at lave kartoffelskiver hjemme og ved at sælge rå- eller stegepande, salt- og peberkrydderier eller ved at sælge dem i små lommer eller engros.


Kartoffelskiver kan tjene ved at sælge fra byens marked til banegården, busstoppestedet, lufthavnen, te-stallet, i de fleste fødevareboder.


12. Læder skoOpførelsen af ​​småskalede lædersko i hjemmet falder gradvist på grund af store fabrikker, men der er stadig folk, der insisterer på at bære en håndlavet tøfler. Bortset fra dette er efterspørgslen efter designer-håndlavede tøfler steget. Lavet af tøj, lærred, rexine og læder. Selvom lædersko og tøfler er langvarige, der betragtes som gode for sundhed som i vores klima. Dens marked er overalt i mindre byer og landsbyer.


13. HæftespindHæftestift er et vigtigt element i stationære genstande. Hæftestift anvendes på kontoret, på gymnasiet, i college, indkøbscentre, købmandsforretninger, midlertidige butikker og mange flere. Hæftestifterne bruges til at pakke en vare. Hæftestifter er nødvendige i både byer og i landsbyer. Stifter lynlås er tilgængelig på markedet, især i butikkerne i butikker og butikker.


14. Hjemmelavet chokoladeDette er en tendens til at give gaver til ungdoms elskede, specielt yndlingschokoladerne. Der er en stigende tendens til at give en række chokoladevalg for at føde et nyt medlems hjem på at føde en baby dreng eller baby pige. Chokolade er must i alle de børn, der har en baby fødselsdag eller farvel til en medarbejder på kontoret. Hvordan får man chokolade tilbage? I stedet for det stereotype produkt af et velkendt firma, der er tilgængeligt på markedet, er der en stigende tendens til at give unikke hjemmelavede chokolader, især i unikke smagsoplevelser, sunde og hygiejniske chokolader. Chokolademarkedet er vokset med 19% i år 2016 ved at lave chokoladeudveksling ved mindre lejligheder. Det vil sandsynligvis nå 20,6 procent inden 2020. Du kan også tjene Rs 40.000 - 50.000 ved at gøre yndlingschokolader til din bekvemmelighed hjemme med start fra 3000-4000 rupees per måned. Sammen kan du medbringe den kreativitet, du har til chokoladefremstilling.


15. Koldt drikkevarerVi er Gujarati-folkene, der er smagfulde mennesker. Efter at have spist et måltid tager vi sodas hjælp til at fordøje det. Den nemmeste løsning på problemet med fordøjelsen er sodavand. Soda vandmarked, der er nyttigt i problemet med fordøjelsesbesvær, er meget stort i Saurashtra, og nu er det meget stort i Gujarat, mens brugen af ​​kolde drikkevarer stiger om sommeren.


Der er mange variabler til rådighed til at give smagsvariationer i sodavand og sirup. Bortset fra konventionelle tillæg såsom æbler, rå mango, modne mango, ananas, roser, khas, appelsiner, druer, guava, jambu, litchi, grønt æble, kiwi, jordbær og tranebær. Varme og befolkning øges dag for dag. I sommerferien holder et stort antal mennesker sodavand og sirup til rådighed, når de rejser på land og i udlandet. Folk forsøger at være sunde og forfriskende ved hjælp af overvågningen, selv efter opdatering hver dag fra en landsby til en anden landsby hver dag.


Frugtsaft hjælper også med at forbedre sundheden i sygdomstiderne. Kort sagt er der et sodavand, der er blevet brugt af folket. Hvis der er sodavand og alt-erstatningsvirksomhed med et par forudbestemt planlægning, så kan det være velfortjent.


16. PapadPapad bruges hjemme, på hotellet, i restauranter, i lounger, og i små lejligheder og i fester. Vi har øget trenden med readymade Papad. Så efterspørgslen efter Papad i indlandet og i udlandet er meget højere. For at imødekomme denne efterspørgsel kan du tjene en god sum penge ved at lave en Papad-virksomhed i stedet for en håndplukket Papad. Bortset fra Papad, er mathiya og khakhara også lavet i maskinen. I indkøbsforretninger i byen skal du kontakte købmandsforretningerne i landsbyen, og du kan gøre Papads detailhandel og engrosvirksomhed. Du kan øge den forretning, du har startet med reklame og anstændig markedsføring.


17. Crystal JellyMens du nyder is, har du nogensinde tænkt på at lave disse lækre retter? Kina grasps er nødvendige for at gøre begge disse elementer. Spørgsmålet er, hvad er dette Kina Græs? Kina græs eller pulvere anvendes til fremstilling af budding og is. Pudding og is er bundet af dette, så deres binding er god. Det kan siges, at China Grass har det bindemateriale, der er nødvendigt for at lave pudder og is. Kina Grass ligner lange kyllinger, som hvedekorn. Ved brug af is eller pudding knuses det og sprød. Nu bliver den klar i pulver, sirup og krystalform. Det blandes med mælk ved at blande det. Kina Grass markedet er let at finde. Der er mange på dette efterspørgselsmarked.


18. NudlerHvad man skal gøre for gæster, når uforudsete gæster kommer hjem bliver et forvirringsemne for huskone. Hvis raffinerede gulv nudler pakker er praktisk på det tidspunkt, så kan det ske straks. Den nemmeste og billigste madvare fremstilles nudler ved blanding med jaggery eller sukker. Spred sukker eller jiggery til stegte nudler. I ghee fremstilles en skål ved at blande sukker i sukker. Således fremstilles forskellige retter ved anvendelse af forskellige typer nudler. Så brugen er mere i brug. Dette kan produceres ved at sælge kooperative butikker, købmandsforretninger.


19. Idli Dosa BatterSydindiske retter, som er lækre og sunde, er nu hjemmelavede. Der er et spørgsmål om, hvad man skal lave i madlavning om aftenen, især i byen. Det er mest populært i markedet. Hvis du sælger Idli-dosha færdiglavet smør på omkring Rs. 40 i huset, hvorfor skal du stege eller koge ris og udad dal i en mixer-mølle derhjemme? Hvis du tænker på at tjene hjemme, kan du tjene ved at sælge idlis - dosa dej. Når denne virksomhed er afsluttet, kan du gøre et godt overskud ved at udvikle en storskala forretning fra månedlige Rs. 5000 og derover.


20. KrydderierKrydderier er meget integreret del af enhver fødevare genstand. Hele smagen af ​​køkken afhænger af det. Hvert regionområde har sin egen unikke egenskab for krydderi. Jobarbejdsklassen, specielt bachelor foretrækker færdigretter til spisesteder. De konserverede pakker af sovs, supper, chapaatis, pasta og mange flere er tilgængelige. Den sundhedsbevidste person ville tilberede sig selv, foretrækker krydderier i stedet for dette konserveringsmiddel. Der er mange retter til rådighed region-wise, som vi kan forberede krydderier af disse retter individuelt. Desuden skal kun denne krydderipakke tilsættes for at forberede skålen. Krydderierne, der er klar til brug, er mere populære blandt vandrerhjemmets studerende, bachelorer og jobarbejdere. Du skal identificere det område, hvor sådanne mennesker bor, og starte op i overensstemmelse hermed.


Jeg vil gerne konkludere, at intet arbejde er lille arbejde. For at starte med noget skal vi iværksætte den pågældende virksomhed i lille skala, og tjekke resultaterne, følgelig forbedre og forbedre det.


Posten 19 + Dokumenterede forretningsidéer for kvinder til at starte i 2018 dukkede først op på Rahul Yadav.