10:47 Et dybtgående kig på de 10 bedste WordPress-kommentarprogrammer

Et dybtgående kig på de 10 bedste WordPress-kommentarprogrammer

By Anonymous Updated: 05 Oct, 2018

Kommentarer er så meget en del af en blog som selve artiklen. Din kommentar sektion involverer læsere og giver dem mulighed for at interagere med andre mennesker, der har lignende interesser. Brugere kan stille spørgsmål, oprette diskussioner og endda lave vittigheder eller dele billeder afhængigt af, hvor kraftigt kommentarsystemet er. Du finder endda nogle systemer, der giver sociale delingsværktøjer eller integrerede samfund, så du kan nå flere besøgende. Alt afhænger af hvilken type grænseflade du vil have, og hvilke af de bedste WordPress-kommentarsystemer du beslutter dig for.


Så hvad er de vigtigste årsager til, at de fleste blogs - herunder Kinsta - føler sig tvunget til at åbne deres blogs døre for publikumsbidrag i form af blogkommentarer?


De vigtigste grunde WordPress Kommentarer er store


1. Interaktion - blogger du for dig selv eller for et publikum? Hvis det er sidstnævnte (og det burde altid være sidstnævnte uanset om du har kommentarer aktiveret eller ej), har du en åben kommentar sektion, du kan interagere meget lettere med dit publikum, hvilket igen gør dem til en integreret del af din blogs puslespil.


I mange tilfælde kan diskussionerne i kommentarfeltet - hvad enten du og dine læsere eller flere af dine læsere går frem og tilbage - ofte være lige så meningsfulde eller endnu mere som indholdet i sig selv rejser vigtige spørgsmål og Tilføjelse af detaljer, der hjælper dit publikums forståelse af emnet.


2. Feedback - Samt diskussioner giver kommentarafsnittet også dit publikum en nem måde at give dig feedback på. Kan de lide hvad du gør i øjeblikket? Kan du gøre mere af noget andet?


Lad dem lede dig - de vil fortælle dig præcis, hvad de kan lide og ikke kan lide, og du kan derefter foretage de nødvendige forbedringer på din blog. Det er stort set ligesom at få en bloghøring gratis.


Vi opretter tonsvis af Trello-opgaver på en ugentlig basis bare fra feedback, vi får fra gæsternes kommentarer.3. Indholds ideer - En hurtig scanning gennem kommentarer vedrørende et givet indlæg giver dig masser af ideer til opfølgningsindhold. Er der visse aspekter af dine indlæg, som dine brugere ikke forstår fuldt ud? Er der bits, som de gerne vil høre mere om? Udvid på emnerne i et blogindlæg.


Derudover vil et par brugere (jeg har gjort det før i mine kommentarer) gå ud på en tangent og fortælle dig kategorisk at de gerne vil lære mere om xyz emne, og at du skal lave et blogindlæg på det. Smukt, huh? Hvis du kæmper for regelmæssigt at komme op med friske indholdsideer, din kommentar sektion kunne være en Godsend.


4. SEO - Vidste du, at de kommentarer, dine brugere forlader, vil hjælpe din SEO ydeevne? Det gratis brugergenererede indhold udfylder din side og vil blive fuldt anerkendt, når søgemaskinerne gennemgår dit websted. Faktisk, hvis dine kommentatorer ofte nævner søgeord, som du forsøger at rangordne dit blogindlæg til, begynder dit indlæg højere for søgeordet (i de fleste scenarier).


Vær forsigtig med dette dog. Vi stærkt anbefaler manuel moderering af alle kommentarer manuelt for at sikre, at kun indhold af høj kvalitet er tilføjet til dit websted. Ellers kan det have den modsatte virkning.


For det andet hjælper mange kommentarer med Google at vide, at folk er involveret i din blog og nyder at interagere med det. Derfor vil de se på din blog med god fordel og rangere dig bedre.


5. Fællesskabet - Når du har en åben kommentar sektion, vil du sikkert se de samme mennesker kommenterer igen og igen. Når du interagerer med disse mennesker, begynder du at opbygge dit eget fællesskab omkring din blog, hvilket fremmer loyalitet.


På den anden side kommer WordPress-kommentarsystemer sammen med nogle ulemper. Derfor har mange publikationer heller ikke kommentarer eller beslutter at slippe af med dem efter et stykke tid. For eksempel blokerede NPR sin kommentar system, fordi det føltes, at nyheden er mere om artiklen. Og kommentaren tråd tendens til at spiral i negativitet.


De vigtigste ulemper ved at have WordPress kommentarer


1. Spam - Det øjeblik du åbner dine kommentarer sektion dig vilje blive oversvømmet med alle slags latterlige pingbacks, trackbacks og bot-genererede kommentarer, selvom du tror at du ikke har meget af et publikum. Faktum er at du gøre har et publikum ... det er bare, at de fleste er bots.


Intet er mere irriterende end spam kommentarer. De er bloggerens svøbe på internettet, og hver af dem tager væk dyrebare minutter fra din dag.


2. Moderering - Du kan installere alle spamblokkere i verden, men spam-meddelelser vil stadig glide gennem revnerne her og der. Moderering kan være et stort udløb til tiden.


Selv når du beskæftiger dig med en relativt lille mængde kommentarer, kan det tid, det tager at læse hver især, begynde at stable sig. Kan du gøre bedre ting med din tid?


3. Negativitet - For at være blogger har du brug for tyk hud. Det er en kendsgerning i livet. Du kan ikke glæde alle sammen, og med internettet leverer et kappe af anonymitet, er der bundet til at være troller, du møder. At have en anden mening er helt fint og bør tilskyndes, men nogle mennesker glæder sig over at sige ondsindede ting.


For nogle websteder, som f.eks. En lille virksomhedsside uden blog, kan det være fornuftigt at simpelthen deaktiver WordPress-kommentarer helt.

En liste over de bedste WordPress Comment plugins


Hvis du har besluttet, at profferne ved at åbne dine kommentarer sektion opvejer ulemperne (og du vil opdage, at de gør, 5 vs 3), er det tid til at bestemme hvilket plugin der skal bruges, eller hvis du endda har brug for en. Som med alle ting WordPress er der et stort udvalg af plugins alle meget i stand til at få arbejdet gjort.


Vi vil se på 10 af de mest populære muligheder: deres styrker, deres svagheder og deres installationsproces. 1. WordPress indfødte kommentarer

 2. Jet pakke

 3. Trives Kommentarer

 4. Disqus

 5. wpDiscuz

 6. GraphComment

 7. WpDevArt Facebook Kommentarer

 8. Super Socializer

 9. DE: kommentarer

 10. Besvares af postmatisk


1. WordPress indfødte kommentarer


WordPress indfødte kommentar system er indbygget i WordPress, så du behøver ikke bekymre dig om at indstille noget. Dette forudkonfigurerede kommentarområde er godt af flere grunde. Først og fremmest er den designet til WordPress, så det bør ikke være i konflikt med noget på din hjemmeside som temaer eller plugins. Desuden er designet temmelig slank og moderne, hvilket giver folk mulighed for at kommentere uden at tvinge dine læsere til at logge ind med noget som sociale medier. Det er den nemmeste måde at starte en samtale på, og den giver også støtte til ting som links og formatering.


WordPress indfødte kommentarer

WordPress indfødte kommentarer


Kinsta-bloggen bruger det indledende WordPress-kommentarsystem for sin brugervenlighed og renlighed. Kinsta også laster gravatars fra sin egen CDN for at minimere eksterne forespørgsler. Så hvis du vil teste standardkommentaren på WordPress, er du velkommen til at lege med det, vi har på denne blog. Eller du kan åbne nogle af dine WordPress installationer og skrive nogle kommentarer for at se, om du kan lide det.


Den største fordel jeg ser for at overveje de primære WordPress-kommentarer er enkelheden. Du ved, at du ikke vejer dit websted med et andet plugin, og der er ikke nogen klokker og fløjter som muligheder for at dele på sociale medier eller uploade et billede. Jeg kan personligt lide de native WordPress-kommentarer til de fleste blogs, men jeg forstår, at nogle virksomheder kræver yderligere funktionalitet.


Hvad gør dette til en af ​​de bedste WordPress-kommentarsystemer? • WordPress-indbygget kommentar system er allerede installeret, når du aktiverer et WordPress-websted.

 • Det er en ren og moderne grænseflade, at folk ikke bliver forvirrede af.

 • Kommentarerne er nemmere at mærke og gøre ser godt ud til din egen hjemmeside.

 • Det er helt gratis, og du behøver ikke bekymre dig om nogen annoncer eller underlige moduler, der dukker op.

 • Den overordnede funktionalitet er strippet ned og grundlæggende. Det er bedst at oprette en hurtig samtale og holde andre elementer væk, såsom billedoploadingsværktøjer og social deling.

 • Når du integrerer med et plugin som Askimet, reduceres din spam til et minimum.


Og hvis du er bekymret for ydeevne med WordPress indbyggede kommentar system, tjek vores indlæg om hvordan fremskynde WordPress kommentarer.


2. Jetpack


Det Jet pakke plugin fra Automattic tilbyder en kombination af funktioner til dem, der måske vil have ekstra funktionalitet uden at installere en bred vifte af plugins. For eksempel har Jetpack et analysemodul til kontrol for at se, hvor mange mennesker der kommer til dit websted hver dag. Der er også automatisk postplanlægning, annonceindstillinger og sikkerhedsværktøjer. det er bare en lille smag af hvad du får fra Jetpack i betragtning af, at der er snesevis af funktioner til at teste ud. Den eneste ulempe er, at nogle af de bedste indstillinger er forbeholdt betalende kunder.


Når du installerer Jetpack og aktiverer kommentarerne, erstatter den fuldstændigt de native WordPress-kommentarer. På denne måde viser du ikke to sæt kommentarer og forvirrer dine læsere. Hvad angår at logge ind og sende en kommentar, kan dine brugere enten oprette en konto til dit websted eller logge ind med en af ​​deres sociale profiler. Dette ses som en fordel, da de allerede har en social konto (så de ikke behøver at generere en helt ny konto på dit websted).


Jetpack WordPress kommentar plugin

Jetpack WordPress kommentar plugin


Kommentarformatering er slank og let at forstå, med en boks til skrivning af kommentaren og et formular til at udfylde personlige oplysninger. Brugerne kan også vælge at blive underrettet om nye indlæg eller opfølgnings kommentarer via deres egen email. Bortset fra det er Jetpack-kommentarsystemet ret ligetil. Der er evnen til at ændre farveskemaet fra lys til mørkt, og markdown og gravatars understøttes.


Hvad gør dette til en af ​​de bedste WordPress-kommentatorprogrammer? • Selv om mange funktioner fra Jetpack kræver betaling, er kommentarmodulet gratis. Alt du skal gøre er at aktivere dem i indstillingerne.

 • Jetpack er et godt respekteret plugin fra Automattic. Alle funktioner kører problemfrit, herunder kommentarer.

 • Du modtager ikke kun et WordPress-kommentarsystem, men en stor samling værktøjer til ting som social deling, design, sikkerhed og meget mere.

 • Fordi dette er et alt-i-et-plugin, behøver du ikke at røre dit website med flere andre plugins.

 • Dine brugere er ikke begrænset til at logge ind i kommentarsystemet ved at oprette et nyt brugernavn og adgangskode. Jetpack-kommentarerne indeholder muligheder for at logge ind med tidligere oprettede sociale konti.

 • Der er nogle tilpasningsindstillinger som evnen til at skifte fra et farveskema til et andet.

 • Gravatars støttes.

 • Akismet er også ejet af Automattic, så du kan hvile let ved at vide, at de to integrerer helt fint.


En lille ulempe ved at bruge Jetpack er, at det som standard lægger yderligere anmodninger om ting, du måske ikke engang bruger. Disse Jetpack-anmodning kan deaktiveres, og de fleste funktioner slukket og tændt, men det kan være lidt besværligt.


3. trives med kommentarer


Trives Kommentarer er et produkt fra Thrive Themes, et firma der producerer og sælger alle mulige plugins og temaer. Nogle af dem omfatter Thrive Quiz Builder, medlemskab plugin og Leads. Thrive Comment pakken sælges som et premium plugin, så der er ingen mulighed for at downloade det gratis og prøve det ud. Men det er en ret stærk løsning til at erstatte de native WordPress-kommentarer. Den ene licenspakke sælger til $ 39 og giver dig mulighed for at installere den på en hjemmeside. Dette omfatter alle funktionerne Thrive Comments, sammen med ubegrænsede gratis opdateringer og et helt års support. Bortset fra det, ville du kun opgradere, hvis du skulle bruge kommentarerne på flere websteder.


For eksempel går de fem website pakker til 47 $ og 15 licenspakker er opført som 97 $. Disse priser ændres lejlighedsvis, men du kan normalt forvente, at de forbliver ret lave.


WordPress Thrive Kommentarer plugin

WordPress Thrive Kommentarer plugin


Ideen bag Thrive Comments er at stimulere samtale i din blog. Teorien er, at du ikke bør forvente, at dine brugere kommenterer og ikke får noget til gengæld. Steder som Facebook giver gerne og deler til dine kommentarer og indlæg, men et standard blogkommentarsystem har ikke noget som dette.


Derfor trives Kommentarer faktisk som et socialt netværk, hvor dine kunder og læsere kan "lide" andre kommentarer og endda opnå badges baseret på, hvor aktive de er. Du kan også vende dit kommentarområde til noget som Reddit, hvor opvoter er talte for at vise de mest populære kommentarer. Samlet set opmuntrer denne type opsætning til mere samtale og sikrer, at kun kvalitetskommentarer bliver vist. Derudover opmuntres social deling, og du har mulighed for at automatisere disse incitamenter uden at skulle reagere på kommentarerne selv.


Hvad gør dette til en af ​​de bedste WordPress-kommentatorprogrammer? • Thrive Kommentarer er kun $ 39 for et websted.

 • Det erstatter de native WordPress-kommentarer til et rent, moderne diskussionsområde.

 • Thrive Kommentarer tager samtalen til næste niveau, så du kan give en slags øjeblikkelig incitament til at kommentere på din blog.

 • Du kan konfigurere dine kommentarer på forskellige måder. For eksempel kan nogle brugere have Reddit-stil kommentarer, hvor opvoter og downvotes bruges til at filtrere de dårlige ting ud.

 • Du kan præsentere hver ny kommentator med en kupon eller et andet incitament til at oprette en konto med deres email-adresse.

 • Knapper til sociale deling vises for at folk kan sende ud, hvad de har talt om til steder som Facebook.

 • Dashboardet Thrive Comments er mere organiseret end de fleste andre WordPress-kommentarsystemer.

 • Du kan også delegere kommentarer til andre personer i din organisation. Dette er vigtigt, da nogle mennesker måske ikke ved, hvordan man svarer på nogle kommentarer.

 • Automatisk linkgenerering hjælper med at angive, hvilke søgeord der skal knyttes, når du refererer til dem. For eksempel kan "support forum" være en fælles for et softwarefirma.


4. Disqus


Disqus er blevet et af de mere populære alternativer til WordPress-indbygget system, primært fordi det var en af ​​de første, der turde ændre sig omkring formatet og tilføje social funktionalitet. Det er stadig et imponerende kommentatorværktøj, men vær advaret om det Disqus er begyndt at placere annoncer på nogle websteder Uden varsel. På grund af dette har populariteten tilsyneladende gået ned siden da.


Det er dog stadig værd at tjekke eller forstå, hvis du er på markedet for et nyt WordPress-kommentarsystem. Disqus hjælper udgivere med at gå ud over det almindelige kommentatorformat ved at bruge specielle engagementsfunktioner til ting som formatering af tekst i kommentarer, log ind med forskellige sociale brugernavne og tilbyde rich media embeds, ligesom for YouTube.


Disqus kommentar WordPress plugin

Disqus kommentar WordPress plugin


I starten havde Disqus ingen annoncer, medmindre du ønskede dem til dine egne pengeindsatser. Selskabet har dog besluttet at inkludere disse annoncer på den gratis Grundplan. Det er godt, at planen stadig er gratis, men der er nogle ulemper. Hvad angår funktionerne i den plan, kan du forvente elementer som den almindelige kommentar plugin, spam filtre, analytics, konfigurerbare annoncer og moderering værktøjer.


Derefter kan du betale $ 9 per måned for at fjerne disse annoncer og få direkte kundesupport fra Disqus-teamet. Endelig indeholder Pro Plan $ 89 pr. Måned indstillinger som prioriteret support, skyggeforbud og e-mailabonnementer. De månedlige betalingsplaner er ikke ideelle til et kommentarsystem, så hvis du ikke har noget imod, at annoncer vises, kan jeg lide den gratis Grundplan. Ellers har du det bedre at overveje Thrive Comments, da du ikke skulle betale det tilbagevendende månedlige gebyr.


Hvad gør dette til en af ​​de bedste WordPress-kommentatorprogrammer? • Selvom annoncerne ikke er nøjagtigt af højeste kvalitet, giver Disqus i det mindste mulighed for reklamer som en mulighed for at lave penge.

 • Disqus er stadig et af de bedste WordPress-kommentarsystemer til fuldstændig brugervenlighed. For eksempel kan en bruger se kommentarer i realtid, tilpasse tekstformatering og uploade elementer som billeder og videoer.

 • Disqus har et unikt fokus på at beskytte kvaliteten af ​​dine kommentarer. Det har et bruger reputation score til at identificere spammere og trolde. Vi plejede at bruge Disqus på Kinsta bloggen og kan sige det gør et godt stykke arbejde med at registrere spam ud af boksen.

 • Du kan lave to lister: en for betroede brugere og en anden for forbudte brugere. Alle kommentarer fra betroede brugere godkendes altid automatisk.

 • Disqus har også et stort fællesskab af brugere. Derfor kan dine artikler og kommentarer vises i Disqus Digest eller endda på en anden hjemmeside. Dette er en fordel for at bringe nye brugere til dit websted.

 • Statistikken fra Disqus hjælper dig med at forstå metrics som artiklen læser, kommentervurderinger og samlede engagementer.


5. wpDiscuz


Det wpDiscuz plugin er kendt for sin hurtighed, stabilitet og moderne design. Det er nok alle, hvorfor det er blevet spioneret som en pålidelig løsning til dine blogkommentarer. Kvalifikationerne er høje, og supportforumet er summende med chat. Kommentarerne gemmes i din databasebase for sikker opbevaring. Desuden kan du integrere med en bred vifte af populære plugins som BuddyPress, UserPro og Akismet. Standardkommentaren er interaktiv og lydhør for flere enheder. WpDiscuz-pluginet giver også sociale logins.


Hovedårsagen til, at jeg ville overveje at gå med wpDiscuz, er på grund af hvor pålidelig det er. Bemærkningerne har en doven belastningseffekt, når brugerne ruller ned, så det ikke sænker dit websted. Du får også alt fra flere niveauer, til anonyme navne og til abonnementaktivering.


wpDiscuz WordPress kommentar plugin

wpDiscuz WordPress kommentar plugin


En anden fordel ved wpDiscuz er, hvordan core plugin er helt gratis. Du behøver ikke bekymre dig om et månedligt eller årligt gebyr, og forumkundestøtten er stort set alt hvad du behøver for at holde tingene i skak. Der er dog nogle tilføjelser til at udvide funktionaliteten af ​​wpDiscuz. Du kan f.eks. Have brug for et kommentarsøgningsværktøj eller en abonnementsadministrator. For disse funktioner vil det koste dig omkring $ 25 til $ 100 afhængigt af tilføjelsen og hvor mange websteder du gerne vil bruge den på.


Hvad gør dette til en af ​​de bedste WordPress-kommentatorprogrammer? • WpDiscuz-pluginet kræver ikke betaling for kerneprogrammet. De fleste blogs vil være fint med dette, medmindre der er behov for en premium add-on.

 • Det er et smart, rent og hurtigt kommentarmodul, der er svært at argumentere for. Det er klart, hvilke folk der kommenterer, og du har muligheder for gravatarer og deling på sociale medier.

 • Op og ned stemmer er tilgængelige for noget, der ligner det, du måske ser på Reddit. Dette er fantastisk til at filtrere ud de dårlige kommentarer og skubbe de gode til toppen.

 • Plugin er 100% tilpasset, så du kan skifte rundt på knapper, felter, farver og komponenter.

 • Du kan aktivere anonyme kommentarer, hvilket kan være godt for nogle blogs.

 • Dine brugere kan indsætte billedwebadresser, der automatisk konverteres til synlige billeder på kommentar-tråden.


6. GraphComment


Det GraphComment plugin er et socialt kommentarer system, der forsøger at genopfinde de standard diskussionsmoduler, vi ser online. Nogle af de interessante værktøjer omfatter muligheder for diskussioner, stemmer og aktier samt medieindlejring. Hvis du driver en kommerciel, professionel eller personlig blog, har du mulighed for at få den gratis personlige plan. Dette giver fem temaer og mange af de forventede funktioner, du vil bruge til et fuldt funktionelt kommentarer system. En mere succesfuld blog kan overveje planen om $ 19 pr. Måned for flere temaer, moderator support, smart moderering og meget mere. GraphComment giver også en forretningsplan for dem med tilpasningsbehov.


GraphComment er formateret for at konsolidere kommentarer, der svarer til tidligere indsendt kommentarer. På denne måde er samtalen mere organiseret og brudt ind i emner. Så du behøver ikke at rulle gennem en samtale, der ikke er relevant for dig. Hver tråd begynder med det oprindelige spørgsmål, så typisk er svarene på dette spørgsmål konsolideret og skjult, indtil det er nødvendigt.


GraphComment WordPress plugin

GraphComment WordPress plugin


Tekstformatering og sociale integrationer er inkluderet, sammen med levende diskussioner, der afslører svar i realtid. Vi kan også lide mærker og belønninger, da dine kunder er mere tilbøjelige til at skrive en kommentar, hvis de har et incitament. Samfundsprofilerne minder mig om noget, du måske ser på Yelp, hvor badges gives ud, og denne type status kan ses som værdifuld for nogle mennesker. Generelt er GraphComment et temmelig kraftfuldt kommentatorværktøj, så det er værd at se på, om du holder fast i den gratis version. Jeg kan ikke forestille mig at betale $ 19 for en kommentar plugin.


Hvad gør dette til en af ​​de bedste WordPress-kommentatorprogrammer? • Kernen plugin er gratis.

 • GraphComment er en af ​​de bedre muligheder, hvis du forsøger at oprette et fællesskab. Som nævnt i beskrivelsen ligner nogle af profil- og incitamentsværktøjerne Yelp, hvor folk kan vise, hvor meget de bidrager.

 • Flere temaer og farver er til rådighed for dig at fusionere kommentarerne til dit nuværende design.

 • Du kan uploade dit logo på login-modulet, mens du også har knapper til brugerne til at logge ind med deres sociale konti.

 • Dette plugin har en unik funktion til at importere gamle kommentarer fra en gammel blog eller tidligere kommentar plugin.

 • GraphComment tilbyder en fremragende grænseflade til redaktionering af samtalen. Kort sagt, det lader dig konsolidere svar på spørgsmål under et spørgsmål og endda omdøbe spørgsmålene for lettere henvisning. Det slags gør kommentarsektionen til et forum.


7. WpDevArt Facebook kommentarer


Det WpDevArt Facebook kommentarer plugin er en af ​​de få Facebook kommentarer muligheder tilbage. Integrering af Facebook-kommentarer til blogs blev ganske populær, når folk realiserede potentialet, men der har ikke været mange WordPress-plugins, der har blomstret med funktionen. Når det er sagt, viser WpDevArt Facebook kommentarer et feed af kommentarer under dine blogindlæg. Fordi det kører gennem Facebook, behøver disse brugere ikke tilmelde sig nye konti på dit websted. Derudover deles kommentarerne på brugerens Facebook-sider, hvilket potentielt bringer nogle af deres venner til dit websted.


Det er en glimrende ide med nogle begrænsninger. På den ene side er Facebook så populær, at det er svært at argumentere imod det. Det er dog ikke en garanti for, at nogle af dine ellers VIP-kommentatorer bruger Facebook. Så, du kan fremmedgøre topbidragere. Jeg har også set masser af blogs, der forsøger at have begge WordPress-indfødte kommentarer, og Facebook-kommentarer føder, for at få det hele. Dette ser imidlertid ud til at forvirre folk og skabe to dialoger på din side.


WpDevArt Facebook kommentarer plugin

WpDevArt Facebook kommentarer plugin


Derfor vil jeg anbefale enten at vælge Facebook kommentarer eller slet ikke bruge det. WpDevArt Facebook-kommentar plugin kan hjælpe med at bringe en brugervenlig grænseflade med muligheder for at indstille størrelsen, farven og placeringen af ​​din Facebook-kommentarboks. Den primære plugin er gratis, men du har mulighed for at opgradere til Pro Version af WpDevArt Facebook kommentarer. Premium-løsningen starter på $ 10 og går op til $ 31 afhængigt af hvor mange licenser du har brug for. Det er en hel del for at tilføje premium support, baggrundsindstillinger, animation effekter og meget mere.


Hvad gør dette til en af ​​de bedste WordPress-kommentatorprogrammer? • Kernen plugin er gratis, og premium versionen er ekstremt billig.

 • Facebook-kommentarer opretter en infrastruktur, hvor brugerne kan interagere med din samtale på enten din blog eller Facebook. Derfor har du chancen for at samle flere tilhængere fra Facebook-fællesskabet.

 • Det er meget lettere for Facebook-brugere at logge ind og begynde at tale med et setup som dette.

 • Selv om Facebook-plugins er nemme at genkende på grund af Facebook-branding, har dette plugin nogle anstændige indstillinger for at ændre ting som farve, størrelse og skrifttyper.

 • Du modtager i grunden alle værktøjer, der leveres via Facebook-kommentarer. Så har du fordel af funktioner som "kan lide" noget medieunderstøttelse, konsolidering af lange kommentertråde og meget mere. Dette begrænser helt sikkert dine tilpasningsmuligheder, men det er stadig et respektabelt kommentatorværktøj.


Den største ulempe ved Facebook kommentarer er, at ingen af ​​kommentarerne faktisk gemmes på din blog; de er gemt i Facebook.


8. Super Socializer


For en let, gratis kommentar system, overvej Super Socializer plugins. Det tilbyder en kraftfuld kombination af social deling og logføring i værktøjer. Du kan f.eks. Placere sociale følgevirkninger på kommentarerne for at få flere mennesker, der følger dit mærke på steder som Facebook og Instagram. Super Socializer indeholder også en social aktieoption til over 100 sociale netværk. Det betyder, at alt fra Pinterest til LinkedIn understøttes.


Ingen premium version sælges til Super Socializer plugin. Derfor kan du simpelthen downloade det gratis kerne-plugin og få alle de funktioner, der er angivet på plugin-siden. Det er meget klart, at dette er det ultimative sociale kommentatorværktøj, med muligheder for netværk som WhatsApp, Reddit og Telegram.Træt af dårlig plugin og tema opdateringer at bryde dit WordPress-websted?


Kinstas et-klik-staging-miljø gør testning af WordPress til en brise; uden at skade dit levende websted. Laver en fejl? Intet problem, nemt gendanne det til et tidligere tidspunkt.
Super Socializer WordPress plugin

Super Socializer WordPress plugin


På grund af dette ekstreme fokus på sociale logins, skal dine brugere ikke tilmelde dig din blog. Dette ses som en dårlig ting for nogle blogs, men det er ganske ofte, hvor en bruger helt undlader at kommentere, hvis de skal gennemgå en anden tredjeparts kontooprettelse. Ud over alt dette er Super Socializer moderne og letvægts, med mobile lydmoduler og nogle kompatible funktioner med plugins som BuddyPress og WooCommerce. Så du har muligvis en kommentar tråd i dit eget sociale netværk eller overvej at tilføje felter til dine WooCommerce produkt sider.


Hvad angår kundesupport, har Super Socializer en Facebook fan side, Google-konto og Twitter side. Dokumentation vises også online, så du behøver ikke at tænke over, om du vil få nogen support, da plugin er gratis. Når det er sagt, sælger bygherren nogle tilføjelser der koster omkring $ 10 for at starte.


Hvad gør dette til en af ​​de bedste WordPress-kommentatorprogrammer? • Hele kerne-plugin er helt gratis. Nogle af tilføjelsesprogrammerne er nyttige, men de fleste af de vigtigste funktioner er i plugin'et. Ikke at nævne, de tilføjelser er overkommelige.

 • Dine brugere behøver ikke tilmelde sig en ny konto, da de kan tage en tidligere oprettede sociale konto og bruge det. Det meste af tiden, de skulle gøre, er at klikke på det sociale netværk efter eget valg og få logget ind inden for få sekunder.

 • Spam holdes på et minimum, da de store sociale netværk autentificerer alle brugere og fjerner behovet for at gøre det selv.

 • Alle de sociale profildata er trukket ind i din database for at du kan bruge til din egen markedsføring.

 • Super Socializer-plugin er fyldt med sociale delingsknapper. Nogle af de netværk, du aldrig har hørt om, men i hvert fald ved, at dine yndlings sociale netværk er der.


9. De: kommentarer


DE: kommentarer kalder sig det mest kraftfulde plugin til WordPress kommentarer. Det er et dristigt krav, men det er en stærk contender for den mest funktionelle pakke på denne liste. For at starte, kan vi lide det for udviklere eller webstedsejere, der ønsker at tilpasse kommentarområdet helt. De: kommentarer åbner CSS-filerne, så du kan tilføje dine egne webstile. Sociale netværksskilt ins understøttes gennem De: kommentarer, og plugin fungerer med WordPress multisite. En anden ting at overveje, er, hvordan plugin understøtter en bred vifte af sprog, herunder tysk, fransk og dusinvis af andre.


Nogle interessante funktioner inde i pluginet omfatter stemmeanlægget. Dette er som Reddit, hvor andre brugere kan lide eller ikke lide kommentarer, og sender de mindre kvalitet dem til bunden. Badgesystemet opfordrer også folk til at skrive oftere og skabe et spil ud af dit kommentarområde. Sammen med medievedhæftninger og det følsomme interface har De: kommentarer plugin et par elementer, der gør det tiltalende.


De:comments WordPress plugin

De:comments WordPress plugin


The De:comments plugin does not provide a free version. However, the $50 package for one year on one site isn’t bad. After that, you would have to upgrade to the $100 plan for three sites, or the $300 plan for 10 sites. It’s a good value when you think about the features packed into the plugin. Not to mention, you receive some excellent customer support, which isn’t always the case for the free alternatives.


What Makes This One of the Best WordPress Comment Plugins? • The pricing starts at $50 per year. There’s no free option, but this is still fairly affordable considering how strong the plugin is.

 • You receive multilingual support for a wide range of languages. It looks as if new languages are also being added on a regular basis.

 • A voting system can be shown on the frontend, while the information about those votes is stored in your database.

 • You also receive a badge system, which is essential if you’d like to incentivize your readers.

 • A wide variety of media attachments can be uploaded by your readers. For instance, some people might want to upload GIFs or pictures or videos.

 • Social network buttons are provided for single-click sign-ons.

 • If you buy one license it still works on all of your WordPress sites in one network. You have to be running multisite, but for many people, this is a huge plus.


10. Replyable by Postmatic


The entire idea behind Replyable is to improve the subscriptions that users sign up for after commenting. Most of the time, a reader would check off that they want to get emails about replies to their own comments. This is fine in theory, but in the past, we’ve seen problems with spam, emails not being sent, or boring messaging that doesn’t bring people back to a website. Replyable modernizes these subscriptions by complying with all international spam laws and delivering additional elements in the messaging such as gravatars, post recaps, and profile images.


The responsive templates are great for getting started, but you’ll be quite impressed when you see how the email templates auto-adapt to fit your website branding. It’s something to be said about a plugin that it automatically takes your colors, fonts, and images so that all of your emails look just how you would want them to.


Replyable WordPress comment plugin

Replyable WordPress comment plugin


Templates and modernized subscriptions are provided for free in the Replyable plugin. You can also sign up for the premium version which starts at $2.99 per month. This package includes several premium features such as enhanced templates, guaranteed outbound mail delivery, and merging with the native WordPress comments system. For $4.99 per month, you get even more, such as automatic subscriptions for authors and guests, along with the option to share the workload between authors. Finally, the $9.99 per month plan has an interesting algorithm to prevent too much email from going to one person–in addition to several other features.


What Makes This One of the Best WordPress Comment Plugins? • You don’t have to pay a dime for the core plugin.

 • The core plugin offers exceptional features for getting your users to subscribe to your comments and come back to talk more about the topic.

 • Keeps WordPress comments locally in your own database so it’s easy to switch off later if needed.

 • You can opt for premium features starting at just $2.99 per month.

 • Replyable adheres to international spam laws and WordPress best practices so that you don’t break any laws or tick off any of your customers.

 • The Replyable plugin offers some amazing email templates that automatically change branding based on the colors and other elements on your site. This is one of the coolest features I’ve seen on a WordPress comment system.


Which of These WordPress Comment Systems is Best for You?


Out of all 10 of these WordPress comments systems, you can only choose one. Some websites try to combine multiple options like the WordPress native comments and a Facebook thread, but I would encourage against that. This way, you’re not causing any confusion, yet you can still create a welcoming environment with things like gamification and subscriptions to comments.


Since having a list of ten to choose from is still a long list, here are some final suggestions based on what situation you might be in: • For the simplest, cleanest option for comments on your blog (and for a system that’s already installed) – Go with WordPress Native Comments.

 • If you’re interested in an all-in-one plugin with a comment system included – Think about JetPack.

 • For unique features like votes and coupons – Try out Thrive Comments.

 • If you want a well polished comment plugin with great spam detection – Think about Disqus.

 • For one of the cheapest comment systems with still lots of features – Try out wpDiscuz.

 • If you’d like to editorialize your comments (with renaming tools and comment consolidation) – Consider GraphComment.

 • If you’d like to take advantage of the social aspect of Facebook – Try out WpDevArt Facebook comments.

 • For a wide range of social sharing and login tools – Go with Super Socializer.

 • If you’d like a premium plugin with all of the features you need built-in, and some development tools – Consider the De:comments plugin.

 • If you’d like a revolutionary subscription system for your comments – Try out Replyable by Postmatic.


If you have any questions about any of these WordPress comment systems, let us know in vores comments section below!


The post An In-Depth Look at the 10 Best WordPress Comment Plugins appeared first on Kinsta Managed WordPress Hosting.