10:47 Er den nye Chrome Ad Blocker påvirker din indkomst? (Hvad skal man gøre)

Er den nye Chrome Ad Blocker påvirker din indkomst? (Hvad skal man gøre)

By Anonymous Updated: 05 Oct, 2018

I det mindste 40% af internetbrugere I USA er der en aktiv annonceblokker installeret, ifølge nogle rapporter. Når du overvejer, at Chrome er færdigpakket med ad-blokeringsfunktioner siden februar 2018, billedet til onlineannoncering ser dyster ud. Eller gør det? 🤔Faktisk kan Chrome's nye funktion bare være nøglen til at gemme det annoncerede web.


For virksomhedsejere, der er afhængige af reklame for at tjene penge på deres hjemmesider, er det dog ikke en umiddelbar bekymring. Hvad du virkelig vil vide, er dette: Er Chrome's annonceblokerer årsag til, at din indkomst tager et hit? Eller har den allerede? Kort svar: Det afhænger. Langt svar: På mange forskellige faktorer.


Annonceblokering og reklame er en nuanceret sameksistens, og der er ikke noget klip og tørt svar. I dag dykker vi ind i forholdet mellem annonceblokerende, annoncører, Google og dit websted. Derefter dækker vi mulige alternativer til indtjening af dit websted.Hvordan Tredjeparts Ad Blockers Arbejde


Lad os backtrack lidt og snakke om, hvordan annonceblokkere fungerer, og deres tilstand før Chrome's nye tilføjelse.


Det anslås, at så meget som 41% af forbrugerne mellem 18 og 29 år Brug adblokerende teknologi. Børn i alderen 13 og 17 spor bag på 29%. Så jo længere du bevæger dig op i aldersspektret, desto lavere bliver brugen.


Hvem blokkerer annoncer

Hvem blokkerer annoncer? (Billedkilde: MGR Consulting Group)


Det følger heraf, at industrier med mere Teknisk-kloge brugere vil opleve højere forekomster af adblokerende teknologi.


Der er to hovedårsager at brugere siger, at de begynder at bruge adblokerende teknologi:  1. Deres computere var inficeret med en virus (ikke skelnet fra malware og spyware).

  2. De blev gjort opmærksomme på ad blokkere.


Så mens udgivere måske ikke elsker ad blokkere, brugerne meget klart. Men hvad gør ad blokkere for at tjene deres anerkendelse? Annonceblokkere fungerer som portvagter for brugere og forhindre dem i at downloade uønskede elementer. Det afbryder samtalen mellem server og bruger, før annoncer kan vises.


Du kan se dette punkt pænt illustreret nedenfor.


Hvordan ad blokering virker

Sådan fungerer annonceblokering (Billedkilde: AdGuard)


De afbryder ikke kun samtalen mellem annoncer og brugere. Nogle stopper også sporingskoder fra at sende information om brugerens aktiviteter tilbage til hjemmesiden. For marketingfolk kan dette være en seriøs analytikermorder. Men for brugere er det et stort privatliv bekymring.


Og det er ikke en unødig bekymring. Tænk bare på stilen, en nu forbudt browserudvidelse, der gør det muligt for brugerne at tilpasse deres weboplevelser og skære ned på rod. Det var elsket af sine fans, indtil man opdagede en alvorlig krænkelse af privatlivets fred.


Browserforlængelse stjæler internethistorie

Browserforlængelse stjæler internethistorik (Billedkilde: Robert Heaton)


Det sendte alle besøgte webadresser tilbage, og den havde gemt hver brugers internethistorik siden januar 2017. Mens denne historie tager det til det ekstreme og teknisk set er en browserforlængelse, illustrerer det punktet godt: trackers kan være en ægte problem og annonceblokkere er en lige så rigtig måde, at almindelige brugere kan håndtere det.


Alligevel lægger det websitere, der stoler på reklame for indkomst på et stramt sted. Der er et par løsninger til at angribe med tredjeparts annonceblokkere, men de er ikke altid lette eller værd at gøre.


Du kan altid indlæse dit indhold, ligner hvordan Business Insider gør det her. På den ene side kan dette medvirke til at fange indtægter ved at få brugerne til at tilmelde sig særlige medlemskab (mere senere).


Gate indhold

Gate indhold


På den anden side kan du miste den ledelse helt, hvis de beslutter at gå videre til grønnere, mere ad-blok-venlige græsgange.


Alternativt kan du tage en endnu mere aggressiv tilgang og omgå teknologien helt ved at "blokering af adblockeren, "Men det er endnu mere gamble.


Du kan bare ende med at investere penge i at tvinge annoncer foran kundeemner, der allerede har angivet, at de ikke vil se dem. I bedste fald vil du miste penge. I værste fald vil du frustere dine brugere. Og husk, at denne tilgang kun gælder for brugere, der ikke allerede er på Chrome, den verdens mest populære browser.


Så din kilometertal kan variere på den måde. Plus, du kan altid bare spørge. Den hurtigste vej gennem en låst dør taler ofte.


Her er et eksempel fra Nexus Mods.


Bed om at slukke for annoncer

Bed om at slukke for annoncer (Billedkilde: Nexus Mods)


Denne anmodning fylder diskret det rum, hvor reklamen ville være. Det opretholder brugerens oplevelse og giver dem noget at tænke over. Her er et andet eksempel fra Credit One Bank, en finansiel tjenesteyder / kreditleverandør.


Brug af annonceblokerer underretning

Brug af annonceblokerer underretning


I begge tilfælde får brugerne en anmodning (men ikke en tvang) til at give hvidt navn til udbyderen. Hvis de er interesserede i at surfe på hjemmesiden eller bruge tjenesten, kan de stadig kende hjemmesiden med sikkerhedsblanket af en annonceblokker.


I modsætning hertil skal brugere, der besøger Business Insider, afgøre, hvor og mellem et køb, fjerne deres annonceblokerer eller forlade.


Hvis de ikke allerede er tilstrækkeligt motiverede til at betale eller slukke for deres annonceblokker, har de ikke mulighed for at finde den pågældende motivation alene.


Nu hvor du ved, hvordan tredjeparts annonceblokerere virker og dine mulige løsninger, lad os tale om, hvordan Chrome adskiller sig - og hvordan det ikke gør det.


Sådan fungerer Google Chrome Ad Blocker


Vi har allerede nævnt, at Chrome er den mest populære browser. Men lige så populært er det? Ifølge StatCounter, fra og med August 2018Chrome hævder 59,69% af markedsandel for browseren. Det er en del! 😮


Global browser markedsandel

Global browser markedsandel


Så uanset hvordan du skærer det, vil annonceblokeren ramme nogen med onlineannoncering. Medmindre det ikke gør det.


Lad mig forklare. Chrome's nye annonceblokerende funktion fungerer på samme måde som tredjepartsannonceblokkere ved at afbryde dialogen mellem serveren og slutbrugeren. Hvordan det vurderer "uønskede elementer" er dog baseret på brugervenlighed af et websted og hvor overensstemmende det er med Bedre annoncer Standard.


Denne standard blev udviklet baseret på forskning med over 25.000 brugere på tværs af både USA og Europa for at identificere de typer annoncer, der tvinger brugerne til at vedtage annonceblokkere. Med andre ord, de mest cringe-værdige annoncer, der er skadelige for brugerens oplevelse.


Resultaterne er ret interessante. Her er de fire typer annoncer, der gør desktopbrugere påkrævet en annonceblokker.

Desktop web oplevelser

Desktop web oplevelser


Bemærk, at annoncer specifikt refererer til reklamer og ikke modaler eller opt-ins, der kan tage det samme format. Mobilbrugere identificerede dobbelt så mange annoncetyper, der afviser dem.


Mobilweb oplevelser

Mobilweb oplevelser


Hvis dine nuværende annoncer ikke falder ind i nogen af ​​disse kategorier, er du gyldig. Men hvis de gør det, og hvis dit websted er markeret som krænkelse af den bedre annonce standard i mere end tredive dage, kan du forvente, at Chrome blokerer alle reklamer på din hjemmeside.


John Mueller, en webmaster trends analytiker hos Google, forklarer under en af Googles webmaster "office-hours" hangouts:


Hvis vi genkender et websted, der overtræder standarden, som den er defineret, vil Chrome vælge at ikke vise nogen annoncer. Så det er specifikt med hensyn til Chrome.


Det er ikke typografier, forresten. I modsætning til tredjeparts annonceblokkere, Chrome fungerer ikke ad-by-annonce. Hvis du har fundet en overtrædelse af den bedre annonceringsstandard og ikke sender til en ny anmeldelse inden for 30-dages vinduet, vil alle annoncer, der er kompatible eller ej, blive blokeret.


Her er et eksempel på Chrome i adblokerende handling.


Chrome blokkerende annoncer

Chrome blokeringsannoncer (Billedkilde: GSQi)


Det er værd at bemærke, at overtrædelser er betragtes på en enhedsbasis. For eksempel, hvis den mobile version af dit websted er i strid, men desktopversionen ikke er, vises den desktop version normalt. Og omvendt.


Med andre ord, hvis dine annoncer er i overensstemmelse med Better Ads Standard, har denne ændring ikke nogen indflydelse på dig. Du kan tjekke dit websted i Google Search Console. Hvis du ser "Status: Ikke gennemgået", er dit websted ikke i strid.


Annonceoplevelsesrapport ikke revideret

Annonceoplevelsesrapport ikke revideret


Hvis dit websted overtræder, så tjek fanen Site design issues eller fanen Creative issues. Disse vil have yderligere oplysninger for at informere dig hvorfor, og hvad du kan gøre for at rette op på det.


Du vil dog gerne tjekke udgangen af ​​denne artikel for vores fem alternative metoder til indtjening af dit websted. Nu hvor vi har dækket fortiden og nutiden af ​​annonceblokeringen, lad os tale om fremtiden. Det kan være lysere end du tror.


Hvad fremtiden for annonceblokering indebærer


Swing ved Chrome Butik, hvis du får en chance og tjekke deres ad-blok sektion. Det er (stadig) blomstrende.


Chrome-annonceblokudvidelser

Chrome-annonceblokudvidelser


Over tid forventes imidlertid momentumet at falde. Og det er gode nyheder.


Selvom disse annonceblokkere vil fortsætte med at arbejde, forventer eksperter, at færre og færre brugere vil søge dem ud som mere blive opmærksom på og drage fordel af Chrome's nye annonceblok funktion.


Hvilket betyder, at Chrome efterhånden kan føre til, at flere Google-venlige (og brugervenlige) annoncer lander foran brugerne, end hvis tredjepartsmarkedet ikke blev markeret.


Og det til gengæld kan kun gavne annoncører i det lange løb. Det er dog det lange spil. Og det er ikke uden noget etisk-hårede problemer vedrørende stillingen af ​​en virksomhed, der dominerer reklamer og brug af browsere.


I mellemtiden er det et komplekst web (ingen ordspil beregnet) for virksomhedsejere at navigere. Mange af de samme ting, der kan skade din søgemaskine ranking på Googles "Mobile først" indeks overlappe med den bedre annonce standard.


En virksomhed så deres organiske placeringer støt fald takket være reklame-tunge layouts, overholdelse uanset.


Annonce-tung trafiknedgang

Annonce-tung trafiknedgang


Ingen ønsker at se den slags præstationsdråbe. Selvom SEO og reklame er ikke synonymt, de kan begge være til skade for din bundlinje, og at løsne dem er hovedpine, der er bedst gemt for marketingfolk.


Plus, der er bedre måder.


5 alternative måder at tjene penge på dit websted


I stedet for at forsøge at skræmme overholdelse og gøre din gamle annonceringsstrategi i denne modige nye annonceblokerende verden, hvorfor ikke vende tilbage til alternative (og ofte lukrative) løsninger til at tjene penge på dit websted?


Lad os tale om fem af dem nu.


1. Sælg en Ebook eller Digital Download


Hvordan lyder $ 3000 om to uger? Hvad med en lille email liste? Hvis du er Doug Beney, lyder det som din første ebook lancering.


Ebook lanceres succes

Ebook lanceres succes


Meget flot, ikke? Dougs historie beviser to ting:  1. For det første behøver du ikke være et stort forlag for at gøre en digital download lukrativ.

  2. Og det andet G Suite kan virkelig gøre alt.


Han lavede sin e-bog i Google Slides. Imponerende!


Ebook i Google Slides

Ebook i Google Slides


Men i al alvorlighed er ebook-industrien blomstrende. Traditionelle forlag følte en 10% fald i 2017 ebook salg, men det er gode nyheder for hjemmesiden ejer. Hvorfor? Fordi dette tab kom i hænderne på indie udgivere.


Så kom ind mens fået er godt. Hvis du har en historie eller viden at dele, skal du finde dit marked, teste dine ideer som Doug gjorde, og indlæse Google Slides.


2. Opret et online kursus


E-learning markedet er et andet uudnyttet hotspot. Det forventes at være ballon til 325 millioner dollars i år 2025. Og der er et ton af LMS plugins, der kan integrere direkte med dit WordPress-websted.


Det er nemt at oprette et online kursus. Og hvis den blomstrende markedsvækst ikke er nok til at overbevise dig om sine fordele, skal du overveje historien om Nick Stephenson. Nick trådte ind $ 130.208 i sin første salgsuge.


Med en email liste på omkring 3.500. Hvad kunne du gøre med en liste, der er større eller større for at starte din online kursus? Installer et LMS WordPress-plugin i dag for at finde ud af.


For vores tredje indtjeningsalternativ, lad os tale medlemskab.


3. Tilbyde Premium Medlemskaber


Medlemskab er ikke en overnatningsvinder, men deres langsommere forbrænding er ventetiden værd. Hvorfor? Fordi medlemskab er en skalerbar og vigtigst, tilbagevendende indtægtskilde.


Hvad er et medlemskabswebsted? Det afhænger stort set af hvem du spørger. Men generelt er det ethvert websted, der opkræver et fast gebyr (månedligt eller årligt) og giver medlemmer eksklusivt indhold.


Normalt indeholder indholdet websider, artikler, podcasts og et community forum. For eksempel er Copyblogger's "Min Copyblogger"Passer denne definition til en T.


Copyblogger medlemskab site

Copyblogger medlemskab site


Webstedet tilbyder gratis indhold og blymagneter til besøgende, men de gemmer deres bedste funktioner for deres betalende abonnenter.


Hvordan ved du, om en medlemsmodel passer til dit websted? Det afhænger af, hvad du producerer. Hvis du er en e-forhandler, er det måske ikke et godt spring at lave en premium-medlemskabspakke.


Men hvis du allerede pumper ud latterligt awesome langformede artikler, det kan være en perfekt pasform.


En anden faktor at overveje, er den tekniske efterspørgsel på din WordPress-vært. På grund af de samtidige brugere og unikke udfordringer for WordPress-medlemskabswebsteder, er det bedst at have en performance-backed plan, hvis du ønsker at forfølge denne avenue.


Men har jeg nævnt, hvordan rentable medlemskabswebsteder kan være? Det er temmelig forbløffende. En skaber var i stand til at oversætte hendes sociale medier efterfølgende i en $ 8.000 medlemskab lancering. En anden fastholder en indtægtsstrøm på $ 5.000 om måneden med sit kursusbaserede medlemskabswebsted.


Medlemskab

Medlemskab


Så hvis du allerede er i indholdsverdenen og søger en måde at tjene penge på dit websted, er et medlemskabsprogram absolut værd at overveje. Du kan tjekke vores handlebare tips og foretrukne plugins til at køre et WordPress-medlemskabswebsted.


Vores sidste tip af dagen kan være det bedste endnu. Hvad er bedre end ekstra indkomst? Ekstra indtægter, der udfylder din redaktionelle kalender.


4. Feature sponsoreret indhold og anmeldelser


Hvis du følger nogen mad blogs, har du sikkert set et sponsoreret indlæg i aktion. For eksempel, her er en fra Pinch of Yum på vegne af Land O'Lakes Butter.


Sponsoreret post eksempel

Sponsoreret post eksempel


Sponsoreret indhold er, som navnet antyder, indhold, der betales af en sponsor og udstationeret på en hjemmeside eller platform af ejeren eller en influencer.


Det er dog vigtigt at skelne det fra reklame. Selv om det tjener som en form for reklame for sponsoren, er indholdet selv skabt til at være virkelig værdifuldt for brugerne, som f.eks. Opskriften ovenfor. Plus, når det gøres godt, kan sponsoreret indhold absolut dværgannoncering med hensyn til engagement og brandindtryk.


Overvej sagen om Lula Kids. Oprettelse af tre stykker af unikke, engagerende indhold, der blev distribueret til Parent Co. publikum som sponsoreret indhold nettede dem over 125.000 visninger.Kæmper for at se succes med din WordPress blog?


Google elsker fart. Jo hurtigere dit websted, desto bedre chance har du for at opnå de eftertragtede første sideplaceringer. Kinstas højeffektive hosting-løsning kan hjælpe!
Sponsrede indholdsvisninger

Sponsrede indholdsvisninger


Og det opnåede en klikfrekvens, der er fire gange højere end standarden på Facebook. Derfor er virksomhederne villige til at betale for det.


Hvor meget skal du oplade eller forvente at lave? Negle ned en gennemsnitspris er vanskelig. Faktorer som domæne myndighed, niche, tilhænger størrelse og mere vil ændre det. Men skrivehjernerne bag Hobo med en bærbar computer har sat sammen en fremragende "rate card" for bloggere interesseret i at acceptere (eller skabe) sponsoreret indhold.


Gebyr for sponsoreret indhold

Gebyr for sponsoreret indhold


Men der er en sidste ting at huske på med denne indtjeningsstrategi: Hvis du accepterer sponsoreret indhold i bytte for indtægter, tjenester eller varer, så du absolut skal afsløre dit forhold i indholdet


Det kan være så enkelt som det eksempel du ser fra Pinch of Yum. Eller det kunne være en bemærkning om produktet, som f.eks. "Tak, firma X, for at sende mig en gratis prøve." Men at hoppe over dette trin skaber juridiske problemer, så hvis du er i tvivl, gør det altid modigt, klart og ved top.


Her er wrap-up: Hvis du har en aktiv blog, kan du øge indtjeningen ved at acceptere eller oprette sponsoreret indhold. Bare sørg for at du afslører det og opkræver en sats, der er retfærdig for både sponsoren og dig selv.


5. Diversificere indtægtsstrømme med affiliate marketing


Og sidst men ikke mindst har du affiliate marketing! Dette er en form for markedsføring, hvor du modtager en provision baseret på at sælge andres service eller produkter. Dette indebærer typisk en besøgende, der klikker på et særligt link på din hjemmeside, hvilket resulterer i, at en cookie placeres i den besøgendes browser i en foruddefineret tidsperiode (typisk 30 til 60 dage). Hvis den besøgende ender med at købe tjenesten eller produktet i løbet af den pågældende periode, får den ejer, der var ved at promovere det, en kommission.


Dette kan være et glimrende alternativ til annonceindtægter. Du kan derfor bruge en lang række forskellige tilknyttede programmer sæt aldrig alle dine æg i en kurv. 🥚Eller endda kombinere affiliate marketing med dine eksisterende annonceindtægter.


Undertiden affiliate marketing får en dårlig stereotype, som nogle marketingfolk tendens til at bøje sandheden bare for at gøre salget. Men mange gør en fuldtidsophold, der kun fremmer produkter af høj kvalitet, som de bruger og elsker. Dette kunne være alt, a rejse bloga mad blog, eller endda et websted, hvor du bare snakker om WordPress-produkter, du bruger!


Vi ved, det virker meget godt, fordi vi faktisk har en affiliate program hos Kinsta. Du kan tjene op til $ 500 for hver henvisning + 10% månedlige tilbagevendende levetidsprovisioner. Mange laver allerede mange penge hver måned.


Kinsta affiliate program

Kinsta affiliate programResumé


For at forstå, hvordan Chromes nye annonceblokeringsfunktion vil påvirke din indkomst, skal du forstå, hvordan den gør, og ikke adskiller sig fra tredjepartsannonceblokerende. Annonceblokkere fra tredjepart virker f.eks. Ved at afbryde kommunikationen mellem en brugers computer og den server, der er ansvarlig for annoncen. Nogle af dem blokkerer også sporingskoder.


Chrome's annonceblokker er både mere og mere diskriminerende. I modsætning til tredjeparts annonceblokkere fungerer Chrome på et websted-til-sted-basis. Hvis den flagger dit websted for at overtræde den bedre annoncestandard, og du ikke løser det inden for et 30-dages vindue, vil det undertrykke alle annoncer på din hjemmeside. Selv de kompatible annoncer.


Men denne ændring er faktisk en positiv for reklamebranchen. I det lange løb forventes det at føre til et fald i annonceblokere fra tredjepart og hjælpe annoncører med at få mere kompatible annoncer foran brugerne.


Her er bundlinjen: Hvis dine nuværende annoncer er i overensstemmelse, bør du ikke forvente nogen ændring. Hvis de ikke er det, skal du ændre taktik. Hurtig. Endnu bedre, hvorfor ikke ændre din indtjeningsstrategi helt og holdent?


E-bøger (eller digitale downloads), online kurser, medlemskab websteder, sponsoreret indhold og affiliate marketing er alle nemme og lukrative alternativer til at tjene penge på dit websted. Og bedst af alt behøver du ikke vente på, at den anden reklamesko falder.


Har du været påvirket af Google Chrome annoncebloker? Vi vil gerne høre dine tanker nedenfor.


Posten Er den nye Chrome Ad Blocker påvirker din indkomst? (Hvad skal man gøre) dukkede først op Kinsta Managed WordPress Hosting.