10:47 Mind-blowing Twitter Stats and Facts på vores foretrukne netværk (2018)

Mind-blowing Twitter Stats and Facts på vores foretrukne netværk (2018)

By Anonymous Updated: 05 Oct, 2018

En dag går ikke forbi uden flere nyhedsnetværk og sennatværter, der trækker Tweets ned fra de sociale medier og microblogging giant Twitter for at få en forståelse for, hvad der sker i dagens hurtige verden, og slippe Twitter-statistikker og fakta undervejs.


Twitter er en favoriseret platform for nyhedsforretninger på grund af dets evne til at sende opdateringer i realtid, men det er også populært blandt marketingfolk, der bruger netværket til socialt at lytte til feedback om deres virksomheds produkter og tjenester ved brug af hashtags.


Når det kommer til Twitter fakta og statistikker, har intet forårsaget mere oprør siden selskabets lancering og fordobler antallet af tegn tilladt i en Tweet: fra 140 til 280. 😮Selvfølgelig jo dybere du dykker ind i Twitter statistik, desto bedre forstår du platformens betydning.


En Tweet i historien


Det første nogensinde tweet blev sendt af Jack Dorsey den 21. marts 2006, da det sociale netværk var kendt "twttr" og endnu ikke blev lanceret. Twitter, der blev oprettet den pågældende måned af Dorsey, Evan Williams, Noah Glass og Biz Stone, var ikke officielt åben for offentligheden indtil juli samme år.https://platform.twitter.com/widgets.js


Hvis du er interesseret i at lære mere om virksomhedens grundlæggelse, bogen Hatching Twitter: En sand historie om penge, magt, venskab og svig af Nick Bilton, er bestemt værd at læse.


Hatching Twitter

Hatching Twitter


Hvorvidt Twitter senere spillede en vigtig rolle i den arabiske forår og andre ulykker i civile uroligheder, fra Moldova i 2009 til den egyptiske revolution i 2011, er noget, som selv de lærde kan ikke synes at være sikre på. Men én ting er sikker - mange mennesker tror på "Twitter Revolutioner."


Da dissentanter vælte den egyptiske regering i 2011, stod de fast til at kommunikere med højst 140 tegn. Derefter, efter ca. 11 år af internettet, der tilsyneladende bare var fint mikrobloggtogning, papirkurven snakket og understøttende omdrejninger med kun 140 tegn, blev Twitter doblet ned.


Den sociale medieplatform er nu uden tvivl en favorit af amerikanske præsident Donald Trump, der er berygtet for tidligt om morgenen Twitter tirades, da han advarer verdensledere, brænder White House-medarbejdere og forbinder direkte med sin tilhængerbase. En favorit Google Chrome-udvidelse af denne artikel er forfatteren, "Lav Trump Tweets Otte Again", Er værd at installere, hvis du er #overit.


Velkommen til Whitehouse

Velkommen til Det Hvide Hus


Grave gennem Twitter Demografi


Selv om der er mere end 1,3 milliarder kvidre konti, handler der kun om 335 millioner månedlige aktive brugere. Men næsten sammenfaldende med det amerikanske præsidentvalgs primære valg i 2016 har Twitter for nylig oplevet tocifrede stigninger i antallet af aktive brugere hver dag (selv om dette ændrer sig hele tiden).


Twitter daglige aktive brugere

Twitter daglige aktive brugere (Billedkilde: recode)


Af de 335 millioner aktive Twitter-brugere, kun om 69 millioner er fra USA. Det faktum, at Twitter er tilgængelig på 40 forskellige sprog spiller helt sikkert en rolle i sin popularitet i udlandet. Ikke desto mindre spiller USA stadig hjemme for mere Twitter brugere end noget andet land, efterfulgt af Japan og Det Forenede Kongerige.


Inden for USA, ca. 24% af voksne Brug Twitter, med 45% af dem der falder ind i 18- til 24-årige kategori.


Twitter brug blandt voksne

Twitter brug blandt voksne


En fremmed Twitter-statistik end den mest populære aldersgruppe er, hvor mange Twitter-brugere er ikke engang mennesker.


Det viser sig at om 15% af Twitter-brugere er robotter. Twitter har for nylig udgivet sin 2018 resultatopgørelse for 2. kvartal, som viste, at platformen mistede 1 million månedlige aktive brugere i et forsøg på at gøre Twitter til "sundere" ved at slette bot- og spammy-konti. Fandt du kædet?


Efter udrensningen, CEO Dorsey mistede 200.000 af hans tilhængere, mens Twitters officielle konto mistede 7,7 millioner tilhængere.


Twitter-statistikker om brug


Ca. 46% af kvidre brugere brug webstedet dagligt, med 66% af brugerne logge ind mindst en gang om ugen. Det betyder dog ikke, at alle sender Tweets. Faktisk fandt en 2014-undersøgelse, at 44% af Twitter-brugerne har har aldrig sendt ud en enkelt Tweet.


Twitter log ind statistikker

Twitter log ind statistikker


Af dem, der bruger Twitter, bruger 74% det at få nyheder, hvilket er omkring 15% i forhold til 2017.


Nyheder fra Twitter

Nyheder fra Twitter


En af grundene til, at Twitter er så populær for nyheder, er, fordi det har tendens til at være hvor nyhederne bryder. Det er også kendt som en nyhedskilde, fordi journalister er utrolig aktive på netværket. Det viser sig, at journalister udgør 24,6% af verificerede konti.


Twitter bekræftet profil

Twitter-bekræftet profil (@kinsta)


Disse konti, der blev introduceret til offentligheden i 2016, tillader populære brugere og personligheder at modtage et verifikationsmærke, som lader brugerne vide, at den pågældende Twitter-konto er autentisk og ejes af den faktiske personlighed. Alt dette skete, efter at Kanye West i 2009 kritiserede Twitter om bedrageri-konti.


Men held og lykke bliver verificeret, selvom du fortjener det, har indsendelsessiden været inaktiv i meget lang tid. Medmindre du har et indvendigt spor, er det usandsynligt, at du vil blive verificeret når som helst snart.https://platform.twitter.com/widgets.js


Måske er den største velsignelse for Twitter brug, at det er en valgplatform for verdensledere, hvoraf 83% har officielle konti. Som nævnt driver præsident Trumps konti (@POTUS og @realDonaldTrump) både Twitter-brug og nyhedscyklussen, da han tweets et omfang af personlige og politiske meninger.


Twitter-bloggens mikrobloggtog og platformens design er perfekt gearet til mobil brug (hvilket generelt overstiger desktopwebsite besøgende). Ca. 80% af befolkningen Få adgang til Twitter via mobilen enheder og 93% af videovisninger forekomme på sådanne enheder.


Fordi de fleste Twitter-brugere får adgang til platformen via mobilenheder, udgav Twitter en lite version i betragtning af dem, der bor i udviklingslande. Lite-versionen optager 3 MB hukommelse, starter 30% hurtigere end den almindelige app og bruger 70% færre data. Efter lanceringen noterede Twitter 50% flere tweets Sendes fra Twitter Lite-enheder end standard app.


Twitter Lite

Twitter Lite


På trods af et stort antal inaktive konti, og det faktum, at den gennemsnitlige Twitter-bruger kun har 707 tilhængere, 456.000 tweets sendes pr. minut, hvilket er omkring 656 millioner tweets per dag. Det er op fra 2011, da der var omkring 200 millioner tweets om dagen, hvilket var nok til at fylde en 10 millioner sidebog!


Og de Tweets tilføjede hurtigt. Det tog kun 3 år, 2 måneder og en dag at gå fra første Tweet til den milliardste Tweet. Selvfølgelig, når momentumet gik på kvidens måde, blev en milliard tweets skubbet ud en uge, og nu tager det kun ca. 36 timer for brugerne at generere en sådan sindssyg mængde indhold.


Som det står, Twitter får 2 milliarder søgninger pr. Dag. 😲


Hashing out Hashtags med Twitter Stats


Hashtags er så dybt indblandet i Twitter, at det ser ud som om Twitter ikke er Twitter uden dem. Med billioner af tweets, der går live hver uge, er hashtags afgørende for brugerne at skære gennem junglen og finde emner og indhold, som de er interesserede i.


I grunden har hashtags det nemt for brugerne at spore, hvad andre mennesker siger om et bestemt emne. Når en bruger klikker på en hashtag, vises alle offentlige indlæg med den hashtag. Hvis der er flere tweets med hashtag i et bestemt område, bliver de en del af områdets trending emner.


Trendende emner vises i venstre hjørne af en brugers skærm, når du bruger Twitter på skrivebordet og under forstørrelsesglasikonet, når du bruger Twitter på en mobilenhed. Hvis hashtags bruges over hele verden, bliver de en del af verdensomspændende trending emner.


De fleste ville ikke gætte det, men verdensrekordet for mest anvendte hashtag på 24 timer er #AlDubEBTamangPanahon, med 40,706,392 anvendelser. AlDub er et berømthedspar fra Filippinerne.https://platform.twitter.com/widgets.js


I modsætning til folkelig tro var Twitter imidlertid ikke født med hashtag. Det var Twitter-bruger Chris Messina, en teknologi og open source advokat, der foreslog brugen af ​​pund symbolet (senere bliver kendt som hashtag), for at gruppere lignende indhold.


Twitter hashtag

Twitter hashtag


Pundsymbolet blev først brugt som en hashtag i august 2007. På det tidspunkt søgte Twitter en grupperingsfunktion. På trods af det detaljerede forslag gjorde Messina om hashtags-Messina havde til hensigt at handle som metadata, giver yderligere oplysninger om Tweet-ikke alle var helt ombord med ideen, indtil der endte med at blive bred brugergodkendelse.


En gang i spil blev hashtags brugt til at samle tweets, deltage i en samtale og lytte socialt. Men ligesom på Instagram er der en ting som over-hashtagging, og der er et optimalt antal hashtags - ud over det tidspunkt slutter brugerne ofte med mindre engagement.


EN Buffer undersøgelse på hashtags afslører nogle interessante Twitter statistikker. For eksempel får tweets med hashtags dobbelt så mange engagement som dem uden, og tweets med en eller flere hashtags er 55% mere tilbøjelige til at blive retweetet. Desuden viste undersøgelsen, at tweets med kun en eller to hashtags modtager 21% mere engagement end dem med mere end to hashtags.


Hvor mange hashtags

Hvor mange hashtags


Ikke sikker på, hvilke hashtags at bruge? Brug et værktøj som RiteTag at se hvilke hashtags der er mest populære, hvilke der skal bruges til at ses straks, og hvilke der ses over tid.


Populære Twitter hashtags

Populære Twitter hashtags


Twitter for erhvervslivet


Selv om Twitter er kendt for sin hurtige indholdsstil, som normalt vil afholde virksomheder fra reklame på platformen, spiller Twitter stadig en vigtig rolle for virksomheder, der beskæftiger sig med sociale medier engagement, især små og mellemstore virksomheder.


Et par grundlæggende Twitter-statistikker gør det klart, hvorfor dette er tilfældet. Den gennemsnitlige Twitter bruger følger fem virksomheder på Twitter, og 80% af Twitter-brugere har nævnt et mærke i en Tweet


Varemærker på Twitter statistik

Varemærker på Twitter statistik


Endnu vigtigere, Twitter fandt, at 54% af brugerne har set et mærke nævnt i en Tweet træffe foranstaltninger, f.eks. ved at besøge virksomhedens hjemmeside, søge efter mærket eller retweetingfirmaet Tweets. Når det kommer til retweets, er en Twitter-stat, der er god at vide, at en tredjedel af brugere, der følger en virksomhed på Twitter, har retweetet et mærkes tweet, som kan gå langt i at hjælpe med at sprede en besked.


Og den vej går begge veje med 77% af Twitter brugere føler sig mere positiv, når et mærke svarer til deres Tweet.


Twitter for kundeservice


Bortset fra at kunne socialt lytte til kunder og overvåge konkurrence, kan Twitter også (og bør) også bruges som kundeservice kanal. Faktisk fandt Twitter, at der er sket en stigning på 250% i kundeservice samtaler på Twitter. Denne stigning skyldes sandsynligvis 85% af Twitter brugere at det er vigtigt, at virksomhederne yder kundesupport på Twitter.


Bare at tilbyde kundeservice på platformen er ikke nok. Ifølge Twitter's resultater, 60% af kunderne Forvent mærkerne at svare inden for en time. Desværre er den gennemsnitlige responstid fra virksomheder mindre end den med en tid på 1 time og 24 minutter.


Twitter Marketing


Twitter er en fantastisk platform til at fremvise et mærke unikke stil og stemme. For eksempel er Wendy's Twitter-konto kendt for at være vittig og stegning andre fastfood kæder, mens KFC Twitter konto er on-brand med deres 11 urter og krydderier alene efter Spice Girls og 6 guys kaldet Herb.


KFC Twitter strategi

KFC Twitter strategi


Ca. 93% af de mennesker, der følger SMV'er (små og mellemstore virksomheder) på Twitter har til hensigt at købe noget fra den forretning, de følger, og 69% har allerede købt noget fra virksomheden efter at have set den fremmet på netværket.


Twitter Advertising Fordele


Med populariteten af ​​videoer på tværs af alle platforme er det ikke overraskende, at Twitter siger, at video er selskabets Største indtægtsgenererende annonceformat siden 2016, udgør mere end 50% af sin annonceindtægt.


I selskabets Kvartalsrapport for 2. kvartal 2018, var der et omkostningsbesparende fald på 32% i forhold til året, hvilket medvirkede til, at video er det foretrukne format, og at videoer ofte har lavere CPE'er (omkostninger pr. engagement) end andre formater.


Samlet set er annonceinddragelsen på Twitter også stigende, op til 81% i 2. kvartal 2018, mod 69% i 1. kvartal. På grund af dette forventes flere marketingfolk at øge kvidre videoannonce udgifter i løbet af det næste år.


Nogle af kvidre videoannonceformater omfatte:  • Promoterede videoer, som er videoer, som annoncører betaler for at sætte foran folk, der normalt ikke ville se dem.

  • In-stream videoannoncer, som er korte annoncer, der vises før en udgiveres videoklip.

  • Video sponsorater, hvor kvidre sælger pletter til udgivere for sin udstilling af live shows (såsom live stream af Major League baseball spil).


Virkningen af ​​disse former for reklame understøttes af hård Twitter-statistik. Det viser sig, at brugere, der ser promoverede videoer, er 28% mere tilbøjelige til at købe fra mærket.


Volumener af Twitter Video


Tweets med billeder er 150% mere sandsynligt at blive retweetet, men videoindhold er hvor det er på. Som om Twitter-annoncestatistikken ikke var overbevisende nok, viser det sig det Tweets med videoerseks gange mere retweets end fotos og tre gange mere retweets end GIFs.


Tweets med video har steget med over 50% siden 2016, med 41% af Twitter-brugerne foretrækker Twitter som en måde at opdager videoindhold. Selvom det ikke er så aggressivt som Facebook eller Instagram når det kommer til video, har der været mere end 1.300 live streamede begivenheder på Twitter og mere end 30 levende partnerskaber, hvoraf størstedelen involverede live streaming.


Beregning af Twitter-finanser


Kvinders resultatrapport for kvt. 2018 viser, at selskabet havde en nettoindtægt på $ 100 mio. I sidste kvartal, op fra 61 mio. USD i 1. kvartal. Dette er det tredje lige kvartal, hvor Twitter har haft en positiv indkomst.Bekymret for en viral post, der tager ned dit WordPress-websted?


For ikke at bekymre sig, blev Kinstas WordPress hosting platform bygget med auto-scaling i tankerne. Uanset om du får 1.000 samtidige besøgende eller 60.000, er vores infrastruktur klar til at klare belastningen!
Twitter indkomst

Twitter indkomst (Billedkilde: recode)


Kvidreomsætningen voksede med 24% i forhold til året og tjente 711 millioner dollars i 2. kvartal 2018, med 601 millioner dollars kommer fra reklame. Omkring halvdelen af ​​dette kommer fra selskabets samlede amerikanske indtægter, som var på 367 mio. USD, en stigning på 10%, med amerikanske indtægter fra reklame på omkring 293 mio.


Resumé


Når det kommer til vigtig og interessant Twitter statistik, er der nogle, der bare er for vanvittige, for ikke at nævne, som det faktum, at Katy Perry (@katyperry) har de fleste Twitter-tilhængere på 107 millioner. Hun var også den Første person til at nå 100 millioner Twitter-tilhængere.


Sammen med hende på podiet er Justin Bieber (@justinbieber) med 104 millioner tilhængere og tidligere amerikanske præsident Barack Obama (@Barack Obama) på 102 millioner. Præsident Trump trækker ind med 53,8 millioner tilhængere.


Selvom ikke den øverste hund, når det kommer til de fleste tilhængere, er Obama krediteret mest ønsket Tweet, som er et citat fra Nelson Mandela. Det har 4,5 millioner lignende.https://platform.twitter.com/widgets.js


Nu, den mest retweetede tweet kommer fra venstre felt, ja, det kom faktisk fra Twitter-brugeren Carter Wilkerson (@carterjwm), der spurgte Wendy's Twitter-konto, hvor mange retweets han havde brug for at få gratis kyllingnuggets.https://platform.twitter.com/widgets.js


Svaret: 18 millioner retweets. Han nåede ikke 18 millioner, men han fik hjælp fra Twitter-brugere til at pose 3,6 millioner. Disse retweets landet ham en gæst spot på Ellen og i en Katy Perry musikvideo, samt et års forsyning med kylling nuggets.


Der er de gyldne nuggets af Twitter-statistik begravet på internettet, så hvis du ikke så din yndlings Twitter-statistik, kan du dele den i kommentarfeltet nedenfor!


Posten Mind-blowing Twitter Stats and Facts på vores foretrukne netværk (2018) dukkede først op Kinsta Managed WordPress Hosting.