10:47 Advanced Web 2.0 Guide - En komplet Ranking Strategi

Advanced Web 2.0 Guide - En komplet Ranking Strategi

By Anonymous Updated: 05 Oct, 2018

Advanced 2.0 guide er en link bygning strategi, der hjælper dig med at rangere din blog eller hjemmeside godt på søgemaskiner. De fleste webstedsejere kæmper med linkbygning, da de ikke ved, hvordan man bygger relevante links til deres websted. Næsten alle nybegyndere bruger social bookmarking og kommenterer andre blogs til back-linking.


Hvorfor har du brug for Advanced Web 2.0


Denne avancerede 2.0 guide hjælper webstedsejere med at opbygge en robust linkbyggestrategi og rangere sig højere på søgemaskinerne. Web 2.0 er en form for avanceret søgemaskineoptimeringsstrategi, der fungerer godt for at forbedre placeringen af ​​dit websted.


De fleste platforme giver dig mulighed for at oprette unikke domænenavne og udgive indhold, der indeholder billeder, videoer på deres websteder. Der er mange platforme som WordPress og blogger, der tilbyder dig at oprette et gratis websted på deres domæne.


Web 2.0-websteder


Andre websteder omfatter Facebook, Tumblr og YouTube, der giver dig mulighed for at oprette dit websted i deres underdomæne. Alle sådanne websteder er web 2.0-websteder, der er vigtige for linkopbygning.


Lad os nu undersøge, hvorfor web 2.0-websteder hjælper dig med at lave en robust linkbyggestrategi.


Alle de 2,0 websteder har en høj domæne myndighed, der hjælper med at gribe høje placeringer på søgemaskiner. Desuden er de gratis og opkræver ikke dig en krone for at oprette en underdomæne eller udstationeret indhold.


Når det kommer til side myndighed, har du kun brug for et par sider links for at tage din side autoritet fra 0 til 20. De 2,0 hjemmesider giver dig også mulighed for at forbinde websteder med enhver ankertekst.


Hvordan Web 2.0 hjælper dig med placeringer i søgemaskiner?


Web 2.0-websteder hjælper dig med at oprette backlinks, hvilket gavner dig på flere måder.


Web 2.0-websteder hjælper dig med at forbedre både din PA og DA. De hjælper dig også med at opbygge værdifulde forbindelser med super hurtig fart.


Selvom der er flere måder at opbygge links på, hvorfor skal vi bruge web 2.0?


Årsagerne til at bruge disse autoritetswebsteder er at skabe de mest naturlige og relevante links, der er vigtige for at øge sidens placeringer. Den høje kvalitet og relevante links hjælper dig med at få en side myndighed på nul til 20 - 30, der er en del af moderne SEO.


Så lad os starte med link byggestrategi. Dette indlæg deler trinene for at opnå en høj placering på søgemaskinen ved at skabe links af høj kvalitet.


Få et web 2.0 link fra Blogger


Opret en bloggerkonto eller log ind, hvis du allerede har en. Medtag dit fokusord, mens du opretter et navn til din blog. Du skal medtage samme fokusord, mens du opretter webadressen. Opret et domænenavn som (seotips.blogspot.com) til dit blognavn.


Opret unikt indhold til dit websted


Når du har oprettet en konto og en webadresse, skal du udvikle indhold til udgivelse på din blog. Indholdet skal være unikt og indeholde mindst 600 ord i hvert indlæg. Det er bedst, hvis du kan oprette 700 til 800 ord lange indlæg, da det fortæller Google, at dit websted er et indholdsrikt websted.


Du skal tage hånd om et par ting, mens du opretter indholdet på dit websted, som f.eks. Dit fokusord i indholdet en eller to gange, skriv en unik overskrift, som er den første del af dit indlæg og den første, der anerkendes af Google, og don glem ikke at din overskrift burde være fængslende nok til at tiltrække besøgende.


At skabe godt indhold tager tid, men det er det værd i dit blogs langsigtede omdømme. En høj kvalitet, unikt indhold betaler altid, når det kommer til SEO og ranking på søgemaskiner.


Der er to metoder til at oprette højkvalitets eksklusivt indhold til dit websted.


Den første metode er at lave den selv, og den anden metode er at få den skrevet af professionelle forfattere. Oprettelse af indholdet, selv anbefales af SEO eksperter til at opbygge 100 procent naturlige backlinks. Den anden metode er bedst, hvis du skal udvikle en masse indhold på kort tid.


Og her er den gode nyhed, nu kan du få artiklerne skrevet til dig til lave priser fra hjemmesider som iWriter. Indholdet af høj kvalitet med relevante links af autoritetswebsteder og billeder og videoer vil hjælpe dig med at rangere bedre på søgemaskinerne.


Skriv også et opkald til handling for dine besøgende med et link til dine destinationssider eller penge side.


Hvor ofte skal du offentliggøre indhold?


Du bør offentliggøre regelmæssigt indhold for at få autoritet til din blog. Hvis du har mange indlæg skrevet til dit websted, skal du ikke skrive dem helt eller på en enkelt dag.


Planlæg dine indlæg til at blive offentliggjort hver dag, så de automatisk bliver sendt automatisk.


Hvordan forbedrer du din web 2.0-autoritet?


Som nu har du oprettet og offentliggjort høj kvalitet og unikt indhold på dit websted, er det på tide at øge dit websted autoritet. Som standard er alle web 2.0-websteder domæneautoritetswebsteder (DA), men de har en lav PA. Når du øger webstedsmyndigheden, bliver både din PA og DA forbedret.


For eksempel, når du vælger at oprette en gratis blog på wordpress.com-platformen, vil domæneautoriteten i din blog være 99, men siden autoriteten vil være næsten nul. Så den første ting efter at have offentliggjort et par blogindlæg for at øge sidens autoritet på din blog.


Det er også bedre at oprette yderligere autoritet til dit websted.


Skridt til at oprette ekstra myndighed og side autorisation til dit websted


Hvis du har flere 2,0 websteder, skal du prøve at forbinde dem med at skabe mere autoritet. Oprettelse af links mellem to web 2.0-websteder fordele og skaber ekstra autoritet for begge websteder. Send kommentarer til andre blogs fra din blog, da det vil hjælpe dig med at få mere autoritet til dit websted.


Blog Kommentar


Blogkommentarer er en fantastisk måde at oprette links til din blog på. Næsten alle blogkommentarerne har et no-follow-tag, der er anvendt på dem.


Der er to typer blogkommentarer, først er det følgende, der kommenterer kommentaren, og det andet er den ikke-kommentere kommentar.


Den første giver dig mulighed for at indsætte søgeordene i dine website links og hjælper dig med at rangere bedre på søgemaskinerne. Den anden type blogkommentarer, der ikke følger, forbedrer ikke din søgemaskine rang, men kommentering er en god måde at tiltrække henvisningstrafik. Blog kommentar hjælper dig med at rangere bedre på søgemaskinerne.


Forum udstationering


Du skal bruge online fora til at oprette links af høj kvalitet til dit websted. Det er bedst at deltage i forumets websteder, der er ledere i deres branche. Deltag i nogle fora, der viser højt engagement i deres indlæg.


Find de fora, der har regelmæssige indlæg, tråde og svar, hvilket blot betyder højt engagement. Du bør også gøre op til 10 stillinger på et højt engagement og højt autoritetsfora, hvor du kan starte med linkbygningen.


Forumindlæg hjælper din hjemmeside til at se godt ud i søgemaskinernes øjne og drive kvalitetstrafik til dit websted. Det giver dit websted den nødvendige eksponering, som hjælper med at forbedre din placering på søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing.


Den vigtigste fordel ved at bruge forumindlæg er, at det øger Google-siderangeringen på dit websted, hvilket også forbedrer dets placering på alle søgemaskinerne.


Social Bookmarking


Social bookmarking hjælper dig med at øge din DA (Domain Authority) og PA (Page Authority). Social bookmarking websites hjælper dig med at få høj kvalitet og målrettet trafik.


Social bookmarking sites giver dig også mulighed for at gøre-følg backlinks, der er nødvendige for at øge din trafik. Følg backlinks forbedrer også din Google-sideplacering, domæneautoritet og blog Alexa-rangering. Det er en af ​​de bedste teknikker til at få backlinks fra high authority websites.


Nogle ting at undgå for bedre SEO


Du bør ikke forsøge at bryde dit websted eller spam, da Google hader spam. Desuden bør du ikke dele noget voksenindhold på din blog eller dit websted. Prøv også at undgå at udstationere indhold, der går ind for bestemte grupper på forumpoststederne.


Indsæt aldrig copyright materiale på dit websted, der indeholder indholdet af ophavsretligt beskyttet indhold, billeder samt videoer. Hvis du ikke klarer at oprette dine egne billeder og videoer, skal du prøve at bruge de gratis billeder. Du kan finde dem på gratis websteder som Pixabay, Flickr, Pexels, etc.


Undgå at sende det indhold, der annoncerer eller fremmer brugen af ​​skadelige ting på din blog eller forumpost. Indsæt ikke links til websteder, der har voksenindhold eller indhold relateret til vold eller kriminalitet. Det betyder at du bør vise det eneste gode og positive indhold på dit websted eller din blog.


Vigtige sider til Web 2.0


Efter at have skabt et unikt indhold af høj kvalitet, skal du tilføje flere ting til dit websted. Du skal også administrere standard siderne på disse hjemmesider.


Om os side


"Om os" -siden er også vigtig, som fortæller de besøgende om din virksomhed og hvad du gør. Du bør følge nedenstående tips til at indsende indhold på "Om os" side.


Undgå at bruge samme navn til alle blogs eller websteder. Hvis du for eksempel opretter en web 2.0-blog til madopskrifter, kan du bruge dit navn på alle websteder for dette søgeord. Du bør dog undgå at bruge samme navn og bio til andre søgeord på forskellige websteder.


Det er også bedst at føje et billede til din "Om os" side, da Google anser det for en høj autoritetsside, fordi den har et billedmærke. Glem ikke at inkludere en kort historie om dit websted eller dit bio på siden "Om brug", der hjælper med at få mere sideautoritet og hjælper dine besøgende med at forstå din virksomhed.


Kontakt os side


Alle de højt ansete websteder har en kontaktside. Det bekræfter, at der er et person- eller back-end-team, som besøgende kan kontakte for enhver hjælp til forespørgsler og problemer. Desuden skal kontaktsiden have mindst et link til din hjemmeside.


Hjemmesiderne placerer normalt siden "Kontakt os" i øverste linje eller menulinje på hjemmesiden, så de besøgende nemt kan finde den og åbne den, hvis de har brug for hjælp.


Boost web 2.0 for mere autoritet


Alle dine linkbygningsindsatser bør ikke være beregnet til placering for et søgeord. I stedet skal du bygge links for at forbedre domæneautoriteten og placere dig godt for alle dine målrettede søgeord. Når du udvikler din linkbyggestrategi og publicerer indhold af høj kvalitet på dit websted, er det også vigtigt at gøre en ekstra indsats.


Når du har lavet et unikt indhold af god kvalitet, skal du dele det på sociale medier. Deling på sociale medier er yderst gavnlig især for små virksomheder. Prøv at dele det på højtstående sociale medier som Facebook, Twitter, Tumblr og Pinterest osv. Del og retweet dine indlæg så meget som du kan, da folk og søgemaskiner altid kan lide godt indhold, uanset din niche kan være.


Endelige Ord


Ovennævnte punkter dækker næsten alt relateret til brugen af ​​Web 2.0 sites til link bygning. Disse teknikker arbejder hver gang og er bedst til at forbedre placeringen af ​​dit website på søgemaskiner. Mere synlighed fører til mere trafik, og mere webtrafik betyder flere kundeemner og salg. Disse tips hjælper dig med at forbedre din SEO, som gavner dit websted på flere måder.


Imidlertid bør alle teknikker bruges under ekspert vejledning for at få mest muligt udbytte. Du kan tage hjælp fra professionelle SEO-eksperter. Succesen for din web 2.0-strategi afhænger af kreativiteten og hvordan du bruger den til linkopbygning og forbedrer dine placeringer.Posten Advanced Web 2.0 Guide - En komplet Rankingstrategi dukkede først op på Rahul Yadav.