10:47 Sådan kører du stor trafik til din nye blog

Sådan kører du stor trafik til din nye blog

By Anonymous Updated: 05 Oct, 2018


Du skriver et SEO optimeret, unikt og kvalitetsindhold efter mange timer eller endda dage, men ingen læser, deler og kommenterer. (Du får ikke trafik)


Du er ikke alene, de fleste bloggere kæmper for trafik i første fase.


Oprettelse af en blog er meget nemt, og at skabe en vellykket blog (penge gør blog) er svært. 90% af bloggere gør aldrig $ 100.


For at lave en succesfuld blog, har du brug for trafik !!
Der er mange måder at få trafik på, og her er top 5 måder :
 • SEO

 • Sociale medier

 • Direkte trafik

 • Henvisningstrafik

 • Netværk & Outreach

Hvis din blog er ny, forvent ikke for meget af SEO. De fleste nybegyndere skriver SEO optimeret indhold, og de tror, ​​at google vil drive trafik, efter at have lavet 3-4 måneder blogger de helt, eller de laver ny blog igen, og de fejler igen og igen!


For at gøre succesrige penge at lave blog, I første omgang skal du fokusere på hovedsagelig 2 ting, Kvalitetsindhold og -fremme.


Ved at fremme din blog vil du øge dit engagement, backlinks, kommentarer, sociale signaler, tillid.


Du skal gøre disse i mindst måneder.


Når du vil kunne øge Back-links, Social signal, Engagement, Kommentarer, henvisningstrafik mv. Google vil stole på og rangordne dine blogindlæg og ved at rangere der vil du få store søgemaskiner trafik.


Antag, hvis du lider af en sygdom, og du skal gå til check up.
Vil du stole på ny læge i din by?
Jeg tror, ​​du vil stole på erfarne og gamle læger.


Tilsvarende
Google ønsker at vise de bedste resultater til brugere. Nye blogs kan være forkerte eller uinformative Så Google stoler ikke og rangerer dem nemt.


Så, her I dette indlæg vil du lære hvordan man skriver indlæg på ny blog og hvordan man markedsfører den og får trafik.
Sådan skriver du post på en ny blog?
Indlæg:

Hvis du vil tage fat på social medietrafik, så skal du skrive noget, der kan deles!


Sådan opsættes Yoast i WordPress?
Hvilken er bedre WordPress eller Blogger?


Sådan Post kan ikke få mere andel og social media trafik, fordi der ikke er noget unikt i sådanne stillinger.


Hvis du målretter mod socialmedietrafik, skal du prøve at skrive noget unikt og delbart. Hvis du vil skrive de samme ting, der allerede er skrevet af hundredvis eller tusind bloggere, vil folk ikke nyde dig.


Overskrifter eller titler:


Ifølge kopiblogger vil 80% af dine besøgende læse din overskrift - men kun 20% vil fortsætte med at afslutte artiklen.


Titler spiller en meget vigtig rolle, når det kommer til at drive trafik af sociale medier. Her er nogle få tips til at skrive fængsomme og attraktive overskrifter:TIP: Du kan skrive 2 overskrifter til et enkelt indlæg, en til søgemaskine og en til dit indlæg. Du kan gøre dette, hvis du vil ved at bruge Yoast WordPress plugin.

21 Post ideer til skrivning af post i ny blog:

 1. Skriv dine oplevelser

 2. Interview Nogen

 3. Post cool Inforgraphic

 4. Bestem emnetrends i din niche

 5. Opret liste over noget

 6. Inviter berømt mand i niche til gæsteposter

 7. Skriv detaljerede FAQ om din niche

 8. Kør en konkurrence / giveaway

 9. Skriv casestudier

 10. Få ide fra Quora.com

 11. Stjæl ideer fra sidebar af dine konkurrenter

 12. Udgiv undersøgelsesresultater

 13. Roundup Stillinger

 14. Succeshistorie

 15. Hot emner i ny vinkel

 16. Liste over bedste tutorial på din niche

 17. Beskriv dine mål og planer

 18. Gennemgå nogle fantastiske værktøjer

 19. Skriv en tjekliste over, hvordan man gør noget

 20. Skriv mest almindelige fejl i din niche

 21. Afsløre hemmeligheder


Når du har skrevet ind, skal du fremme det på forskellige steder for at køre trafik, og nu vil jeg fortælle dig det hvordan man kører trafik til din blog :
Sådan kører du trafik til New Blog?
Gæsteblogging:


Guest Blogging er en af ​​de vigtigste strategier for at vokse vores blog og læsere.


Der er typisk 3 hovedmål for gæstebogging. 1. Placering dig selv som myndighed og velkendt navn i branchen.

 2. Får trafik og eksponering.

 3. backlink


Hvis du er blog er ny, invester din tid i gæstebog. Det tager tid, men det er sådan en vigtig strategi for hver blogger at opbygge deres online-indflydelse, der øger din blog-læserskab.


Quora


Quora er en Q & A hjemmeside hvor alle kan spørge og besvare spørgsmål. Denne hjemmeside hjælper brugerne med at stille spørgsmål for at kende det ukendte og svare på dem, de er gode til at svare på.


Denne hjemmeside startede i 2009, og nu bliver den en væsentlig ressource for virksomheder, iværksættere, forfattere, bloggere, investorer, konsulenter, studerende mv.


For masser af blog er Quora en stor trafikkilde. De kører tusindvis af trafik hver dag og laver også gode penge.


Hvis din blog er ny eller gammel, betyder det ikke noget, på dette websted får du trafik til lang sigt.


StumbleUpon:


StumbleUpon er discovery engine og deling platform, der finder og anbefaler webindhold til sine brugere.


Dens funktion giver brugeren mulighed for at bedømme websider, fotos og videoer.


Brugere kan give tommelfingre op og tommelfingre ned. Hvis folk tommelfingeren op, vil viljen anbefale andre, der har samme interesse.


Du skal indsende dit link her, og hvis du bliver opstemt, kan du køre tusindvis af trafik. Dette er meget enkelt at gøre dette.


Du kan ikke forestille dig, hvor meget højt målrettet trafik du kan generere ved dette websted ved blot at indsende dine webadresser.


Folk køber også opvoter og får trafik til deres websteder, jeg tror, ​​det er ikke dårligt at generere trafik til kort sigt, men jeg anbefaler ikke at gøre det på lang sigt.


Ifølge Neil Patel har den mere trafikgenerationspotentiale end Facebook, Twitter, Pinterest, Digg eller Reddit.


Pinterest:


Når det kommer til social medietrafik, lægger de fleste loggere og marketingfolk sig primært på Facebook og Twitter, derfor mangler de masser af værdifuld trafik, der burde være der!


Jeg taler om Pinterest - en god måde at få kvalitet trafik til vores blog.


Ifølge Shareaholks Social Media Traffic Report indsamlede Pinterest mere end 3 gange trafikken fra Google Plus, Twitter, StumbleUpon, YouTube, LinkedIn og Reddit kombineret.


Pinterest bliver i stigende grad et websted, hvor folk går til at læse artikler efter eget valg. Pew Research afslørede at Pinterest er stigende i popularitet og har endda overgået Twitter.


Jeg tror, ​​du har, hvordan Pinterest er vigtig for din blog eller online-forretning, men hvordan får man trafik i det?


Google Plus:


Når vi deler billeder eller post i google plus, indekserer Search Engine (Google) indekset indhold, men Facebook og Twitter blokkerer fra at søge eller indeksere folks offentlige indlæg.


Det er meget god kilde til målrettet trafik masser af marketingmedarbejder og blogger bruger det, og de kører god trafikmængde her.


Deling af post på denne platform øger også dine sociale signaler.


Hvis du har en ny blog, glem ikke at reklamere her, er der masser af aktive fællesskaber med store medlemmer i hver niche, som helt sikkert vil øge din trafik.


Google trafik betragtes som den bedste sociale medier trafik og masser af blogger får god trafik, du skal også prøve.


Kommentar:


Er blogkommentarerne stadig arbejde?
Er denne blog kommentering virkelig effektiv?


Det er ikke underligt, at blogkommentarer er en af ​​de bedste måder at drive trafik og branding på.


Neil Patel Genereret $ 25.000 med 249 Kommentarer, Sujan Patel Genereret 513 til egen opstart, og der er mange mennesker gør det samme og bedre end dette.


Blogkommentarer er en stor del af blogging, og det er så nyttigt. Ifølge Darren Rowse fra ProBlogger er der store 7 reelle fordele ved at bruge Blog Kommentarer, som er 1. Netværk

 2. Branding

 3. Trafik

 4. Information

 5. Idé Generation

 6. Bliver skarp

 7. Mulighederne kan følge dig.


Hvis din blog er ny eller gammel, skal du kommentere dine andre samme nicheblogger, det vil helt sikkert øge din trafik. • Eksklusiv Tip: Vi burde prøve at kommentere kort efter at have offentliggjort posten. Hvis din kommentar bliver øverst, vil du helt sikkert få mere trafik, eksponering, så godt som vi kan gøre godt af admin. Du kan abonnere på favoritblog og når de vil offentliggøre nyt blogindlæg, får du mail eller underretninger.


Facebook:


Der er masser af store og små websteder, der får størstedelen af ​​trafikken af ​​sociale netværk og hovedsagelig Facebook, de kører fb annoncer vokser sider og driver trafik om deres sider, det er faktisk virussteder.


Facebook har stor trafik, og det kan også køre helvede meget trafik organisk for alle typer niche.


Infografisk:


I de sidste par år er Infographic blevet en af ​​de mest populære måder at udgive vores indhold på og det bliver mere vigtigt at diversificere dit indhold med mere end bare tekst.


Menneskelig hjerne behandler visuelle data 60.000 gange hurtigere end tekst og 65% af dit publikum er visuel learne. Unbounce siger, at antallet af personer, der søger efter infographics, har oplevet en 800% stigning i de sidste to år.


Ifølge en infographic af Top Marketing Schools, har en enkelt infographic potentialet at nå op til 15 millioner internetbrugere.


Ifølge Bell Pottinger, et marketingfirma, 2013, oplevede virksomhedsbudgettet en stigning på 55% for digitale genstande som infographics.
Jeg tror nu, at du skal vide, hvordan Infographic kan være nyttigt for din blog eller forretning. Jeg anbefaler stærkt fokus Infographic, fordi dette gør det perfekte job for os.


Afsluttende ord


At få trafik i ny langsigtet blog er en udfordrende opgave, og jeg er træt til at fortælle alle større trafikkilder, som kan hjælpe dig med at få stor trafik. Det tager tid og hårdt arbejde, men det er meget vigtigt, hvis du vil lykkes i blogging i lang tid løb.


Kommer til denne blog gør jeg også det samme som jeg har skrevet i dette indlæg. Jeg har delet min erfaring, Infographic og bedt om social media platform.


Udelukkelse er ikke så svært, de fleste af os gør kun mål og planer og aldrig handle.


Folk, der handler, de lærer og de vinde !!


Hvis dette indlæg er nyttigt for dig, glem ikke at del det..!
Posten Sådan kører du stor trafik til din nye blog dukkede først op på Rahul Yadav.