10:47 20+ Online Proofreading Jobs for Beginners (Ingen oplevelser)

20+ Online Proofreading Jobs for Beginners (Ingen oplevelser)

By Anonymous Updated: 05 Oct, 2018

Do du vil lave $ 50- $ 100 om dagen med online korrekturlæsning job? Her får du 20 + gratis online korrekturlæsning job for begyndere der kræver ingen oplevelser. Som teenager, elev, forbliver hjemme mor og enhver kan gøre en anstændig sum penge gør det enkle arbejde fra hjemmet korrekturlæsning job.


Online arbejde er ved at vinde popularitet i øjeblikket! Mange mennesker træffer beslutningen om at give det et forsøg og overgang til freelance arbejdsstyrken. Alligevel kan det være svært at tage dine første skridt som en nybegynder. men tro mig, det kan være det værd. Hvis du vedtager en professionel indstilling i dit arbejde, og du ikke giver op, kommer du til en vis grad af anerkendelse. Når du gør det, er det hele op ad bakke derfra. En af de mange måder at begynde at arbejde online er ved at gøre freelance korrekturlæsning job. Hvis du ikke ved det, er korrekturlæsning processen med at læse en tekst og detektere alle grammatik-, stave- eller tegnsætningsfejl, der kan være til stede. Alt du behøver er en god forståelse af sprog og opmærksomhed på detaljer.


Hvis du er sikker på, at korrekturlæsning er noget du kan gøre efter bedste evne, og du ønsker at komme i gang, her er en liste over bedste online korrekturlæsning job for begyndere:


Top 20 Online Proofreading Jobs for begyndere og eksperter • Domainite

 • Smart Brief

 • Lionbridge

 • Babbletype

 • Indeed.com

 • FlexJobs.com

 • Bestil i en boks

 • Cactus Communications

 • Editor World

 • Gramlee

 • Hej Essay

 • IXL Learning

 • Kibin

 • ProofreadingPal

 • ProofreadingServices.com

 • Genoptag kant

 • Scribbr

 • Scribendi

 • Wordfirm

 • Ord RU

 • Wordvice


Hvert af disse virksomheder er åbent for at ansætte korrekturlæsere, der ikke har nogen erfaring. De repræsenterer en fantastisk chance for dig at få den ene fod i døren. Hvad er bedst, de tilbyder online korrekturlæsning job uden investering, hvilket betyder at de er gratis online korrekturlæsning job. Disse er de bedste slags, fordi du kun har overskud. Nogle af dem kan muligvis ikke ansætte i øjeblikket, men nøglen er at forsøge at forsøge og ikke være bange for at anvende!


Når du først får dit første job, vil der meget mere komme efter det, hvis du tænker på det. Nogle af disse virksomheder tilbyder kun individuelle, one-time korrekturlæsning job online for personer uden erfaring. Andre kan være på udkig efter længere engagementer, det afhænger virkelig. Husk at de fleste af disse virksomheder vil have dig til at udføre en korrekturlæsningstest, før de giver dig mulighed for at arbejde. Det viser bare, at de tilbyder legitime korrekturlæsning job online.


Du er en nybegynder, så jeg ved, at du skal have nogle spørgsmål om korrekturlæsning og arbejde hjemmefra. Derfor skal jeg svare på de mest almindelige spørgsmål for at få nogle ekstra oplysninger.


Hvad er The Online Proofreading Jobs?


Online korrekturlæsning job er præcis, hvad de lyder som: Du bliver ansat for at korrekturlæse forskellige typer af tekster online. Det er arbejde, du kan gøre hjemmefra på din bærbare computer. Det handler om at kontrollere teksten til grammatik, tegnsætning og stavefejl for at sikre, at alt er perfekt.


Hvor mange penge gør en korrekturlæser?


Beregning af, hvor mange penge en korrekturlæser kan gøre i en given tid afhænger af, hvor meget du kan oplade. Husk, at en del af klagen til freelance arbejde er, at du får lov til at bestemme din løn. Det betyder, at du kan vælge at opkræve pr. Time eller ved ordtælling. Dette sammen med en vis erfaring vil påvirke, hvor mange penge du laver. Nogle af de erfarne korrekturlæsere kan opkræve ca. $ 11 - $ 17 pr. Time.


Hvordan kan du korrekturlæse?


Der er mange korrekturlæsningsmetoder til at prøve og finde ud af, hvad der virker bedst for dig. Proofreading er en proces, der kræver meget opmærksomhed på detaljer, derfor er du nødt til at tage din tid. En af de ting, du kan gøre, er at finde en fejl ad gangen. Sandheden er, at hvis du forsøger at kigge efter enhver fejl samtidig, risikerer du at savne dem. Kontroller først grammatikfejl, så stavning osv., Indtil du har dækket alle dine baser.


En anden ting, der kan gøre dit arbejde lettere, er at bryde teksten i stykker og læse hver enkelt til gengæld. Sørg også for at læse langsomt. Skynd dig ikke gennem teksten; tag dig tid til at vurdere alt. I betragtning af de fejl, som folk normalt skriver skriftligt, kan det også være nyttigt. Det kan hjælpe dig med at identificere fejl, som du læser. Nøglen er at fokusere! Så gør ikke noget, der vil true dit fokusniveau.


En anden ting, der kan gøre dit arbejde lettere, er at bryde teksten i stykker og læse hver enkelt til gengæld. Sørg også for at læse langsomt. Skynd dig ikke gennem teksten; tag dig tid til at vurdere alt. I betragtning af de fejl, som folk normalt skriver skriftligt, kan det også være nyttigt. Det kan hjælpe dig med at identificere fejl, som du læser. Nøglen er at fokusere! Så gør ikke noget, der vil true dit fokusniveau.


Hvad er forskellen mellem en editor og en korrekturlæser?


Som jeg har sagt før behandler korrekturlæserne detaljer, grammatik, stavemåde og tegnsætning. Redaktører skal på den anden side beskæftige sig med samhørighed, stil, sætestruktur mv. Redaktører skal arbejde på den overordnede integritet af den besked, som forfattere forsøger at sende.


Hvordan og hvor kan man få ægte online korrekturlæsningsjob?


I starten af ​​denne artikel opførte jeg nogle af de bedste firmaer derude for at få ægte online korrekturlæsning job. Alt du skal gøre er at anvende! Nogle af de virksomheder, jeg nævnte, accepterer ansøgere uden erfaring. Så der er jobsøgning på internettet på internettet derude for dig, alt hvad du skal gøre er at prøve.


Konklusion


Samlet set, online korrekturlæsning job er en god måde at arbejde hjemmefra; det er ikke nødvendigt at have en bred vifte af færdigheder til at være en god korrekturlæser, men du kan helt sikkert forbedre og specialisere med tiden. Alt du skal gøre er at komme i gang. Giv dig selv en chance i den freelance arbejdsstyrke!


Posten 20 + Online Proofreading Jobs for Beginners (Ingen Erfaringer) dukkede først op på Rahul Yadav.